Н У Х Т

NUFT Career Chance 2021 на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

09 квітня 2021

NUFT Career Chance 2021 на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Кохан, Лариса Михонік, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко разом зі здобувачами кураторських груп взяли участь у вебінарах, які провели представники різних компаній. Вебінари відбулися у березні та квітні, в межах заходів NUFT Career Chance 2021, організованих відділом працевлаштування студентів і випускників НУХТ.

Учасники кар’єрних івентів дізналися про інноваційні напрями розвитку на сучасних підприємствах, організацію виробництва, контролю якості тощо. Здобувачі мали змогу дізнатися більше про відомі компанії харчової промисловості та поспілкуватися з їх представниками: ТОВ «ТД «Любисток», ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат», ТОВ «Домінос Піца Юкрейн», ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед», ТОВ «Прод Майстер», ДП «Лакталіс-Україна» та ін.

Під час зустрічей здобувачам розповіли про умови працевлаштування та роботи на підприємствах, корпоративні програми підвищення кваліфікації тощо. Також наголошувалося на важливості для молодих фахівців володіння іноземною мовою,  постійного саморозвитку та розвитку креативного мислення. 

Наші здобувачі освіти й викладачі вдячні усім учасникам NUFT Career Chance 2021 за проведені вебінари, бажають успіхів у професійній діяльності та чекають на нові зустрічі!

Опублікований: 09-04-2021
Читайте також:
Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Незважаючи на умови сьогодення, здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» третього року навчання продовжують активно прокачувати свою кулінарну майстерність. Для участі в Кулінарному діджитал-конкурсі «Масниця-Fest 2023» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, за активної підтримки з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 15 березня 2023

HR-аналітика з питань оплати праці для майбутніх HR-фахівців

27 березня на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція доцентки кафедри Олени Безпалько. Лекційне заняття було присвячене організації оплати праці та її HR-аналітиці. Тема цікава, тема невичерпна за своєю актуальністю та контентом як для здобувачів 3 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу», які займатимуть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

HR-аналітика з питань оплати праці для майбутніх HR-фахівців 28 березня 2023

Міжнародні стандарти управління безпечністю опанували здобувачі у рамках сертифікатного курсу

Здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у межах вивчення дисциплін «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» і «Харчова та санітарна токсикологія» взяли участь у сертифікатному курсі «ISO 22000:2018. Система управління безпечністю харчових продуктів», організованому через платформу Udemy за пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні стандарти управління безпечністю опанували здобувачі у рамках сертифікатного курсу 22 вересня 2023

Чергове засідання хімічного лекторію для абітурієнтів

Кафедра харчової хімії продовжує серію хімічних лекторіїв для майбутніх вступників. Чергове засідання цього цікавого, пізнавального заходу відбулось за графіком, 26-го жовтня. Лекторій розпочала доцент кафедри харчової хімії Віра Іщенко. Школярі активно брали участь у розв’язанні завдань ЗНО, які запропонувала лектор, повторили матеріал попередньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове засідання хімічного лекторію для абітурієнтів 28 жовтня 2019