Н У Х Т

Виїзний модуль сертифікатної програми у готелі Radisson Blu: сучасні технології гостинності

13 травня 2025

Виїзний модуль сертифікатної програми у готелі Radisson Blu: сучасні технології гостинності

Виїзний модуль сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному господарстві» відбувся у готелі міжнародної мережі Radisson Blu, Kyiv City Centre.

Слухачів програми та викладачів кафедри готельно-ресторанної справи разом із модераторкою, професоркою Тетяною Сильчук гостинно зустрічала менеджерка з продажів та маркетингу мережі готелів Radisson Дарія Копистира – успішна випускниця факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, магістерка з готельно-ресторанної справи.

Дарія успішно поєднувала навчання і професійне зростання у кращому готелі столиці, має досвід робити у Radisson Red Vienna (м. Відень), Radisson Blu Resort Bukovel, стажування у Radisson Blu Hotel Paris (м. Париж).

Учасники мали змогу дізнатися про понад 75-річну історію Radisson на ринку гостинності, який об’єднує 10 готельних брендів, його філософію, візію, соціальну відповідальність бізнесу й ініціативи сталого розвитку, сертифікацію міжнародним еколейблом Green Key, асортимент готельних послуг, особливості роботи департаментів, організацію безпекових заходів в умовах воєнного стану та ефективні антикризові кейси.

Слухачі сертифікатної програми побували у першокласних оновлених номерах із сучасними елементами дизайну, елегантно оформленому барі у вестибюлі готелю і бістро Côté Est для надання послуг харчування, конференц-залах, кімнатах для перемовин, бенкетному залі Embassy з фойє, які використовуються для організації заходів європейського рівня.

Особливо цінним був відкритий діалог зі стейкхолдером готельно-ресторанного бізнесу з обговорення актуальних викликів індустрії, трендів і запитів на ринку праці.

Колектив кафедри висловлює подяку Дарії Копистирі та керівництву Radisson Blu за відкритість до співпраці та вагомий внесок у підготовку нової генерації фахівців індустрії гостинності.

Опублікований: 13-05-2025
Читайте також:
Фахівчиня Нацбанку прочитала лекцію першокурсникам-економістам

Днями відбулася зустріч студентів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійних програм «Економіка підприємства» та «Економіка та правове забезпечення бізнесу» з докторкою економічних наук, начальницею відділу аналізу міжнародної економіки Департаменту монетарної політики та економічного аналізу НБУ Інною Співак. Фахівчиня прочитала лекцію «Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівчиня Нацбанку прочитала лекцію першокурсникам-економістам 09 листопада 2022

Про особливості контролю якості та безпечності продукції при її експорті дізналися наші викладачі

Викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна взяли участь у дводенному онлайн-семінарі «Вирощування, зберігання та експорт зерна в нових умовах. Рекомендації фахівців з якості», який провела Українська зернова асоціація для виробників, елеваторів, логістів. Говорили про ризики щодо контролю пестицидів під час вирощування зернових та о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості контролю якості та безпечності продукції при її експорті дізналися наші викладачі 09 травня 2023

Завідувачка кафедри харчової хімії – тренерка Олімпіади геніїв України

Викладачі кафедри харчової хімії завжди сприяють хімічній освіті школярів, плекають їх мрії та допомагають робити перші кроки до їх досягнення. «GENIUS Olympiad» – найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8-11 класів, який щорічно проводиться у Сполучених Штатах Америки з 2011 року. Цей рік став особливим для Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри харчової хімії – тренерка Олімпіади геніїв України 06 липня 2022

Стартував прийом заяв від вступників на освітній ступінь «бакалавр»

Сьогодні о 9-й ранку почався прийом заяв у виші для вступу на бакалавра та наскрізного магістра – більшість вступників мають подавати їх в електронній формі через власні кабінети на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/ Нагадуємо, що після подання першої заяви в електронному кабінеті вже нічого, жодні дані, змінити не можна. Тому перед поданням перш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував прийом заяв від вступників на освітній ступінь «бакалавр» 10 липня 2019