На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти здобувачами 4 курсу денної форми навчання та 2 курсу скороченої курсових робіт із дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства».
Захід був організований лекторкою дисципліни, доценткою Вірою Зуйко та проведений у форматі онлайн.
Під час захистів своїх робіт здобувачі продемонстрували високий рівень знань, отриманих із курсу «Технологія продукції ресторанного господарства», проаналізували як традиційні, так і сучасні технології кулінарної продукції, навели характеристики нетрадиційної сировини та добавок, новітні кулінарні прийоми, технології та режими оброблення сировини, розробили проєкти нормативної і технологічної документації.
За результатами захистів, усі здобувачі отримали позитивні оцінки.
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх здобувачів із успішним захистом курсових робіт, бажає успіху під час складання ЄВІ та з радістю чекає наступного навчального року у магістратурі!