Н У Х Т

Перший випускний 2021 року

01 лютого 2021

Перший випускний 2021 року

29 січня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2021 року.

Із привітальним словом до випускників звернулися адміністрація навчального закладу та викладачі, які привітали винуватців свята.

На підставі рішення кваліфікаційної комісії здобувачі освіти отримали дипломи  за професією «Офіціант, бармен» – один із перших і найважливіших документів їхнього вже дорослого життя. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в коледжі знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед випускниками нові можливості й перспективи професійного росту.

Вітаємо випускників із успішним завершенням навчання! Бажаємо невичерпного джерела доброти, здійснення задумів, щоб мудрість і щирість були неодмінними супутниками в житті. Удачі і успіхів вам життєвому шляху! Намагайтеся гідно нести статус випускника Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ!

Опублікований: 01-02-2021
Читайте також:
До розширення асортименту популярних борошняних виробів із покращеними споживчими характеристиками долучаються наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів та функціональні властивості хліба житнього заварного» аспірантки Наталії Пашової. Науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Галина Волощук. Заварний житній хліб – незмінний харчовий продукт укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До розширення асортименту популярних борошняних виробів із покращеними споживчими характеристиками долучаються наші молоді науковці 30 липня 2019

Корисні поради щодо конкурентоспроможності ресторанного підприємства отримали магістранти кафедри готельно-ресторанної справи

До Міжнародного дня кухаря і кулінара кафедрою готельно-ресторанної справи був організований гостьовий лекторій від ресторанної зірки нашої країни. Спікер освітнього івенту – бренд-шеф мережі ресторанів G-group, засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України, організатор Кубка України з кулінарії в 2016-2018 роках, організатор проєкту «Дні Українс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради щодо конкурентоспроможності ресторанного підприємства отримали магістранти кафедри готельно-ресторанної справи 29 жовтня 2024

Стартувала щорічна Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне

19 березня розпочала роботу щорічна Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». Школа відбувається в рамках проєктів Програми ЄС Еразмус+ «Стратегія відновлюваної енергетики ЄС як дороговказ для України» та  «Ефективний менеджмент відходів у ЄС – кращий вибір для України», що реалізуються на к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала щорічна Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне 20 березня 2025

Визначені володарі титулів «Міс і Містер НУХТ-2019»

16 травня всі охочі могли побувати на Дикому Заході – саме такою була тема чи не найулюбленішого й одного з самих очікуваних творчих дійств в нашому університеті – загальноуніверситетського конкурсу «Міс і Містер НУХТ-2019».  Розпочав вечір виступ танцювального колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління, а далі слово взяли хари...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені володарі титулів «Міс і Містер НУХТ-2019» 16 травня 2019