Н У Х Т

Підсумок лабораторних робіт

02 червня 2021

Підсумок лабораторних робіт

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулося підсумкове лабораторне заняття з дисципліни «Технології кондитерських виробів» у здобувачів освіти третього курсу освітнього ступеня «Бакалавр».

Зазвичай, на цьому занятті здобувачі  виготовляють кондитерські вироби, технології яких були опановані під час вивчення дисципліни. Зважаючи на дистанційний формат навчання, в цьому році викладачі дисципліни запропонували на вибір підготувати презентації кондитерських виробів і представити їх на підсумковому занятті.

Присутні обмінялися інформацією про історію виникнення, особливості технології, рецептурного складу, способу подання різноманітних кондитерських виробів: цукерок, ірису, мармеладу, зефіру, марципану, тофі, кексів, мигдального печива, еклерів, різноманітних тортів, тістечок і відомих десертів. Деякі здобувачі навіть поділилися власними рецептами та продемонстрували фотографії процесу виробництва кондитерських виробів. Здобувачі дуже творчо і креативно поставилися до цього завдання, тому всі учасники заняття дізналися багато цікавого про походження рецептур і назв багатьох традиційних кондитерських виробів, розглянули особливості приготування різних видів ласощів. Час заняття сплинув дуже швидко, адже всіх присутніх захопила цікавість представлених матеріалів.

Викладачі кафедри дякують усім здобувачам освіти за сумлінну підготовку до підсумкового лабораторного заняття і сподіваються, що це стане поштовхом для подальшого опанування програми навчання і професійного зростання здобувачів, як фахівців за обраною спеціальністю.

Опублікований: 02-06-2021
Читайте також:
Мандруємо Україною

Завдяки діючій туристичній фірмі Волинського фахового коледжу НУХТ «Біля Вежі», здобувачі освіти на кілька днів стали справжніми туристами й поринули в атмосферу активного пізнання історії та природи України.  Студенти та класні керівники відділень харчових технологій, інформатики та комп’ютерної техніки здійснили дводенну подорож прокладеним марш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандруємо Україною 05 липня 2021

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах виконання кваліфікаційної роботи на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжуються дослідження магістрантки Марії Омельченко, яка навчається за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» (науковий керівник – професор Олег Кузьмін). На запрошення завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 січня 2024

Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук

20 червня 2019 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з її використанням» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук завідувачем кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук 21 червня 2019

Інтенсивна й насичена зустріч першокурсників з гарантом освітньо-професійної програми «Прикладна механіка»

Перший понеділок жовтня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки почався інтенсивно – відбулася зустріч здобувачів першого курсу з гарантом освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» Сергієм Токарчуком і наставницею академічної групи  Катериною Грінінг щодо основних аспектів освітньо-професійної програми та питань академічної доброчесн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтенсивна й насичена зустріч першокурсників з гарантом освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» 04 жовтня 2023