20 березня відбулося виїзне лабораторне заняття на тему «Технологія комбінованих борошняних кондитерських виробів» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, асистент Артем Ущаповський разом зі здобувачами групи ГС-2-5 відвідали кондитерський цех «BK.BAKERY.KYIV», де їх гостинно зустріли власники закладу Руслан Батильчук і Нікіта Калінін – відомі шеф-кондитери України.
Другокурсники ознайомилися зі структурою закладу, асортиментом продукції, професійним устаткуванням та мали змогу власноруч приготувати тарт. У ході заняття особлива увага була приділена дотриманню технологічного процесу, мікробіологічним показникам та якості й безпечності готової продукції.
Також власники закладу додатково влаштували для студентів дегустацію панетоне – традиційного італійського кексу, що нагадує українську паску.
Здобувачі освіти ставили Руслану Батильчуку та Нікіті Калініну багато цікавих запитань, на які отримали ґрунтовні та практичні відповіді. Заняття було корисним і насиченим.
Кафедра готельно-ресторанної справи щиро вдячна власникам «BK.BAKERY.KYIV» за можливість здобувачам бакалаврського рівня вищої освіти поглибити теоретичні знання та підвищити практичні навики в аспекті застосування ресторанних технологій.