Н У Х Т

Плюси здобуття неформальної освіти

18 квітня 2024

Плюси здобуття неформальної освіти

Перезарахування дисциплін за допомогою сертифікатів, отриманих у рамках неформальної освіти, – чудова можливість для наших здобувачів зекономити час і ресурси, не вибиваючись із загального процесу навчання та відкриваючи для себе ширші горизонти.

Цього разу здобувачки-біотехнологині групи БТ-4-2 Олександра Васильєва і Єлизавета Дон вирішили розширити знання, щодо академічної доброчесності, пройшовши курс «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель» у рамках проєкту «AICE Project Course» (5 кредитів ЄКТС). Студентки змогли подискутувати на найгарячіші питання, щодо відповідальності за порушення академічної доброчесності та шляхів зниження академічної недоброчесності в освітньому колі, а також самостійно змоделювати ситуації та розібрати, як діяти в тій чи іншій ситуації у ролі здобувача та викладача.

Отримані сертифікати були зараховані студенткам за вибіркові компоненти із загальноуніверситетського каталогу – Олександрі Васильєвій з дисципліни «Основи бізнесу», а Єлизаветі Дон – «Every day English».

Варто згадати, що викладачі кафедри біотехнології і мікробіології всебічно підтримують здобувачів у бажанні скористатися можливостями неформальної освіти й завжди надають інформацію про курси, які відповідають їх спеціальності, підтримують ініціативність студентів і рішеннями щодо перезарахування, заохочують їх до самоосвітньої діяльності та професійного розвитку.

Тож, здобувачі-біотехнологи рекомендують усім не втрачати кожну можливість набуття досвіду поза межами університету, й використовувати їх із користю.

Опублікований: 18-04-2024
Читайте також:
Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність

Компанія Clarivate Analytics проводила вебінар «Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection», одним зі слухачів якого став старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко. Під час заходу обговорювалися: складові успішного видання, ключові персони журналу: автори, рецензенти, члени р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність 03 вересня 2021

Гарант освітньої програми «Холодильні техніка та технології» поспілкувався з київськими гімназистами

29 квітня 2024 року гарант бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», заступник завідувача кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого, доцент Олексій Пилипенко відвідав гімназію №59 ім. О.М. Бойченка....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарант освітньої програми «Холодильні техніка та технології» поспілкувався з київськими гімназистами 29 квітня 2024

Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції

3 червня завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і професорка кафедри Марина Білько взяли участь у черговому засіданні дегустаційної комісії наукового центру «Український інститут вина». Дегустаційна комісія затвердила вина столові сухі червоні «Каберне-Совіньйон Фрумушика-Нова» від ТОВ «ВКФ «Бородіно-А» Фруму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції 04 червня 2021

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine»

Здобувачі групи ХЕ 2-10, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». Здобувачів детально ознайомили з іст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine» 23 травня 2024