Н У Х Т

Плідна поїздка до Словаччини

30 січня 2018

Плідна поїздка до Словаччини

З 25 по 27 січня заступник директора Свалявського технічного коледжу НУХТ Василь Лизанець і викладач Одарка Пичкар у складі української делегації взяли участь у Міжнародному гастрономічному ярмарку, який відбувся в місті Братіслава Словацької Республіки.

На  ярмарку були представлені комплексні пропозиції для гастрономії та готельної індустрії від професійного обладнання та устаткування до їжі, напоїв, приготування страв торгових марок Словацької республіки та інших європейських країн. На цьому ж форумі відбулася зустріч українських викладачів із представником Міністерства освіти Словацької Республіки, який відзначив, що радий бачити представників України в Словаччині і сподівається на подальшу співпрацю між словацькими і українськими освітніми закладами.

У рамках виставки відбувся фінал кулінарного конкурсу між студентами словацьких навчальних закладів, де готують фахівців закладів харчування. У конкурсі взяли участь двісті студентів, а до фіналу вийшли шість команд.

Окремою частиною програми поїздки було відвідування готелів курортного містечка у Високих Татрах та ознайомлення з можливими базами практик для українських студентів.

Зауважимо, що у готелі «Крокус» саме проходять виробничу практику студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ  Марія Попович, Анатолій Рубіш, Михайло Панець і Катерина Зарецька. Викладачі зустрілись зі студентами, з'ясували умови проходження практики й пересвідчилися, що вона проходить у гарних умовах із дотриманням усіх норм і правил. Наші студенти відзначили, що проходження практики в Словаччині значним чином допомагає у набутті професійних навичок, а також у спілкуванні з іноземними туристами, вдосконаленні знань і вмінь зі словацької мови та інтегруванні у європейське суспільство. Керівником практики від готелю була дана позитивна оцінка студентам-практикантам.

Опублікований: 30-01-2018
Читайте також:
Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Захистили магістерські кваліфікаційні роботи здобувачі вищої освіти денної та заочної форм навчання, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Роботу екзаменаційної комісії очолила кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії виробничих цехів №7-8 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 лютого 2023

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води Ганна Пастух успішно захистила кандидатську дисертацію «Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини», виконану під керівництвом доктора технічних наук, професора Олени Грабовської. Захист відбувся в спеціалізованій вченій раді 026.58.04 «Технологія цукристих речовин та продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію 27 квітня 2018

Секрети успішного працевлаштування від топової HR-менеджерки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

19 березня 2024 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий онлайн-лекторій від провідної HR-менеджерки, керівниці відділу пошуку персоналу найбільшої в Україні мережі ресторанів Tarantino Family Юлії Костюченко. Тема зустрічі – «Смак життя: працевлаштування в сфері ресторанного бізнесу». Tarantino Family – найбільша вітчизняна ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети успішного працевлаштування від топової HR-менеджерки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 20 березня 2024

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент» в гостях у Carlsberg Ukraine

Сучасне інноваційне підприємство, потужний виробник пива, соціально активний суб’єкт господарювання – це і не тільки можна сказати про компанію, яка є частиною Carlsberg Group, заснованої у 1847 році датським підприємцем Якобом К. Якобсеном. А ще – добрий друг і надійний партнер нашого університету. Завдяки відкритості компанії та готовності до сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент» в гостях у Carlsberg Ukraine 27 вересня 2024