Н У Х Т

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств

04 грудня 2024

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва і старша викладачка кафедри Світлана Батиченко відвідали Кулінарний центр МХП. Вони побували на індустріальній кухні з новітнім обладнанням, унікальною дизайнерською виробничою лінією та досвідченими кухарями; у лабораторії сенсорного аналізу – сучасному стратегічному підрозділі компанії, який не має аналогів в Україні й тримає курс на оновлення і створення власного сегменту ринку кулінарної продукції; у технологічному цеху (міні-виробництво) для проведення відпрацювань нових продуктів для всіх підприємств холдингу та у кухні-студії – програмно-апаратному комплексі, основним функціоналом якого є проведення заходів із можливістю здійснення відеозйомки, відеомонтажу, онлайн-стримінгу, того, що відбувається у студії.

Ґрунтовне ознайомлення з можливостями і діяльністю кожного підрозділу стануть викладачкам у пригоді при викладанні відповідних дисциплін здобувачам освітніх програм «Туризм», «Туризм і рекреація», «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі».

Опублікований: 04-12-2024
Читайте також:
Майданчик для освітнього діалогу і розвитку

Викладачі Волинського фахового коледжу НУХТ взяли участь у засіданнях міжнародного круглого столу, організованого в межах завершального етапу проєкту ЄС Еразмус+ «Горизонтальна розбудова потенціалу професійної освіти для інтернаціоналізації та модернізації, включаючи інновації, цифровізацію та стійкість, шляхом передання методології та обміну кращи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майданчик для освітнього діалогу і розвитку 22 травня 2025

Студенти складають залік із переддипломної практики

Завершальним етапом практичного навчання в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету для студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» (041 і 042 групи) став залік із переддипломної практики. Студенти поділилися своїми враженнями і здобутим досвідом роботи в закладах ресторанного господарства міста і обла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти складають залік із переддипломної практики 24 січня 2017

Гордість факультету біотехнології та екологічного контролю

17 листопада у районній державній адміністрації Голосіївського району міста Києва відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня студента, на які були запрошені здобувачі освіти закладів вищої освіти району. Дійство почалося з виступу голови райдержадміністрації Сергія Садового, який тепло привітав студентів, а далі вручив відзнаки кращим із кращ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гордість факультету біотехнології та екологічного контролю 18 листопада 2021

Фахово-спрямований семінар від стейкхолдера

У рамках співробітництва Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого зі стейкхолдером, компанією R&D Evotek Inc., начальник відділу R&D - Укрпластик Денис Пригодій провів семінар, де представив матеріали на тему «Тенденції та вимоги ринку пакувальних матеріалів». У рамках спільних наробок, пов’язаних із пакувал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахово-спрямований семінар від стейкхолдера 25 травня 2022