Н У Х Т

Підсумковий етап освіти

01 лютого 2024

Підсумковий етап освіти

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напрямів успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які традиційно відбувалися за європейською технологією.

Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експерти – відомі ресторатори сучасних закладів ресторанного господарства м. Івано-Франківська та області, викладачі, майстри виробничого навчання і батьки студентів.

Відповідно до завдань навчальної програми студенти груп кулінарного напряму готували холодні закуски та другі страви, бармени презентували коктейлі та гарячі напої, кондитери готували десерти, а студенти групи ресторанного обслуговування продемонстрували високий рівень ресторанного сервісу, обслуговуючи гостей (експертів) у ресторані коледжу.

За результатами виконаних робіт незалежні експерти об’єктивно оцінили практичні знання та вміння студентів, надавши їм певні рекомендації, висловили слова подяки педагогічним працівникам закладу за відмінну підготовку фахівців сфери обслуговування, а окремим студентам, які продемонстрували високий рівень знань, поважні експерти запропонували місце роботи на своїх підприємствах.

Нагадаємо, 25 січня в коледжі відбувся захист авторських страв групи фахових молодших бакалаврів КТ-20 під керівництвом викладача Михайла Рудака. Здобувачі освіти презентували свої авторські страви, які вони розробляли в процесі проходження переддипломної практики. Студенти продемонстрували новітні технології, різноманітні техніки у приготуванні страв складного приготування з використанням елементів молекулярної кухні. Комісія навчального закладу компетентно оцінила набуті вміння на навички у приготуванні та розробленні авторських страв.

Вітаємо здобувачів освіти! Зичимо віри в себе, нових досягнень і професійного зростання!

Опублікований: 01-02-2024
Читайте також:
Науковий доробок викладачів і учених НУХТ – широкому загалу

Вийшов друком №2 25-го тому журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій». У номері опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі автоматизації та інформаційних технологій, економіки і соціального розвитку, менеджменту і стратегічного управління, охорони праці і ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок викладачів і учених НУХТ – широкому загалу 02 серпня 2019

Разом ми сильніші: оновлено Реєстр Рад молодих вчених

Рада молодих вчених НУХТ внесена до Реєстру Рад молодих вчених України. Станом на 2 серпня у Реєстрі понад 200 об'єднань молодих науковців, які мають спільні ідеї, цілі та шляхи їх реалізації. Можливості, які відкриває цей Реєстр: - звернутися до Ради молодих вчених у своєму закладі/установі/інституції, долучитися до її роботи, отримати інформаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Разом ми сильніші: оновлено Реєстр Рад молодих вчених 20 серпня 2021

Як вчити англійську легко та цікаво

Питання важливості володіння англійською мовою в професійному становленні особистості стало основним під час тренінгу «Happy Easy English», який провела викладачка фахових дисциплін Волинського фахового коледжу нашого університету Вікторія Кавара. Вона наголосила на тому, що знання іноземної мови дає ширші професійні перспективи, можливості спілкув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як вчити англійську легко та цікаво 13 січня 2021

Ефективне співробітництво зі стейкхолдерами

Підготовка висококваліфікованих фахівців для харчових виробництв, крім отримання теоретичних знань, потребує ефективної організації практичної підготовки здобувачів із залученням стейкхолдерів. У рамках договору про співробітництво між нашим університетом і ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» для підвищення освітньої та професійної підготовки здобувачів ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективне співробітництво зі стейкхолдерами 18 грудня 2023