Н У Х Т

Потужна профорієнтаційна команда представила НУХТ школярам м. Бровари

20 квітня 2018

Потужна профорієнтаційна команда представила НУХТ школярам м. Бровари

За ініціативи директора Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького та організаційної підтримки ректорату 19 квітня у чергову профорієнтаційну поїздку вирушила команда фахівців нашого університету, до складу якої увійшли представники всіх навчально-наукових інститутів і факультетів НУХТ та підготовчого відділення.

Цього разу НУХТівський профдесант «висадився» у м. Бровари, де у рамках Ярмарку професій презентував наш навчальний заклад учням 9-11 класів 36 загальноосвітніх навчальних закладів міста і району. Закінчуючи школу, молодь незмінно постає перед нелегким і відповідальним вибором – що робити далі? Піти працювати, спробувати свої сили у започаткуванні власної справи, чи здобути вищу освіту? А, обравши останнє, як не помилитися у виборі, адже навколо таке розмаїття пропозицій?!

Зорієнтуватися у широкому спектрі освітніх програм і «калейдоскопі» вишів й допомагали юним броварчанам наші фахівці. Вони надавали поради, на що варто й необхідно обов’язково звернути увагу, обираючи вищий навчальний заклад; розповідали про славетну історію й давні традиції НУХТ, презентували спеціальності й спеціалізації, за якими в нашому університеті здійснюється підготовка, англомовні проекти й програми міжнародної академічної мобільності, наукові здобутки наших студентів, цікаве й насичене студентське дозвілля, перспективи працевлаштування й кар’єрного зростання наших випускників та багато іншого. Неабиякий інтерес викликали новітні форми організації навчального процесу й варіанти підготовки до складання ЗНО й вступу до вищих навчальних закладів.  На всі свої  питання школярі отримали ґрунтовні вичерпні відповіді. А щоб вдома вони могли гарно обміркувати й зважити своє рішення, у нагоді стануть отримані рекламно-інформаційні матеріали.

Сподіваємося, спілкування зі спеціалістами НУХТ спонукає майбутніх вступників саме з нашим вишем пов’язати своє майбутнє.    

Опублікований: 20-04-2018
Читайте також:
Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»!

Уже третій рік поспіль Корпорація «Артеріум» підтримує наших здобувачів, започаткувавши ще в 2020 році конкурс наукових робіт для біотехнологів Національного університету харчових технологій. І це не перший захід, який реалізує Корпорація в нашому виші. Упродовж багатьох років цей фармацевтичний гігант підтримує талановиту молодь, спонсоруючи прове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»! 05 липня 2022

Вітаємо студентів-біотехнологів з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»

2 квітня 2019 р. у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія», в якому традиційно взяли участь студенти кафедри біотехнології і мікробіології. На конкурс були подані 64 студентські наукові роботи з 26 закладів вищої освіти, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо студентів-біотехнологів з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» 04 квітня 2019

Наші талановиті магістранти: вітаємо з присудженням стипендії Президента України!

Щиро вітаємо магістрантку другого курсу освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» (спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія») Марію Проценко з присудженням стипендії Президента України за вагомі наукові досягнення! Марія активно поєднує навчання з науково-дослідною роботою. Вона є учасницею студентського нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші талановиті магістранти: вітаємо з присудженням стипендії Президента України! 01 жовтня 2025

Плідна співпраця з випускниками

Випускниця магістерської програми «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Ольга Криволап в якості запрошеної гості приєдналася до обговорення тематики підсумкового практичного заняття з дисципліни «Технологія продуктів для дитячого та геродієтичного харчування», що для здобувачів освітньої програми «Харчові технології» про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця з випускниками 31 травня 2021