Н У Х Т

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу вітає магістрів зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа»

27 лютого 2017

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу вітає магістрів зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа»

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів денної форми навчання зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа».

До складу Екзаменаційної комісії, яка оцінювали наукові здобутки магістрантів, увійшли викладачі кафедри: професор Віктор Доценко, доценти Андрій Гавриш і Олена Шидловська. Голова комісії – Віталій Корзун, професор, завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» Академії медичних наук України. А допомагав і підтримував на всіх етапах підготовки до захисту студентів секретар, старший викладач кафедри Андрій Мурзін.

Магістранти представили комісії проекти підприємств готельного господарства: готель ділового призначення, конгрес-готель, еко-готель, fashion-готель, клуб-готель, SPA-готель, курортний готель, спортивно-оздоровчий готель, готель сімейного типу, гірськолижний готельний комплекс, акус-готель, еноготель, лотель. Розширити контингент потенційних споживачів студенти пропонували впровадженням анімалотерапії, енергозберігаючих технологій, ітеративного дизайну інтер'єру, аюрведичних послуг, елементів сомнології, інноваційних релакс-послуг, оздоровчого харчування, інноваційної системи управління номерним фондом, еко-турів, новітніх водних розваг тощо.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень підготовки майбутніх випускників і творчий підхід до дипломного проекту: неординарність концепцій, складність і трудомісткість проектів, обґрунтованість і виваженість організаційно-технологічних і техніко-економічних рішень і висловила впевненість, що у разі будівництва представлені підприємства готельного господарства, безумовно, будуть прибутковими для власників та привабливими для відвідувачів.

Колектив кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу вітає 35 дипломованих «магістрів» зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа»! Бажаємо знайти себе у динамічному готельно-ресторанному бізнесі!

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Професор кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опановує навички експерта з акредитації освітніх програм

На цьому тижні Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти  організувало та провело тренінг експертів із акредитації освітніх програм, в якому взяла участь професор кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Людмила Кривопляс-Володіна. У ході тренінгу експерти о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опановує навички експерта з акредитації освітніх програм 05 грудня 2019

Молитва-реквієм у пам’ять Героїв Небесної сотні відбулася в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету 20 лютого 2019 року побували у Меморіальному сквері, де відбулася молитва-реквієм, присвячена пам’яті Героїв Небесної сотні та воїнів, які загинули в зоні АТО. Ініціатором проведення такого заходу стала студентська рада коледжу. У Меморіальному сквері, де покої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молитва-реквієм у пам’ять Героїв Небесної сотні відбулася в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 21 лютого 2019

Здобувачі виборюють перемоги на мовному фронті

На базі Сумського державного педагогічного університету відбувся другий (обласний) етап ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь студенти Сумського фахового коледжу НУХТ. У конкурсі змагався 31 студент з 15 закладів фахової передвищої освіти Сумської області. За підсумками етапу журі визначило призерк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі виборюють перемоги на мовному фронті 04 січня 2023

В університеті відбулося зарахування вступників на бюджет за освітнім ступенем «бакалавр» зі скороченим строком навчання

Учора, 11 серпня, в університеті відбулося зарахування вступників на навчання за державним замовленням для фіксованих конкурсних пропозицій на денну та заочну форму навчання за освітнім ступенем «бакалавр» на перший курс зі скороченим строком навчання. До наказів на зарахування, підписаних ректором Олександром Шевченком, внесені 129 вступників на о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулося зарахування вступників на бюджет за освітнім ступенем «бакалавр» зі скороченим строком навчання 12 серпня 2021