Н У Х Т

NUFT Career Chance 2021 на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

09 квітня 2021

NUFT Career Chance 2021 на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Кохан, Лариса Михонік, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко разом зі здобувачами кураторських груп взяли участь у вебінарах, які провели представники різних компаній. Вебінари відбулися у березні та квітні, в межах заходів NUFT Career Chance 2021, організованих відділом працевлаштування студентів і випускників НУХТ.

Учасники кар’єрних івентів дізналися про інноваційні напрями розвитку на сучасних підприємствах, організацію виробництва, контролю якості тощо. Здобувачі мали змогу дізнатися більше про відомі компанії харчової промисловості та поспілкуватися з їх представниками: ТОВ «ТД «Любисток», ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат», ТОВ «Домінос Піца Юкрейн», ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед», ТОВ «Прод Майстер», ДП «Лакталіс-Україна» та ін.

Під час зустрічей здобувачам розповіли про умови працевлаштування та роботи на підприємствах, корпоративні програми підвищення кваліфікації тощо. Також наголошувалося на важливості для молодих фахівців володіння іноземною мовою,  постійного саморозвитку та розвитку креативного мислення. 

Наші здобувачі освіти й викладачі вдячні усім учасникам NUFT Career Chance 2021 за проведені вебінари, бажають успіхів у професійній діяльності та чекають на нові зустрічі!

Опублікований: 09-04-2021
Читайте також:
Початок навчального процесу після завершення практики

1 жовтня, після завершення технологічної практики у здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів відновився навчальний процес. Сповнені вражень після проходження довготривалого високооплачуваного стажування на найсучасніших підприємст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Початок навчального процесу після завершення практики 04 жовтня 2021

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу

24 січня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося засідання робочої групи магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства». Гарант програми, професор Віталій Прибильський ознайомив присутніх із вимогами до розроблення нової редакції освітньо-професійної програми та її за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу 25 січня 2024

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

Щодня нові реалії ставлять перед нами непрості виклики, але в Національному університеті харчових технологій втілюють заплановане! У 2022-2023 н.р. кафедрою  технології м'яса і м'ясних продуктів разом із кафедрою туристичного та готельного бізнесу започаткована нова міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для H...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання 12 жовтня 2022

Сучасний рівень проведення лабораторної роботи на кафедрі технології молока і молочних продуктів

Викладачами кафедри технології молока і молочних продуктів, доцентами Оленою Грек, Аллою Тимчук та Оленою Онопрійчук було проведене лабораторне заняття «Вимірювання умовної в’язкості та визначення концентрації соматичних клітин у незбираному молоці на приладі АВМ 1-02» з дисципліни «Інноваційні технології молочних продуктів» за участю представника ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний рівень проведення лабораторної роботи на кафедрі технології молока і молочних продуктів 05 грудня 2018