Н У Х Т

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств

04 грудня 2024

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва і старша викладачка кафедри Світлана Батиченко відвідали Кулінарний центр МХП. Вони побували на індустріальній кухні з новітнім обладнанням, унікальною дизайнерською виробничою лінією та досвідченими кухарями; у лабораторії сенсорного аналізу – сучасному стратегічному підрозділі компанії, який не має аналогів в Україні й тримає курс на оновлення і створення власного сегменту ринку кулінарної продукції; у технологічному цеху (міні-виробництво) для проведення відпрацювань нових продуктів для всіх підприємств холдингу та у кухні-студії – програмно-апаратному комплексі, основним функціоналом якого є проведення заходів із можливістю здійснення відеозйомки, відеомонтажу, онлайн-стримінгу, того, що відбувається у студії.

Ґрунтовне ознайомлення з можливостями і діяльністю кожного підрозділу стануть викладачкам у пригоді при викладанні відповідних дисциплін здобувачам освітніх програм «Туризм», «Туризм і рекреація», «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі».

Опублікований: 04-12-2024
Читайте також:
Тиждень академічної доброчесності для першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Академічна доброчесність – запорука якісного навчального процесу. Традиційно новий навчальний рік для першокурсників на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочався з тижня академічної доброчесності, адже етичними принципами академічної доброчесності має керуватися академічна спільнота під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень академічної доброчесності для першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 07 жовтня 2022

Розвиток компетенцій викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

З 27 по 29 лютого відбулися заходи проєкту «Uni-Biz Bridge: сучасний викладач-2024» від компанії UGEN, у яких активну участь взяли доценти кафедри експертизи Богдан Пащенко і Вікторія Кійко. У ході проєкту розглянули теми: «Як сформувати особистий бренд викладача» від компанії SoftServe; «Work & Study: популярний тренд чи реальне рішення для р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток компетенцій викладачів кафедри експертизи харчових продуктів 04 березня 2024

Магістранти вивчають альтернативні технології для енергетичної стійкості ресторанного бізнесу

Лектор дисципліни «Інжинірінг у ресторанному бізнесі», професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін продовжує активно застосовувати у навчальному процесі кращі зарубіжні практики. Наразі магістранти освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному гос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти вивчають альтернативні технології для енергетичної стійкості ресторанного бізнесу 17 вересня 2025

Експерти університету визначають 10-топ IIoT застосувань в Україні

Університет бере участь у флагманському проекті Асоціації підприємств промислової автоматизації України (АППАУ) 2018-го року «10-топ IIoT застосувань в Україні». Проект розрахований на півроку, впродовж якого команди вишів разом із комерційними учасниками ринку збирають та аналізують кращі use-cases, які легко масштабуються по ринках і галузях і є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти університету визначають 10-топ IIoT застосувань в Україні 17 липня 2018