Н У Х Т

Виїзне лабораторне заняття в умовах кондитерського цеху для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

21 березня 2025

Виїзне лабораторне заняття в умовах кондитерського цеху для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 березня відбулося виїзне лабораторне заняття на тему «Технологія комбінованих борошняних кондитерських виробів» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, асистент Артем Ущаповський разом зі здобувачами групи ГС-2-5 відвідали кондитерський цех «BK.BAKERY.KYIV», де їх гостинно зустріли власники закладу Руслан Батильчук і Нікіта Калінін – відомі шеф-кондитери України.

Другокурсники ознайомилися зі структурою закладу, асортиментом продукції, професійним устаткуванням та мали змогу власноруч приготувати тарт. У ході заняття особлива увага була приділена дотриманню технологічного процесу, мікробіологічним показникам та якості й безпечності готової продукції.

Також власники закладу додатково влаштували для студентів дегустацію панетоне – традиційного італійського кексу, що нагадує українську паску.

Здобувачі освіти ставили Руслану Батильчуку та Нікіті Калініну багато цікавих запитань, на які отримали ґрунтовні та практичні відповіді. Заняття було корисним і насиченим.

Кафедра готельно-ресторанної справи щиро вдячна власникам «BK.BAKERY.KYIV» за можливість здобувачам бакалаврського рівня вищої освіти поглибити теоретичні знання та підвищити практичні навики в аспекті застосування ресторанних технологій.

Опублікований: 21-03-2025
Читайте також:
Вільний вибір дисциплін для першокурсників

У рамках імплементації основних положень Закону України «Про вищу освіту» щодо формування індивідуального навчального плану здобувача вищої освіти за рахунок вільного вибору дисциплін відбулася процедура ознайомлення здобувачів 1 курсу  спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» з каталогом дисциплін вільного вибору. Нагадаємо, що загальни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вільний вибір дисциплін для першокурсників 30 травня 2022

Зробіть крок до успішного майбутнього разом із NUFT Career Chance 2025!

NUFT Career Chance 2025 – це шанс отримати практичний досвід роботи в найкращих українських і міжнародних компаніях, знайти своє професійне покликання та розпочати успішну кар’єру. З 3 по 6 листопада, відділ працевлаштування НУХТ запрошує на Ярмарок вакансій у форматах офлайн/онлайн! Мисліть масштабно – встановіть чіткі кар'єрні цілі, постійно вд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зробіть крок до успішного майбутнього разом із NUFT Career Chance 2025! 21 жовтня 2025

Цифрові інструменти Google для використання у викладацькій і науковій діяльності опановують викладачі університету

Сучасний освітній процес вимагає впровадження і використання сучасних інформаційних технологій. Особливо актуальним це стало в період дистанційного навчання, зумовленого карантинними обмеженнями. Одним зі світових лідерів у сфері цифрових технологій є компанія Google. Серед її розробок – онлайн-інструменти для роботи з текстовими і табличними доку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цифрові інструменти Google для використання у викладацькій і науковій діяльності опановують викладачі університету 20 жовтня 2021

Портрет менеджера пекарні від керівниці компанії БОХЛІБ

9 квітня 2025 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася гостьова онлайн-лекція для здобувачів вищої освіти першого, другого та третього рівнів (бакалаврів, магістрантів і докторів філософії), які навчаються за освітніми програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» та «Менеджмент і адміністрування», до якої також долучилися виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Портрет менеджера пекарні від керівниці компанії БОХЛІБ 09 квітня 2025