Н У Х Т

Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

19 лютого 2019

Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася науково-практична студентська конференція «Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства».

На конференцію були запрошені представники провідних закладів ресторанного господарства області – адміністратор готельно-ресторанного комплексу «Галицька садиба», власник готельно-ресторанного комплексу «Гражда», а також випускник коледжу, шеф-кухар, технолог, директор ресторану Дмитро Федорак.

Під час конференції обговорювалися: історія становлення та розвитку ресторанного сервісу в Україні (доповідач – студентка групи РО-3 Надія Попович), інновації, що використовуються під час обслуговування споживачів в ресторанному господарстві (доповідач – студент групи О-55 Дмитро Микицей), інноваційні акції та рекламні прийоми сучасних закладів ресторанного господарства (доповідач – студент групи О-55 Андрій Клюфінський).

Після презентацій та доповідей студентів, запрошені фахівці проаналізували їх роботу, висловили своє бачення щодо подальшого розвитку та поділилися власним досвідом.

Опублікований: 19-02-2019
Читайте також:
Усі тонкощі мікробіологічного контролю на ПрАТ «Лакталіс»

Харчова промисловість залишається однією з ключових галузей України. А вітчизняні молокопереробні підприємства випускають широкий асортимент продукції, що користується попитом не лише серед українських споживачів, а й серед вибагливих гурманів ближнього і дальнього зарубіжжя. Особлива увага сьогодні приділяється вдосконаленню виробництва, впровадже...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі тонкощі мікробіологічного контролю на ПрАТ «Лакталіс» 11 лютого 2021

Продовжують популяризувати освітні програми підготовки бакалаврів і магістрів фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Другий день виставки «Промисловий холод-2020» для фахівців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшов не менш плідно та цікаво, ніж попередній. Відвідувачі експозиції нашої кафедри активно цікавилися підготовкою і підвищенням кваліфікації спеціалістів для галузі, а також навчальною літературою, виданою викладачами НУХТ. Нагадаємо, що с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують популяризувати освітні програми підготовки бакалаврів і магістрів фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 24 вересня 2020

«Перші ластівки» кафедри фінансів

«Першими ластівками» випуску 2020 стали магістри денної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування». Випускники успішно захистили 22 магістерські роботи тільки на «відмінно» та «добре». За результатами успішного навчання п’яти магістрам надали рекомендацію кафедри на отримання диплому з відзнакою. Поряд із ґрунтовни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Перші ластівки» кафедри фінансів 17 лютого 2020

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вперше на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист комплексної магістерської роботи «Наукове обґрунтування та розробка технологій аюрведичних харчових продуктів і косметичних засобів з використанням прянощів та їх олійних екстрактів». До роботи були залучені студенти, які здобувають освітній ступінь «магістр» за спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 лютого 2019