Н У Х Т

Плідна робота спеціалізованої вченої ради

25 вересня 2020

Плідна робота спеціалізованої вченої ради

23 і 24 вересня відбулися планові засідання спеціалізованої вченої ради Д25.058.03. Протягом двох днів роботи спеціалізованою вченою радою були заслухані чотири дисертаційні роботи здобувачів наукових ступенів.

За результатами захистів і таємних голосувань спеціалізованою вченою радою присуджений науковий ступінь доктора технічних наук Ірині Романчук (Інститут продовольчих ресурсів НААН України) та наукові ступені кандидатів технічних наук Сергію Скроцькому (Інститут мікробіології та вірусології ім. Д.К.Заболотного НАН України), Оксані Фурсік (кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів НУХТ) та Олексію Скочку (Проблемна науково-дослідна лабораторія НУХТ).

Спеціалізована вчена рада відзначила високий науковий рівень представлених до захисту робіт, кожна з яких має перспективи практичного застосування у відповідній галузі промисловості.

Вітаємо здобувачів наукових ступенів із успішними захистами та бажаємо подальших наукових здобутків, нових звершень і перемог!

Опублікований: 25-09-2020
Читайте також:
Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

28 жовтня студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій академічних груп ТІ-1-1 і МЯ-3-1ск у супроводі викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, старшого викладача Оксани Москалюк та доцента Ігоря Страшинського відвідали потужне підприємство ПрАТ «Оболонь». Об’єднання «Оболонь» – корпорація з виробництва пива, безалкого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 жовтня 2019

Довгоочікувана мить біотехнологів-заочників

10 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти бакалаврів-біотехнологів заочної форми навчання. Зі вступним словом виступив голова екзаменаційної комісії, доктор технічних наук Віктор Стабніков. Викладач побажав усім успішних захистів, а також закликав здобувачів продемонструвати свої вміння та знання, здобуті протягом 4,5 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікувана мить біотехнологів-заочників 11 лютого 2020

Заочники-магістри удосконалюють технології за рахунок використання нетрадиційної сировини

5 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» здобувачами вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві». Захисти бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники-магістри удосконалюють технології за рахунок використання нетрадиційної сировини 09 червня 2020

Плідна поїздка до Словаччини

З 25 по 27 січня заступник директора Свалявського технічного коледжу НУХТ Василь Лизанець і викладач Одарка Пичкар у складі української делегації взяли участь у Міжнародному гастрономічному ярмарку, який відбувся в місті Братіслава Словацької Республіки. На  ярмарку були представлені комплексні пропозиції для гастрономії та готельної індустрії від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна поїздка до Словаччини 30 січня 2018