Н У Х Т

Плідна робота спеціалізованої вченої ради

25 вересня 2020

Плідна робота спеціалізованої вченої ради

23 і 24 вересня відбулися планові засідання спеціалізованої вченої ради Д25.058.03. Протягом двох днів роботи спеціалізованою вченою радою були заслухані чотири дисертаційні роботи здобувачів наукових ступенів.

За результатами захистів і таємних голосувань спеціалізованою вченою радою присуджений науковий ступінь доктора технічних наук Ірині Романчук (Інститут продовольчих ресурсів НААН України) та наукові ступені кандидатів технічних наук Сергію Скроцькому (Інститут мікробіології та вірусології ім. Д.К.Заболотного НАН України), Оксані Фурсік (кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів НУХТ) та Олексію Скочку (Проблемна науково-дослідна лабораторія НУХТ).

Спеціалізована вчена рада відзначила високий науковий рівень представлених до захисту робіт, кожна з яких має перспективи практичного застосування у відповідній галузі промисловості.

Вітаємо здобувачів наукових ступенів із успішними захистами та бажаємо подальших наукових здобутків, нових звершень і перемог!

Опублікований: 25-09-2020
Читайте також:
Майстер-класи для сумських школярів

У Відокремленому структурному підрозділ «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» для учнів шкіл м. Суми та області відбулися майстер-класи, під час яких запрошені ознайомилися з матеріально-технічною базою коледжу та основними напрямками підготовки спеціалістів. Викладачі технічних спеціальностей розповіли про сучас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи для сумських школярів 23 лютого 2021

Профком НУХТ вітає з Новим роком і Різдвом!

Вітаємо з Новим роком і Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб 2019-й подарував багато приводів для радості і щасливих моментів. Нехай збудуться найзаповітніші бажання, і у всіх справах вас супроводжує удача! Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво, воно обов'язково збудеться!  З повагою, Профком НУХТ

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком НУХТ вітає з Новим роком і Різдвом! 28 грудня 2018

Як відкрити світу гастрономічну Україну дізнавалися першокурсники спеціальності «Туризм»

Як відкрити світу гастрономічну Україну та познайомити людство з традиціями гостинності й культури приготування національних страв ? Про це здобувачі освіти першого курсу спеціальності «Туризм» разом із викладачкою дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України», доценткою Тетяною Мірзодаєвою слухали та дискутували на Першій вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити світу гастрономічну Україну дізнавалися першокурсники спеціальності «Туризм» 15 грудня 2020

Вчена рада університету намітила план своєї роботи протягом навчального року

26 вересня вчена рада університету зібралася на чергове планове засідання, яке традиційно ректор Анатолій Українець розпочав з урочистих моментів – привітав членів ради, що відзначили дні народження між засіданнями, та вручив: - почесну грамоту начальнику відділу рекламно-виставкової та інформаційної діяльності Юлії Цой; - диплом кандидата наук а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету намітила план своєї роботи протягом навчального року 26 вересня 2019