Н У Х Т

Плюси здобуття неформальної освіти

18 квітня 2024

Плюси здобуття неформальної освіти

Перезарахування дисциплін за допомогою сертифікатів, отриманих у рамках неформальної освіти, – чудова можливість для наших здобувачів зекономити час і ресурси, не вибиваючись із загального процесу навчання та відкриваючи для себе ширші горизонти.

Цього разу здобувачки-біотехнологині групи БТ-4-2 Олександра Васильєва і Єлизавета Дон вирішили розширити знання, щодо академічної доброчесності, пройшовши курс «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель» у рамках проєкту «AICE Project Course» (5 кредитів ЄКТС). Студентки змогли подискутувати на найгарячіші питання, щодо відповідальності за порушення академічної доброчесності та шляхів зниження академічної недоброчесності в освітньому колі, а також самостійно змоделювати ситуації та розібрати, як діяти в тій чи іншій ситуації у ролі здобувача та викладача.

Отримані сертифікати були зараховані студенткам за вибіркові компоненти із загальноуніверситетського каталогу – Олександрі Васильєвій з дисципліни «Основи бізнесу», а Єлизаветі Дон – «Every day English».

Варто згадати, що викладачі кафедри біотехнології і мікробіології всебічно підтримують здобувачів у бажанні скористатися можливостями неформальної освіти й завжди надають інформацію про курси, які відповідають їх спеціальності, підтримують ініціативність студентів і рішеннями щодо перезарахування, заохочують їх до самоосвітньої діяльності та професійного розвитку.

Тож, здобувачі-біотехнологи рекомендують усім не втрачати кожну можливість набуття досвіду поза межами університету, й використовувати їх із користю.

Опублікований: 18-04-2024
Читайте також:
Студенти ІТ-спеціальностей мають шанс вибороти головний приз міжнародного ІТ-чемпіонату

Конкурс «Золотий байт» орієнтований на молоде, прогресивне покоління, яке прагне проявити і реалізувати свої здібності у сфері IT-технологій, дизайну та комунікацій. Тема конкурсних робіт Чемпіонату «Золотий байт-2018» – «Create the new world» («Створи новий світ»). Цьогорічні номінації: Startup Сhallenge – конкурс програмних проектів, командн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти ІТ-спеціальностей мають шанс вибороти головний приз міжнародного ІТ-чемпіонату 16 січня 2018

Важливі аспекти на зустрічі гаранта ОП «Технології харчування» з першокурсниками

На початку 2025-2026 навчального року гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування» за спеціальністю G13 «Харчові технології» бакалаврського рівня, д.т.н., професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін провів організаційні збори зі здобувачами освіти першого курсу. Гарант детально ознайомив першокурсни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі аспекти на зустрічі гаранта ОП «Технології харчування» з першокурсниками 16 вересня 2025

Ділові ігри на новий лад – онлайн-формат

Упродовж всього семестру четвертокурсники-біотехнологи, студіюючи навчальні дисципліни, розкривали свій творчий і професійний потенціал. Зокрема, на дисципліні «Природоохоронні біотехнології» остання пара була запланована, як ділова гра, і дала можливість майбутнім біотехнологам показати себе і свої знання у всій красі. Здобувачі освіти розділили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділові ігри на новий лад – онлайн-формат 23 грудня 2020

Онлайн-консультування викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

27 та 28 травня відбулися онлайн-консультації завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професора Олександри Нєміріч з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів груп ХЧ-3-13ск і ХЧ-3-14ск за допомогою сервісу відеоконференцій ZOOM. Під час консультацій здобувачі були озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-консультування викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 травня 2020