Н У Х Т

Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

19 лютого 2019

Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася науково-практична студентська конференція «Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства».

На конференцію були запрошені представники провідних закладів ресторанного господарства області – адміністратор готельно-ресторанного комплексу «Галицька садиба», власник готельно-ресторанного комплексу «Гражда», а також випускник коледжу, шеф-кухар, технолог, директор ресторану Дмитро Федорак.

Під час конференції обговорювалися: історія становлення та розвитку ресторанного сервісу в Україні (доповідач – студентка групи РО-3 Надія Попович), інновації, що використовуються під час обслуговування споживачів в ресторанному господарстві (доповідач – студент групи О-55 Дмитро Микицей), інноваційні акції та рекламні прийоми сучасних закладів ресторанного господарства (доповідач – студент групи О-55 Андрій Клюфінський).

Після презентацій та доповідей студентів, запрошені фахівці проаналізували їх роботу, висловили своє бачення щодо подальшого розвитку та поділилися власним досвідом.

Опублікований: 19-02-2019
Читайте також:
Відбулося третє засідання хімічного лекторію кафедри харчової хімії для вступників

Чергове засідання хімічного лекторію співпало із загальноуніверситетським Днем відкритих дверей Open NUFT 30 листопада. Юні поціновувачі хімічної науки на власні очі побачили справжній студентський «двіж», познайомилися з майбутніми колегами та мали змогу поспілкуватися із керівництвом нашого університету, запитати членів приймальної комісії про ак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося третє засідання хімічного лекторію кафедри харчової хімії для вступників 02 грудня 2019

Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024»

Фінішував кулінарний конкурс «Масниця-FEST 2024» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Цьогорічний конкурс став третім, ювілейним, а відбувся в освітньому діджитал-просторі під гаслом «Об’єднані українськими традиціями». Традиційно конкурс організовано з ініціативи деканки Віти Цирульнікової та заступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024» 25 березня 2024

Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство»

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство» спеціальності 242 «Туризм». Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри менеджменту і туризму Житомирського державного технологічного університету, доктора економічних наук, професора Галини Тарасюк (голова комісії) і члена комісії, професора...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство» 17 січня 2019

Симуляційна гра з носієм мови

На відкритому занятті завідувачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галини Чередніченко магістри спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» вчилися, як проходити співбесіду на англійській мові. Співбесіда англійською – серйозне випробування, адже роботодавець оцінюватиме не лише професійні якості, а й знан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Симуляційна гра з носієм мови 03 листопада 2021