Н У Х Т

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу вітає магістрів зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа»

27 лютого 2017

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу вітає магістрів зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа»

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів денної форми навчання зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа».

До складу Екзаменаційної комісії, яка оцінювали наукові здобутки магістрантів, увійшли викладачі кафедри: професор Віктор Доценко, доценти Андрій Гавриш і Олена Шидловська. Голова комісії – Віталій Корзун, професор, завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» Академії медичних наук України. А допомагав і підтримував на всіх етапах підготовки до захисту студентів секретар, старший викладач кафедри Андрій Мурзін.

Магістранти представили комісії проекти підприємств готельного господарства: готель ділового призначення, конгрес-готель, еко-готель, fashion-готель, клуб-готель, SPA-готель, курортний готель, спортивно-оздоровчий готель, готель сімейного типу, гірськолижний готельний комплекс, акус-готель, еноготель, лотель. Розширити контингент потенційних споживачів студенти пропонували впровадженням анімалотерапії, енергозберігаючих технологій, ітеративного дизайну інтер'єру, аюрведичних послуг, елементів сомнології, інноваційних релакс-послуг, оздоровчого харчування, інноваційної системи управління номерним фондом, еко-турів, новітніх водних розваг тощо.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень підготовки майбутніх випускників і творчий підхід до дипломного проекту: неординарність концепцій, складність і трудомісткість проектів, обґрунтованість і виваженість організаційно-технологічних і техніко-економічних рішень і висловила впевненість, що у разі будівництва представлені підприємства готельного господарства, безумовно, будуть прибутковими для власників та привабливими для відвідувачів.

Колектив кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу вітає 35 дипломованих «магістрів» зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа»! Бажаємо знайти себе у динамічному готельно-ресторанному бізнесі!

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Усі нюанси івент-індустрії дізналися здобувачі спеціальності «Туризм» від фахівця-практика

12 квітня 2021 року у рамках вивчення дисципліни «Івент-менеджмент», а також проведення кураторської години для здобувачів 1 і 3 курсів спеціальності 242 «Туризм» за ініціативи старшої викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляни Ситайло відбувся онлайн-лекторій ведучого приватних і корпоративних івентів Юрія Ситайло. Багатий профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси івент-індустрії дізналися здобувачі спеціальності «Туризм» від фахівця-практика 13 квітня 2021

Заочники кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування здобули освітній рівень «спеціаліст»

21 та  23 лютого 2017 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування факультету інженерної механіки та пакувальної техніки відбувся захист дипломних проектів студентами заочної форми навчання освітнього рівня «спеціаліст» спеціальності  «Обладнання переробних та харчових виробництв». Випускники ґрунтовно розкрили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування здобули освітній рівень «спеціаліст» 23 лютого 2017

На кафедрі експертизи харчових продуктів стало на одного кандидата технічних наук більше

29 грудня 2017 року на засіданні спеціалізованої вченої ради К 35.840.02 Львівського торговельно-економічного університету відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук асистента кафедри експертизи харчових продуктів нашого університету Анастасії Чорної за спеціальністю 05.18.15 - товарознавство харчових продукті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі експертизи харчових продуктів стало на одного кандидата технічних наук більше 20 січня 2018

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води

Важливою складовою успішного навчання є правильний відпочинок. Викладачі кафедри технології цукру та підготовки води намагаються давати студентам всебічні знання, які стосуються не тільки обраних предметів. Студенти та викладачі часто відвідують події культурно-освітнього спрямування: вистави, виставки, літературно-мистецькі презентації, дискусії, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води 01 квітня 2019