Н У Х Т

Перші кроки впровадження дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

10 лютого 2023

Перші кроки впровадження дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

За ініціативи викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, здобувачам освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» освітніх програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» та «Інжиніринг харчових виробництв», які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», запропоновано взяти участь у проєкті дуальної освіти на базі ПрАТ «МХП».

Мета проєкту – створення можливостей для здобувачів вищої освіти поєднувати одночасне навчання у закладі вищої освіти та роботу за обраною спеціальністю, переймаючи досвід менторів компанії ПрАТ «МХП». Дуальна освіта – це ідеальні умови для отримання практичних навичок та розвитку інженерного таланту здобувачів вищої освіти.

У рамках впровадження дуальної освіти в освітній процес та з метою зміцнення співпраці кафедри з ПрАТ «МХП» 8 лютого 2023 року у режимі відеоконференції фахівчиня з проєктів по роботі з молоддю від ПрАТ «МХП» Марина Шептицька розповіла про основні напрямки діяльності компанії та поділилася досвідом реалізації дуальної освіти на підприємствах компанії.

Модераторами події виступили завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Микола Якимчук та асистент Андрій Слюсенко.

Здобувачі освіти активно долучилися до обговорення пропозицій ПрАТ «МХП» щодо реалізації дуальної освіти для здобувачів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».

Колектив кафедри щиро вдячний Марині Шептицькій за цікавий матеріал і бажає подальшого розвитку ПрАТ «МХП».

Опублікований: 10-02-2023
Читайте також:
Науковцям на замітку: науково-технічна конференція 24-ї секції Наукової ради МОН відбудеться в НУХТ у листопаді

10-11 листопада 2020 року в Національному університеті харчових технологій втретє поспіль відбудеться міжнародна науково-технічна конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції». Конференція працюватиме в рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та пром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковцям на замітку: науково-технічна конференція 24-ї секції Наукової ради МОН відбудеться в НУХТ у листопаді 08 вересня 2020

Бути в тренді з FoReCH 2021

З 29 вересня по 1 жовтня працював Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2021. Здобувачі вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу не могли пропустити цю подію, тому разом із викладачами відвідали наймасштабнішу виставку осені сфери HoReCa у Міжнародному Виставковому Центрі. Кожного рок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бути в тренді з FoReCH 2021 04 жовтня 2021

Розширюємо коло академічних партнерів

У жовтні 2022 року за ініціативи ректора нашого університету Олександра Шевченка та в.о. ректора Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Оксани Чернеги укладений договір про співробітництво у галузі науки і освіти з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи. Співробітництво передбачаєтьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо коло академічних партнерів 13 жовтня 2022

Відкрите засідання гуртка соціального театру «Маска»

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася феєрична подія -  відкрите засідання гуртка соціального театру «Маска» під керівництвом викладача філософських дисциплін Ольги Стеблини. До уваги  гостей була представлена прем’єра «Один день з мого життя». Вистава мала глибокий психологічний  зміст. Актори грали без єдиного слова, саме том...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите засідання гуртка соціального театру «Маска» 23 травня 2018