Н У Х Т

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів

20 вересня 2023

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції триває впровадження «зони елітарної освіти», що здійснюється під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

У межах вивчення дисциплін «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства», «Харчова та санітарна токсикологія» студенти взяли участь у сертифікатному курсі «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», організованому на платформі Prometheus за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України у рамках проєкту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».

Курс був розрахований на 4 тижні та складався з 15 лекцій, представлених у вигляді відеолекцій, презентацій, додаткових матеріалів і тестів.

Здобувачі мали можливість ознайомитись із міжнародним і харчовим законодавством України; вимогами щодо операторів ринку харчових продуктів; вимогами до гігієни харчових продуктів; механізмом перевірки державою операторів ринку харчових продуктів; вимогами законодавства щодо впровадження системи управління безпечністю харчової продукції і послідовністю впровадження НАССР; проведенням аудиту постійнодіючих процедур, заснованих на принципах НАССР.

Вітаємо здобувачів Олександра Богдана, Богдана Бондара, Вікторію Винник, Ольгу Германюк, Анастасію Грицкевич, Данила Гусєва, Аліну Дармограй, Наталію Демиденко, Нікіту Заболотного, Романа Ісаєва, Назара Кліща, Микиту Козара, Андрія Козирєва, Степана Кузьму, Поліну Курочкіну, Яну Михієнко, Марію Омельченко, Аріну Пахар, Тетяну Потієнко, Сніжану Приколоту, Діану Сивак, Дениса Харчука, Максима Хілька, Яну Чмиренко, Інну Щербацьку, Марію Якубець з успішним вивченням курсу та отриманням відповідних сертифікатів.

Викладачі кафедри висловлюють подяку модераторам за чудову організацію курсу та можливість для здобувачів підвищити свої компетенції!

Опублікований: 20-09-2023
Читайте також:
Науково-технічна бібліотека університету продовжує знайомити з видатними особистостями

10 липня виповнюється 100 років від дня народження Джеймса Олдріджа (1918-2015), англійського письменника, журналіста і громадського діяча, одного з видних майстрів англійського соціального роману. У центрі його уваги – людина з її пошуками свободи і щастя. Протягом усього творчого шляху Джеймс Олдрідж послідовно і мужньо боровся за мир у всьому с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека університету продовжує знайомити з видатними особистостями 10 липня 2018

Інструменти ощадливого виробництва у системі Lean-виробництва харчової продукції на гостьовій лекції знаного практика

31 січня 2022 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася гостьова лекція від знаного практика зі впровадження Lean-методології на провідних вітчизняних підприємствах, викладача тренінгів, Lean-менеджера Lean Institute Ukraine Андрія Дмитрієва. До участі у зустрічі були запрошені здобувачі міждисциплінарної освітньо-наукової програми «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інструменти ощадливого виробництва у системі Lean-виробництва харчової продукції на гостьовій лекції знаного практика 01 лютого 2022

Вступникам на замітку: освітня програма «Екологія та екоменеджмент»

Шановні вступники! Нагадуємо про ще одну неймовірно круту й актуальну освітню програму нашого університету – «Екологія та екоменеджмент» (спеціальність 101 «Екологія»)! Тільки подивіться, які шалено креативні наші студенти-екологи!  Обирайте «Екологію та екоменеджмент» у НУХТ, ставте першим пріоритетом і на вас чекає: - цікаве, різноманітне сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: освітня програма «Екологія та екоменеджмент» 30 липня 2024

Виходить на фінішну пряму приймання заяв від вступників до бакалаврату в основний набір

Добігає кінця подання заяв на вступ до бакалаврату. Станом на 12:00 сьогоднішнього дня на всі освітні програми нашого університету уже подано 3095 заяв. Найбільшою популярністю у цьогорічних вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти (після 11 класу) користуються спеціальності «Харчові технології» (освітні прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виходить на фінішну пряму приймання заяв від вступників до бакалаврату в основний набір 29 липня 2024