Н У Х Т

Потужна профорієнтаційна команда представила НУХТ школярам м. Бровари

20 квітня 2018

Потужна профорієнтаційна команда представила НУХТ школярам м. Бровари

За ініціативи директора Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького та організаційної підтримки ректорату 19 квітня у чергову профорієнтаційну поїздку вирушила команда фахівців нашого університету, до складу якої увійшли представники всіх навчально-наукових інститутів і факультетів НУХТ та підготовчого відділення.

Цього разу НУХТівський профдесант «висадився» у м. Бровари, де у рамках Ярмарку професій презентував наш навчальний заклад учням 9-11 класів 36 загальноосвітніх навчальних закладів міста і району. Закінчуючи школу, молодь незмінно постає перед нелегким і відповідальним вибором – що робити далі? Піти працювати, спробувати свої сили у започаткуванні власної справи, чи здобути вищу освіту? А, обравши останнє, як не помилитися у виборі, адже навколо таке розмаїття пропозицій?!

Зорієнтуватися у широкому спектрі освітніх програм і «калейдоскопі» вишів й допомагали юним броварчанам наші фахівці. Вони надавали поради, на що варто й необхідно обов’язково звернути увагу, обираючи вищий навчальний заклад; розповідали про славетну історію й давні традиції НУХТ, презентували спеціальності й спеціалізації, за якими в нашому університеті здійснюється підготовка, англомовні проекти й програми міжнародної академічної мобільності, наукові здобутки наших студентів, цікаве й насичене студентське дозвілля, перспективи працевлаштування й кар’єрного зростання наших випускників та багато іншого. Неабиякий інтерес викликали новітні форми організації навчального процесу й варіанти підготовки до складання ЗНО й вступу до вищих навчальних закладів.  На всі свої  питання школярі отримали ґрунтовні вичерпні відповіді. А щоб вдома вони могли гарно обміркувати й зважити своє рішення, у нагоді стануть отримані рекламно-інформаційні матеріали.

Сподіваємося, спілкування зі спеціалістами НУХТ спонукає майбутніх вступників саме з нашим вишем пов’язати своє майбутнє.    

Опублікований: 20-04-2018
Читайте також:
Майбутні експерти опановують сучасні методи виявлення фальсифікату з фахівчинею ДП «Укрметртестстандарт»

Кафедра експертизи харчових продуктів продовжує успішно залучати зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу на освітньо-професійній програмі «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Цього разу гостьовий лекторій «Сучасні методи виявлення фальсифікації олій та жирів» відбувся у рамках вивчення дисципліни «Ідентифікація і методи в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти опановують сучасні методи виявлення фальсифікату з фахівчинею ДП «Укрметртестстандарт» 15 грудня 2023

Завершила роботу 84-та Міжнародна конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

23-24 квітня наш університет мав за честь у черговий раз проводити Міжнародну наукову конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цього року вона відбулася вже 84-й раз. Робота Конференції проходила у 57 секціях, де понад 1800 молодих науковців із провідних уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершила роботу 84-та Міжнародна конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 25 квітня 2018

Вступникам на замітку: оприлюднений демонстраційний варіант НМТ

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційний варіант національного мультипредметного тесту. Його можна завантажити у форматі .pdf за посиланням. Документ зручний для тих, у кого наразі повільний інтернет або немає можливості працювати упродовж 90 хвилин за комп’ютером. Окрім завдань, тут є правильні відповіді, що дає можли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: оприлюднений демонстраційний варіант НМТ 28 квітня 2022

Про використання гідроколоїдів у харчових продуктах дізнались студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових і косметичних продуктів» прослухали гостьову лекцію від провідного технолога із харчових технологій та власника TAT FOOD TECHNOLOGY (Спільнота технологів харчової промисловості) Сергія Шилка. На лекції були присутні також здобувачі освітнього ступеню «бакалавр» спеціальностей «Харчов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про використання гідроколоїдів у харчових продуктах дізнались студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 07 грудня 2022