Н У Х Т

Професійна синергія

02 жовтня 2023

Професійна синергія

Компанія «Базис», яка є одним із лідерів ринку фасувально-пакувального обладнання з 1996 року, поділилася перспективними планами щодо розвитку напрямів дуальної освіти та інноваційних підходів професійної підготовки здобувачів вищої освіти.

Керівник компанії Замир Начкебия обговорив разом із завідувачем кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександром Гаввою та завідувачкою кафедри мехатроніки та пакувальної техніки  Людмилою Кривопляс-Володіною перспективи  розроблення та впровадження пакувального і логістичного обладнання. 

У ході зустрічі були досягнуті домовленості щодо обміну досвідом і прикладами кращих практик у розробленні технічних рішень для потреб пакувальної галузі. Також говорили про перспективи співпраці у розробленні зразків обладнання під час виконання кваліфікаційних робіт прикладного або наукового характеру. 

Опублікований: 02-10-2023
Читайте також:
Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій

У перший день весни 2019 року Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ побажав щасливого професійного й життєвого злету 264 своїм випускникам-магістрам. Щирі напутні слова адресували своїм вихованцям директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачі випускових кафедр – технології консервування, проректор університету з навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій 01 березня 2019

Тривають студентські наукові пошуки

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжує роботу науковий гурток під керівництвом професорки Вікторії Дорохович.  Учасники гуртка, здобувачі третього курсу під час онлайн-засідань гуртка обрали перспективні напрями розроблення кондитерських виробів. Були обрані такі те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають студентські наукові пошуки 16 травня 2022

Дизайн презентації – поради від професіонала своєї справи

Нещодавно у здобувачів магістратури освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» відбулася зустріч із Крістіною Яцимірською, менеджеркою з розвитку персоналу ТОВ «Триглав Інтернешнл» (партнер корпорації «Артеріум»). Під час практичного заняття з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень», які проводить...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайн презентації – поради від професіонала своєї справи 09 жовтня 2023

Інноваційні органічні технології в аграрній та переробній  галузі обговорили фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта». Основна мета конференції – об’єднат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні органічні технології в аграрній та переробній галузі обговорили фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 листопада 2018