Н У Х Т

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів

20 вересня 2023

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції триває впровадження «зони елітарної освіти», що здійснюється під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

У межах вивчення дисциплін «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства», «Харчова та санітарна токсикологія» студенти взяли участь у сертифікатному курсі «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», організованому на платформі Prometheus за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України у рамках проєкту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».

Курс був розрахований на 4 тижні та складався з 15 лекцій, представлених у вигляді відеолекцій, презентацій, додаткових матеріалів і тестів.

Здобувачі мали можливість ознайомитись із міжнародним і харчовим законодавством України; вимогами щодо операторів ринку харчових продуктів; вимогами до гігієни харчових продуктів; механізмом перевірки державою операторів ринку харчових продуктів; вимогами законодавства щодо впровадження системи управління безпечністю харчової продукції і послідовністю впровадження НАССР; проведенням аудиту постійнодіючих процедур, заснованих на принципах НАССР.

Вітаємо здобувачів Олександра Богдана, Богдана Бондара, Вікторію Винник, Ольгу Германюк, Анастасію Грицкевич, Данила Гусєва, Аліну Дармограй, Наталію Демиденко, Нікіту Заболотного, Романа Ісаєва, Назара Кліща, Микиту Козара, Андрія Козирєва, Степана Кузьму, Поліну Курочкіну, Яну Михієнко, Марію Омельченко, Аріну Пахар, Тетяну Потієнко, Сніжану Приколоту, Діану Сивак, Дениса Харчука, Максима Хілька, Яну Чмиренко, Інну Щербацьку, Марію Якубець з успішним вивченням курсу та отриманням відповідних сертифікатів.

Викладачі кафедри висловлюють подяку модераторам за чудову організацію курсу та можливість для здобувачів підвищити свої компетенції!

Опублікований: 20-09-2023
Читайте також:
Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

У рамках навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» за ініціативи старости групи, відмінника навчання й активіста Ігоря Радька відбувся кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів академічної групи ГС-1-4М спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи учасник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 травня 2019

Наші студенти перемагають у міжнародних танцювальних змаганнях

Студент групи ОКС17 Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Роман Шпильовий зі своєю партнеркою Аліною Симеренко став переможцем ІV Міжнародного фестивалю зі спортивних танців «Master of Dance»,який відбувся у м. Черкаси. Не зупиняючись на досягнутому, танцювальний дует взяв участь у Міжнародному змаганні з танцювального спорту «Kyiv Open Ch...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти перемагають у міжнародних танцювальних змаганнях 12 квітня 2018

Магістрант кафедри біотехнології і мікробіології – лауреат Премії київського міського голови

Магістрант першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Андрій Вороненко став лауреатом Премії київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Так високо був оцінений науковий доробок нашого студента.  Премія заснована минулого року і присуджується за наукові досягнення, твор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант кафедри біотехнології і мікробіології – лауреат Премії київського міського голови 03 липня 2017

Харчування – епігенетичний ключ до здорового довголіття

17-18 лютого 2024 р. відбувся ІV Opinion Leaders Міждисциплінарний симпозіум нутриціології та дієтології «Харчування як епігенетичний ключ: від фетального програмування до здорового довголіття», у роботі якого взяли участь представники нашого університету, зокрема викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Наталія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчування – епігенетичний ключ до здорового довголіття 19 лютого 2024