Н У Х Т

Підведені підсумки локального моніторингу бакалаврської освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія»

02 лютого 2024

Підведені підсумки локального моніторингу бакалаврської освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія»

У Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з удосконалення освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» бакалаврського рівня, яке очолила директорка інституту, гарантка освітньої програми Оксана Кочубей-Литвиненко. До роботи долучилися завідувачі кафедр та викладачі інституту, задіяні у реалізації освітньої програми, зовнішні стейкхолдери – директорка ТОВ «Б.МК» групи компаній «TERR FOOD Group» Тетяна Смітюх і начальниця лабораторії ТОВ «КИЇВ ХЛІБ» цехів №7-8, к.т.н. Тетяна Васильченко, випускники освітньої програми Ренат Танчик та Юлія Бірюк, здобувачі вищої освіти Анна Гармаш і Ярослав Вдовенко.

У ході зустрічі обговорили результати проведеного моніторингу якості реалізації освітньої програми «Харчові технології та інженерія», під час якого було здійснено аналіз унікальності та відповідності цілей освітньої програми місії та стратегії НУХТ; вчергове перевірено відповідність загальних, фахових компетентностей і програмних результатів вимогам Стандарту вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»; акцентовано увагу на результатах моніторингу інформаційного та актуального методичного забезпечення освітніх компонент освітньо-професійної програми.

У своїй доповіді Оксана Кочубей-Литвиненко наголосила на здобутках 2023 року на шляху розвитку освітньої програми «Харчові технології та інженерія». Учасники зустрічі говорили і про досягнення колективу інституту в реалізації міжнародних програм обмінів і стажування, програм практичної підготовки в Україні та за кордоном, у науковій діяльності, удосконаленні матеріально-технічної бази та залученні провідних фахівців-практиків і закордонних лекторів до освітнього процесу. Гарантка освітньої програми довела до відома присутніх пропозиції з удосконалення освітньо-професійної програми, запропоновані робочою групою та викладачами кафедр, задіяних у її реалізації.

Стейкхолдери подякували колективу університету за підготовку висококваліфікованих фахівців і зауважили, що потреба підприємств харчової промисловості у фахівцях з харчових технологій завжди є актуальною. Вони також запевнили, що зміни, запропоновані робочою групою, на їх переконання, сприятимуть поглибленню теоретичних і практичних знань і працюватимуть на бажаний результат – підвищення конкурентоспроможності випускника освітньої програми.

Опублікований: 02-02-2024
Читайте також:
Наші студенти на головній туристичній події України - UITT 2018!

Викладачі та студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь у 25 Міжнародній туристичній виставці «Україна: подорожі та туризм» (UITT'2018), що працювала з 28 по 30 березня 2018 року у Міжнародному виставковому центрі. Серед учасників цьогорічного салону – представники 24 країн і 36 міст і регіонів України. Студенти мали можливі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти на головній туристичній події України - UITT 2018! 02 квітня 2018

Викладачі нашого університету успішно пройшли міжнародне стажування у Польщі

З 8 по 26 жовтня 2018 року викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Наталія Бондар та старший викладач Олена Блощинська, доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі нашого університету успішно пройшли міжнародне стажування у Польщі 29 жовтня 2018

Вступникам на замітку: оприлюднений демонстраційний варіант НМТ

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційний варіант національного мультипредметного тесту. Його можна завантажити у форматі .pdf за посиланням. Документ зручний для тих, у кого наразі повільний інтернет або немає можливості працювати упродовж 90 хвилин за комп’ютером. Окрім завдань, тут є правильні відповіді, що дає можли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: оприлюднений демонстраційний варіант НМТ 28 квітня 2022

Уже відомі кращі знавці історії НУХТ – підведені підсумки ІІ туру олімпіади

Підбиті підсумки ІІ туру олімпіади з історії НУХТ, що проводилася кафедрою гуманітарних дисциплін з нагоди 135-річчя університету. Учасники гідно змагалися за перемогу! Їх есе були пронизані любов’ю до рідної  Аlma Mater, гордістю, що вони навчаються у такому потужному навчальному закладі зі славною історією, насиченою величними і драматичними сто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уже відомі кращі знавці історії НУХТ – підведені підсумки ІІ туру олімпіади 22 жовтня 2019