Н У Х Т

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств

04 грудня 2024

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва і старша викладачка кафедри Світлана Батиченко відвідали Кулінарний центр МХП. Вони побували на індустріальній кухні з новітнім обладнанням, унікальною дизайнерською виробничою лінією та досвідченими кухарями; у лабораторії сенсорного аналізу – сучасному стратегічному підрозділі компанії, який не має аналогів в Україні й тримає курс на оновлення і створення власного сегменту ринку кулінарної продукції; у технологічному цеху (міні-виробництво) для проведення відпрацювань нових продуктів для всіх підприємств холдингу та у кухні-студії – програмно-апаратному комплексі, основним функціоналом якого є проведення заходів із можливістю здійснення відеозйомки, відеомонтажу, онлайн-стримінгу, того, що відбувається у студії.

Ґрунтовне ознайомлення з можливостями і діяльністю кожного підрозділу стануть викладачкам у пригоді при викладанні відповідних дисциплін здобувачам освітніх програм «Туризм», «Туризм і рекреація», «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі».

Опублікований: 04-12-2024
Читайте також:
Відкрите практичне заняття для студентів англомовного проекту напряму підготовки «Готельна справа»

Відбулося відкрите практичне заняття «Українські та міжнародні Асоціації готельних підприємств» асистента кафедри туристичного та готельного бізнесу Маріанна Маршаленко з дисципліни «Готельна справа» зі студентами 1 курсу англомовного проекту напряму підготовки «Готельна справа». Основними завданнями, які були поставлені викладачем на початку заня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите практичне заняття для студентів англомовного проекту напряму підготовки «Готельна справа» 20 квітня 2018

У центрі уваги – безпека: відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету

8 вересня 2022 року в залі засідань ректорату відбулося перше в цьому навчальному році засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко привітав присутніх із початком нового навчального року і розпочав засідання з розповіді про життя університету протягом останніх пів року в умовах воєнного стану в країні. Він коротко зупинився на усі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – безпека: відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету 08 вересня 2022

Наші викладачі переймають досвід у впровадженні дуальної форми навчання у німецьких колег

У рамках міжнародної співпраці Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ із Професійною школою ресторанної справи A.M Gastro Coaching (м. Потсдам, Німеччина) заступник директора Олеся Стахів, методист курсової підготовки Наталія Князева та доцент кафедри готельно-ресторанної справи університету, кандидат технічних наук Андрій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі переймають досвід у впровадженні дуальної форми навчання у німецьких колег 02 липня 2018

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean

14 листопада 2022 року у межах нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» для здобувачів освіти міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася гостьова лекція від Організаторки Університету Управління, МВА-викладачки, бізнес-консультантки з питань організації управління та мотивації персоналу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean 14 листопада 2022