Н У Х Т

Підсумковий етап освіти

01 лютого 2024

Підсумковий етап освіти

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напрямів успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які традиційно відбувалися за європейською технологією.

Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експерти – відомі ресторатори сучасних закладів ресторанного господарства м. Івано-Франківська та області, викладачі, майстри виробничого навчання і батьки студентів.

Відповідно до завдань навчальної програми студенти груп кулінарного напряму готували холодні закуски та другі страви, бармени презентували коктейлі та гарячі напої, кондитери готували десерти, а студенти групи ресторанного обслуговування продемонстрували високий рівень ресторанного сервісу, обслуговуючи гостей (експертів) у ресторані коледжу.

За результатами виконаних робіт незалежні експерти об’єктивно оцінили практичні знання та вміння студентів, надавши їм певні рекомендації, висловили слова подяки педагогічним працівникам закладу за відмінну підготовку фахівців сфери обслуговування, а окремим студентам, які продемонстрували високий рівень знань, поважні експерти запропонували місце роботи на своїх підприємствах.

Нагадаємо, 25 січня в коледжі відбувся захист авторських страв групи фахових молодших бакалаврів КТ-20 під керівництвом викладача Михайла Рудака. Здобувачі освіти презентували свої авторські страви, які вони розробляли в процесі проходження переддипломної практики. Студенти продемонстрували новітні технології, різноманітні техніки у приготуванні страв складного приготування з використанням елементів молекулярної кухні. Комісія навчального закладу компетентно оцінила набуті вміння на навички у приготуванні та розробленні авторських страв.

Вітаємо здобувачів освіти! Зичимо віри в себе, нових досягнень і професійного зростання!

Опублікований: 01-02-2024
Читайте також:
Навчально-науковий інститут харчових технологій у школах Бобровицької громади

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга та професор кафедри харчової хімії Сергій Шульга відвідали Бобровицьку гімназію та Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів, що на Чернігівщині. Школярі Чернігівської області історично є здобувачами різних спеціальностей Національного у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-науковий інститут харчових технологій у школах Бобровицької громади 16 вересня 2024

З новинками в галузі здорового харчування ознайомилися першокурсники-технологи

Студенти групи ТІ-1-3 разом зі старшою наставницею, асистенткою кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяною Федоренко відвідали виставку «ЗДОРОВ'Я і ДОВГОЛІТТЯ-2023», тематикою якої є методи природного оздоровлення організму людини та продукти здорового харчування. Репрезентовані на виставці продукти та послуги базуються на застосуванні сирови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новинками в галузі здорового харчування ознайомилися першокурсники-технологи 21 вересня 2023

Викладачі НУХТ взяли участь у першому еногастрономічному саміті

Нещодавно викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції; готельно-ресторанної справи; туристичного та готельного бізнесу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у першому еногастрономічному саміті SLOW FOOD ODESA, що відбувся на базі Одеського національного технологічного унів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ взяли участь у першому еногастрономічному саміті 11 листопада 2024

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати  конкуренцію на ринку

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти магістерських робіт здобувачів денної та заочної форм навчання, що навчалися за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Під час захисту дипломних робіт здобувачі представили результати досліджень щодо розробленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати конкуренцію на ринку 24 лютого 2020