Н У Х Т

Почали роботу курси з підготовки до фахового вступного випробування для випускників фахових коледжів НУХТ

22 березня 2021

Почали роботу курси з підготовки до фахового вступного випробування для випускників фахових коледжів НУХТ

20 березня почали роботу курси з підготовки до фахового вступного випробування для випускників фахових коледжів Національного університету харчових технологій.

Навчальні матеріали для них підготували викладачі випускових кафедр за програмою фахового вступного випробування зі спеціальності «Харчові технології».  Вони ж виступають лекторами курсів. Зокрема, для вступників на кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства курси веде завідувач кафедри Анатолій Куц.

На першому занятті майбутні вступники познайомилися зі структурою університету та кафедри, ознайомилися з програмою вступних випробувань і розпочали вивчення теоретичного матеріалу. 

Опублікований: 22-03-2021
Читайте також:
Наша студентка – претендентка на звання «Міс фото ФАСК 2020»

Доброю традицією великої студентської футбольної родини міста Києва став конкурс краси серед представниць жіночих команд із футзалу під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва (ФАСК) – «Міс фото ФАСК» за підтримки офіційного партнера асоціації ТМ «Pariмatch». Четвертий рік поспіль цей конкурс стає головною окрасою весняної частини змагань т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша студентка – претендентка на звання «Міс фото ФАСК 2020» 23 березня 2020

Тренди й інновації хлібопекарської промисловості на гостьовій лекції від випускника

24 листопада у межах дисципліни «Технологічний контроль борошняних, кондитерських та харчоконцентратних підприємств» (лекторка – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш) відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» третього року навчання груп ТХ-3-5 і ТХ-3-6, яку прочитав інжене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди й інновації хлібопекарської промисловості на гостьовій лекції від випускника 25 листопада 2025

Нові досягнення учасників студентського наукового гуртка «Biotech»

Молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) продовжують апробовувати результати своїх досліджень на міжнародних і всеукраїнських наукових конференціях. Так, у збірнику матеріалів ХVІ Міжнародної науково-практичної конференції «Досягнення і проблеми сучасної науки» (м. Вінниця) в рамках секції «Природничі науки» опубліковані статті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові досягнення учасників студентського наукового гуртка «Biotech» 18 квітня 2018

День здоров’я та спорту в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбувся традиційний захід «День здоров’я та спорту», який щорічно організовують викладачі кафедри фізичної культури в рамках святкування Дня фізкультурника. Основною метою проведення свята є згуртування колективу в дружню команду, зародження командного духу та виявлення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День здоров’я та спорту в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 17 вересня 2021