Н У Х Т

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств

04 грудня 2024

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва і старша викладачка кафедри Світлана Батиченко відвідали Кулінарний центр МХП. Вони побували на індустріальній кухні з новітнім обладнанням, унікальною дизайнерською виробничою лінією та досвідченими кухарями; у лабораторії сенсорного аналізу – сучасному стратегічному підрозділі компанії, який не має аналогів в Україні й тримає курс на оновлення і створення власного сегменту ринку кулінарної продукції; у технологічному цеху (міні-виробництво) для проведення відпрацювань нових продуктів для всіх підприємств холдингу та у кухні-студії – програмно-апаратному комплексі, основним функціоналом якого є проведення заходів із можливістю здійснення відеозйомки, відеомонтажу, онлайн-стримінгу, того, що відбувається у студії.

Ґрунтовне ознайомлення з можливостями і діяльністю кожного підрозділу стануть викладачкам у пригоді при викладанні відповідних дисциплін здобувачам освітніх програм «Туризм», «Туризм і рекреація», «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі».

Опублікований: 04-12-2024
Читайте також:
Високо оцінили викладацьку майстерність завідувачки кафедри технології цукру і підготовки води колеги та здобувачі-магістри

3 листопада 2020 року на кафедрі технології цукру і підготовки води у режимі Zoom-конференції відбулася відкрита лекція з навчальної дисципліни «Оформлення результатів експерименту та наукова презентація», яку для здобувачів 1 курсу освітнього ступеню «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології питної води та вод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високо оцінили викладацьку майстерність завідувачки кафедри технології цукру і підготовки води колеги та здобувачі-магістри 04 листопада 2020

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах НУХТ

14 червня 2024 року здобувачі заочної форми навчання відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій» склали державний кваліфікаційний екзамен. Роботу державної кваліфікаційної комісії з прийняття іспиту на технологічному відділенні спеціальності 181 «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах НУХТ 17 червня 2024

Гостьова лекція для магістрантів-органіків кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 квітня 2025 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» відбулася гостьова лекція на тему «Захист рослин від хвороб та шкідників в органічному землеробстві» керівниці відділу з розвитку органічного землеробства та біологізації інтенси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів-органіків кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 29 квітня 2025

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання

12 червня 2018 р. на кафедрі біотехнології і мікробіології захищали магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли викладачі кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання 13 червня 2018