Н У Х Т

Підвищують компетентності у застосуванні сучасних інструментів навчання викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

30 серпня 2021

Підвищують компетентності у застосуванні сучасних інструментів навчання викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Перші робочі дні нового навчального року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу почали з підвищення компетентностей у застосуванні сучасних інструментів навчання. Зокема, протягом 26-27 серпня доцентка Тетяна Мірзодаєва взяла участь у VII Всеукраїнській конференції «Uni-Biz Bridge», яку організувала компанія «UGEN».

Захід «Метод case study в освітньому процесі» покликаний об’єднати вищу освіту та бізнес, тому на учасників очікувала серія вебінарів від компаній, обговорення питання ефективності кейсів, їх створення та застосування у навчальному процесі.

Представники компаній-учасників Coca-Cola, Genesis, JTI, Yalantis, KPMG, EY поділилися досвідом створення навчальних кейсів, мотивації студентів навчатися офлайн, розповіли про навички тайм-менеджменту та особистої ефективності, застосування методу Agile в освіті, опрацювання великої кількості аналітичної інформації та перетворення її у кейс. 

Опублікований: 30-08-2021
Читайте також:
Мотивуюча гостьова лекція від фахівчині міжнародної компанії

Для магістрантів першого року навчання освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» та студентів четвертого курсу бакалаврату було організовано зустріч із провідною співробітницею швейцарської фармацевтичної компанії «Hoffmann-La Roche», магістранткою нашого університету спеціальності «Хімічні технології та інженерія» А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча гостьова лекція від фахівчині міжнародної компанії 15 квітня 2024

Міжнародні стандарти безпечності на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова прочитала відкриту лекцію на тему «Міжнародні стандарти, що встановлюють вимоги до систем управління безпечністю органічних харчових продуктів» для магістрантів 1 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій освітньо-професійної програми «Технології орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні стандарти безпечності на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 травня 2025

Співпраця робочої групи ОП «Харчові технології та інженерія» зі стейкхолдерами – корисна і плідна!

Процес удосконалення освітніх програм і покращення освітніх послуг, які надаються в університеті, неможливий без врахування думки усіх стейкхолдерів – науково-педагогічних працівників, задіяних у реалізації освітніх програм, здобувачів вищої освіти, роботодавців, освітянської спільноти тощо. Значне місце при цьому під час перегляду освітньо-професі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця робочої групи ОП «Харчові технології та інженерія» зі стейкхолдерами – корисна і плідна! 10 лютого 2025

Проблеми та виклики управління підприємствами у складних сучасних умовах обговорили на щорічній конференції кафедри економіки праці та менеджменту

23 квітня 2025 р. в університеті відбулася XХІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах», організована науковцями кафедри економіки праці та менеджменту. У рамках наукового заходу викладачі, аспіранти та здобувачі освіти обговорювали актуальні питання, проблеми та виклики, що стоять перед керів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми та виклики управління підприємствами у складних сучасних умовах обговорили на щорічній конференції кафедри економіки праці та менеджменту 23 квітня 2025