Н У Х Т

Підсумок лабораторних робіт

02 червня 2021

Підсумок лабораторних робіт

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулося підсумкове лабораторне заняття з дисципліни «Технології кондитерських виробів» у здобувачів освіти третього курсу освітнього ступеня «Бакалавр».

Зазвичай, на цьому занятті здобувачі  виготовляють кондитерські вироби, технології яких були опановані під час вивчення дисципліни. Зважаючи на дистанційний формат навчання, в цьому році викладачі дисципліни запропонували на вибір підготувати презентації кондитерських виробів і представити їх на підсумковому занятті.

Присутні обмінялися інформацією про історію виникнення, особливості технології, рецептурного складу, способу подання різноманітних кондитерських виробів: цукерок, ірису, мармеладу, зефіру, марципану, тофі, кексів, мигдального печива, еклерів, різноманітних тортів, тістечок і відомих десертів. Деякі здобувачі навіть поділилися власними рецептами та продемонстрували фотографії процесу виробництва кондитерських виробів. Здобувачі дуже творчо і креативно поставилися до цього завдання, тому всі учасники заняття дізналися багато цікавого про походження рецептур і назв багатьох традиційних кондитерських виробів, розглянули особливості приготування різних видів ласощів. Час заняття сплинув дуже швидко, адже всіх присутніх захопила цікавість представлених матеріалів.

Викладачі кафедри дякують усім здобувачам освіти за сумлінну підготовку до підсумкового лабораторного заняття і сподіваються, що це стане поштовхом для подальшого опанування програми навчання і професійного зростання здобувачів, як фахівців за обраною спеціальністю.

Опублікований: 02-06-2021
Читайте також:
Наукова зустріч на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся другий науковий семінар за участю фахівців Українського науково-дослідного інституту олій та жирів НААН України (УкрНДІОЖ). Цього разу було заслухано два виступи. Завідувач лабораторії відділу досліджень технології переробки олій та жирів, к.т.н. Ігор Петік представив доповідь ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова зустріч на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 грудня 2024

Цілі сталого розвитку інтегровані в процес навчання кафедри маркетингу

Нещодавно відбувся перший SDG Opinion Space який відвідала доцент кафедри маркетингу Вікторія Стеценко. SDG Opinion Space – комунікаційний майданчик для обговорення основних проблем, що виникли перед світом, ролі цілей сталого розвитку у подоланні цих проблем. Студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, що активно беруть у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цілі сталого розвитку інтегровані в процес навчання кафедри маркетингу 10 жовтня 2019

Технологічні студії для школярів 2.0 done!

Навчально-науковий інститут харчових технологій вдруге запропонував майбутнім вступникам відчути себе студентом на два дні. Під керівництвом директорки інституту, професорки Оксани Кочубей-Литвиненко 27-28 жовтня 2025 року відбулася міні освітня програма «Харчові технології: технологічні студії для школярів 2.0». Її учасниками стали учні школи І-ІІ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні студії для школярів 2.0 done! 29 жовтня 2025

Триває плідна співпраця Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ із фахівцями SES (Німеччина)

До Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ приїхав старший експерт SES (Senior Experen Servise) з Німечини Gunter Pomp. Він поділився зі студентами спеціальності «Виробництво харчової продукції» секретами приготування страв німецької та європейської кухонь, зокрема котлет із твердим сиром, котлет зі соленими огірка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває плідна співпраця Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ із фахівцями SES (Німеччина) 16 жовтня 2019