Н У Х Т

Поєднання теоретичних знань і практичних вмінь студентів – пріоритет наших викладачів

13 лютого 2019

Поєднання теоретичних знань і практичних вмінь студентів – пріоритет наших викладачів

Викладачем технологічного відділення Львівського коледжу м’ясної та молочної промисловості НУХТ Ольгою Лешкович були організовані виїзні лекції на базі виробничих цехів підприємства «Галицька свіжина» для групи №32 спеціальності «Харчові технології» («Зберігання, консервування та переробка м’яса»).

Викладачі спецдисциплін Ольга Лешкович і Любов Ільченко разом із головним технологом познайомили з підприємством, закріпили теоретичні знання з технологічного обладнання галузі та технології м’яса і м’ясних продуктів. Студенти ознайомилися з основними технологічними процесами перероблення м’ясної сировини та виготовлення готової продукції, а також із будовою та принципом дії професійного обладнання фірми «Karpowicz», зокрема конвеєрних ліній для обвалювання та жилування м’яса, машин для подрібнення м’яса та приготування фаршу, вакуумних шприців для наповнення ковбасних оболонок фаршем, термокамер і печей для термічного оброблення м’ясних виробів та обладнання для холодильного оброблення м’яса (камери для зберігання охолодженого м’яса та швидкоморозильні апарати).

Студенти брали участь у прийманні сировини (яловичих, свинячих півтуш, тушки птиці), зважуванні та оформленні відваг-накладних. Також долучилися до попереднього подрібнення і засолювання сировини та приготування фаршу.

Майбутні молодші спеціалісти спостерігали за здійсненням на підприємстві контролю за якістю сировини, дотриманням технологічних режимів, якості продукції, що здійснюють відділи виробничо-ветеринарного контролю(ВВВК), та взяли участь у ветеринарно-санітарній експертизі готової продукції.

Метою виїзних лекцій є поєднання теоретичних знань і практичних вмінь. Саме такий підхід до навчання є фундаментом для реалізації себе у вибраній професії.

Опублікований: 13-02-2019
Читайте також:
Диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт виборола магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувач магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Надія Гончарова – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», ІІ тур якого відбувся на базі Одеської національної академії харчових технологій. Цього року до участі у конкурсі були подані 60 наукових робіт із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт виборола магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 25 червня 2020

Підкорюємо педагогічний Оскар

Щорічно педагогічні працівники Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж НУХТ» беруть активну участь у конкурсі професійної майстерності «ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР», який проводить Навчально-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти спільно з Національною академією педагогічних наук України. Приємно, що минулий рік не став...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорюємо педагогічний Оскар 02 січня 2023

Біотехнологічні студії НУХТ: «Кольорова мікробіологія» та «НУХТ у смартфоні»

Біотехнологічні студії НУХТ продовжують свої роботу. На майстер-класі «Кольорова мікробіологія» учасники занурилися у світ мікробіології, де вивчення невидимих оку організмів перетворилося на справжню пригоду! Під керівництвом асистентки кафедри біотехнологій і мікробіології Ірини Ковшар молоді дослідники отримали шанс не просто спостерігати за мік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: «Кольорова мікробіологія» та «НУХТ у смартфоні» 06 листопада 2024

Про вплив COVID-19 на готельну індустрію України – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до онлайн-конференції «Оцінка впливу COVID-19 на готельну індустрію України», яка була спільно організована Державним агентством розвитку туризму України та Асоціацією Готелів та Курортів України (UHRA)....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вплив COVID-19 на готельну індустрію України – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 25 січня 2021