Н У Х Т

Пліч о пліч до світлого майбутнього

30 квітня 2025

Пліч о пліч до світлого майбутнього

30 квітня 2025 року за ініціативи завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка, доцента Ярослава Смітюха в рамках розвитку співпраці нашого університету та Центрів життєстійкості Торецької громади до університету завітали в.о начальника Управління освіти Ольга Гарюк і директорка Центру сімейної медицини Ганна Рябова. Гості зустрілися і поспілкувалися з ректором Олександром Шевченком, директоркою Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Оленою Подобій і відповідальною секретаркою Приймальної комісії Юлією Запорожець.

Ця ініціатива стала результатом спільного прагнення сторін до співробітництва в галузі навчальної, методичної роботи, початкової професійної підготовки, розвитку здібностей, обдарувань і талантів дітей Торецької громади.

Під час зустрічі обговорювалися конкретні напрямки майбутньої співпраці, зокрема проведення спільних профорієнтаційних заходів для молоді; надання університетом науково-методичної допомоги вчителям Торецької громади в організації написання робіт МАН учнями та забезпечення виконання їх практичної частини в лабораторіях університету, реалізація освітніх і культурних ініціатив, спрямованих на підтримку зростаючого покоління.

За підсумками зустрічі, керуючись прагненням обох сторін, було укладено меморандум про співробітництво між НУХТ і Управлінням освіти Торецької міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області.

Сторони відзначили важливість партнерства як для підвищення якості освіти, так і для зміцнення зв’язку між навчальним процесом і потребами сучасного ринку праці. Така співпраця відкриває нові можливості для майбутніх здобувачів освіти, сприяючи їхній адаптації до професійного середовища ще під час навчання у школі.

Опублікований: 30-04-2025
Читайте також:
Перший захист дисертації за спеціальністю «Галузеве машинобудування» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD)

23 червня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.007  аспірант кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Анатолій Михайлов успішно захистив  дисертацію «Розроблення методів проєктування ресурсозберігаючих технологій виготовлення деталей обладнання харчових виробництв». Науковий керівник – професор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший захист дисертації за спеціальністю «Галузеве машинобудування» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) 25 червня 2021

Вітаємо з Днем вишиванки!

Дивовижні сплетіння кольорів, візерунків і орнаментів вишиванки є втіленням генетичного коду кожного українця, його ідентифікатором у світі. Національна святиня поєднує зв’язки минулих і майбутніх поколінь, відображає велич нашої культури і талановитість незламних українців! Нехай для кожного вишиванка буде тим особливим оберегом, вдягаючи який на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з Днем вишиванки! 18 травня 2023

Захист переддипломної практики – важливий крок на шляху до омріяного диплому

Логічним завершенням переддипломної практики магістрантів-біотехнологів став захист підготовлених звітів. У цьому році деякі промислові підприємства обмежили доступ до виробництва через ситуацію з пандемією, але все ж ряд компаній, зокрема ПрАТ «Фармацевтична компанія «Дарниця», де здобувачі мали нагоду поглибити свої знання щодо валідації та квалі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист переддипломної практики – важливий крок на шляху до омріяного диплому 02 листопада 2020

Усе про міжнародну академічну мобільність дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Міжнародна академічна мобільність. Можливості для студентів». У заході взяли участь здобувачі освіти першого та третього курсів. Відповідальна за міжнародну діяльність на кафедрі Марія Грицевіч підготувала доповідь, у якій розповіла про можливості для студенті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про міжнародну академічну мобільність дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 01 березня 2021