Н У Х Т

Подарунки кращим випускникам від професійного видання

15 березня 2021

Подарунки кращим випускникам від професійного видання

Всеукраїнська професійна бухгалтерська газета «Все про бухгалтерський облік» ініціювала нагородження здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійної програми «Облік і аудит».

Сертифікати про безкоштовний доступ до сайту редакції газети «Все про бухгалтерський облік» терміном до 30 червня 2021 р. отримали здобувачки, яким присвоєна освітня кваліфікація «Магістр з обліку і оподаткування» з підтвердженням видачі диплому з відзнакою: Альона Гарастовська, Іванна Погреда, Вікторія Федорук, Вікторія Черняк, Ірина Литвин.

Бажаємо дівчатам впевнено крокувати професійним шляхом і завжди бути успішними та досягати очікуваних результатів. Водночас, безперервно вдосконалювати і поглиблювати професійні знання для забезпечення сталого розвитку окремого суб’єкта господарювання, зміцнення економіки нашої країни та посилення авторитету бухгалтерської професії!

Колектив кафедри обліку і аудиту висловлює щиру вдячність редакції газети «Все про бухгалтерський облік» за підтрику здобувачів і сподівається на подальшу плідну співпрацю!

Опублікований: 15-03-2021
Читайте також:
Лекторій від представників мережі готелів Hilton

Здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» відвідали онлайн-лекторій «Стан та перспективи розвитку готельної мережі Hilton  в умовах сьогодення» від спікерки-директорки управління по роботі з персоналом ТОВ «Міжнародний-діловий центр «Готель Hilton Kyiv» Антоніни Форостяної.  Під час заходу було презент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від представників мережі готелів Hilton 29 жовтня 2024

Професійні івенти індустрії гостинності відвідують магістранти у рамках грантового навчання

26-27 березня 2024 р. на базі Міжнародного виставкового центру відбулася масштабна подія сфери HoReCa – WorldFood GastroDays. За ініціювання керівниці проєкту WorldFood GastroDays Олени Улещенко у рамках грантового навчання до івенту мали змогу долучитися здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні івенти індустрії гостинності відвідують магістранти у рамках грантового навчання 29 березня 2024

Цикл гостьових лекцій від міжнародної аудиторки і тренерки систем менеджменту якості та харчової безпеки для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Кафедра готельно-ресторанної справи до освітнього процесу підготовки здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», залучила фахівчиню-практика міжнародного рівня Наталію Велемець, яка є практикуючою міжнародною аудиторкою і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цикл гостьових лекцій від міжнародної аудиторки і тренерки систем менеджменту якості та харчової безпеки для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 08 грудня 2023

Введені нові вимоги до інформування споживачів про харчові продукти

6 серпня 2019 року набрав чинності Закон України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів», який встановлює загальні принципи та вимоги щодо інформації про харчові продукти, зокрема стосовно їх маркування, а також обов'язки операторів ринку стосовно доведення цих даних до споживачів. «Прийняття Закону України є великим кроком на шляху вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Введені нові вимоги до інформування споживачів про харчові продукти 09 серпня 2019