Н У Х Т

Підведені підсумки локального моніторингу бакалаврської освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія»

02 лютого 2024

Підведені підсумки локального моніторингу бакалаврської освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія»

У Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з удосконалення освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» бакалаврського рівня, яке очолила директорка інституту, гарантка освітньої програми Оксана Кочубей-Литвиненко. До роботи долучилися завідувачі кафедр та викладачі інституту, задіяні у реалізації освітньої програми, зовнішні стейкхолдери – директорка ТОВ «Б.МК» групи компаній «TERR FOOD Group» Тетяна Смітюх і начальниця лабораторії ТОВ «КИЇВ ХЛІБ» цехів №7-8, к.т.н. Тетяна Васильченко, випускники освітньої програми Ренат Танчик та Юлія Бірюк, здобувачі вищої освіти Анна Гармаш і Ярослав Вдовенко.

У ході зустрічі обговорили результати проведеного моніторингу якості реалізації освітньої програми «Харчові технології та інженерія», під час якого було здійснено аналіз унікальності та відповідності цілей освітньої програми місії та стратегії НУХТ; вчергове перевірено відповідність загальних, фахових компетентностей і програмних результатів вимогам Стандарту вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»; акцентовано увагу на результатах моніторингу інформаційного та актуального методичного забезпечення освітніх компонент освітньо-професійної програми.

У своїй доповіді Оксана Кочубей-Литвиненко наголосила на здобутках 2023 року на шляху розвитку освітньої програми «Харчові технології та інженерія». Учасники зустрічі говорили і про досягнення колективу інституту в реалізації міжнародних програм обмінів і стажування, програм практичної підготовки в Україні та за кордоном, у науковій діяльності, удосконаленні матеріально-технічної бази та залученні провідних фахівців-практиків і закордонних лекторів до освітнього процесу. Гарантка освітньої програми довела до відома присутніх пропозиції з удосконалення освітньо-професійної програми, запропоновані робочою групою та викладачами кафедр, задіяних у її реалізації.

Стейкхолдери подякували колективу університету за підготовку висококваліфікованих фахівців і зауважили, що потреба підприємств харчової промисловості у фахівцях з харчових технологій завжди є актуальною. Вони також запевнили, що зміни, запропоновані робочою групою, на їх переконання, сприятимуть поглибленню теоретичних і практичних знань і працюватимуть на бажаний результат – підвищення конкурентоспроможності випускника освітньої програми.

Опублікований: 02-02-2024
Читайте також:
Movie Club повертається

Кафедра іноземних мов професійного спрямування відновила роботу свого славнозвісного Movie Club. І початок, який співпав зі святом Halloween 31 жовтня, поклав мультфільм «Таємниця Коко». Події мультфільму відбуваються переважно в країні мертвих, де хлопець Мігель шукає свого предка – відомого співака Ернесто де ля Круза, щоб отримати дозвіл займати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Movie Club повертається 01 листопада 2019

Подвійна перемога управлінців персоналом

Нещодавно в НТУ «Харківський політехнічний інститут» відбувся Всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів ЗВО зі спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр». За перемогу на звання кращих випускових робіт України змагалася майже сотня студентів вишів Одеси, Луцька, Львова, Харкова, Житомира...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подвійна перемога управлінців персоналом 24 травня 2019

Наші фахівці допомагають виробничникам впроваджувати системи менеджменту безпечності та якості харчових продуктів

В Одеському інституті післядипломної освіти НУХТ відбувся семінар-тренінг із питань впровадження та актуалізації систем менеджменту безпечності та якості харчових продуктів. На семінарі навчались 20 працівників із 10 підприємств та організацій олійножирової, м’ясопереробної та хлібопекарної галузей. Категорії учасників семінару - від заступників д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці допомагають виробничникам впроваджувати системи менеджменту безпечності та якості харчових продуктів 11 січня 2019

Відкриті лекції на кафедрі економіки праці та менеджменту для бакалаврів-менеджерів

У жовтні на кафедрі економіки праці та менеджменту розпочалася серія відкритих лекцій цього навчального року. І розпочала цей процес доцентка Тетяна Рибачук-Ярова лекцією з дисципліни «Управління операційною діяльністю підприємств харчової промисловості» для здобувачів четвертого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління освітнього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриті лекції на кафедрі економіки праці та менеджменту для бакалаврів-менеджерів 23 жовтня 2024