Н У Х Т

Перші кроки впровадження дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

10 лютого 2023

Перші кроки впровадження дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

За ініціативи викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, здобувачам освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» освітніх програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» та «Інжиніринг харчових виробництв», які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», запропоновано взяти участь у проєкті дуальної освіти на базі ПрАТ «МХП».

Мета проєкту – створення можливостей для здобувачів вищої освіти поєднувати одночасне навчання у закладі вищої освіти та роботу за обраною спеціальністю, переймаючи досвід менторів компанії ПрАТ «МХП». Дуальна освіта – це ідеальні умови для отримання практичних навичок та розвитку інженерного таланту здобувачів вищої освіти.

У рамках впровадження дуальної освіти в освітній процес та з метою зміцнення співпраці кафедри з ПрАТ «МХП» 8 лютого 2023 року у режимі відеоконференції фахівчиня з проєктів по роботі з молоддю від ПрАТ «МХП» Марина Шептицька розповіла про основні напрямки діяльності компанії та поділилася досвідом реалізації дуальної освіти на підприємствах компанії.

Модераторами події виступили завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Микола Якимчук та асистент Андрій Слюсенко.

Здобувачі освіти активно долучилися до обговорення пропозицій ПрАТ «МХП» щодо реалізації дуальної освіти для здобувачів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».

Колектив кафедри щиро вдячний Марині Шептицькій за цікавий матеріал і бажає подальшого розвитку ПрАТ «МХП».

Опублікований: 10-02-2023
Читайте також:
Зміцнюємо скіли з безпеки та дій у екстрених ситуаціях

Безпека учасників освітнього процесу й наукових досліджень в нашому університеті займає пріоритетне місце. Особливо актуально знати й правильно реагувати на різноманітні ситуації надзвичайного характеру у нинішніх складних умовах воєнного стану. Тому ні керівництво університету, ні відповідальні особи, ні колектив не нехтують можливістю пригадати т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо скіли з безпеки та дій у екстрених ситуаціях 14 січня 2025

З усіма новинками ринку познайомилися на «World Food Ukraine-2020» наші викладачі і студенти

На початку листопада у Києві для професіоналів, виробників і споживачів відкрила свої двері найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв «World Food Ukraine-2020», у якій брали участь понад 130 компаній з України, Туреччини, Кореї, Бельгії, Польщі, Литви, Білорусі, Іспанії, Італії та Португалії. Доценти кафедри біотехнології продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З усіма новинками ринку познайомилися на «World Food Ukraine-2020» наші викладачі і студенти 09 листопада 2020

Фахівці з підбору персоналу провідних підприємств зустрічаються з нашими студентами

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ розпочалися заходи тижня циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв. У конференц-залі коледжу відбулися інформаційні зустрічі викладачів і студентів груп ХМК-3, ХМК-4а, ХМК-4б із фахівцями з підбору персоналу кондитерської фабрики «Світоч»  Ната...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці з підбору персоналу провідних підприємств зустрічаються з нашими студентами 22 жовтня 2019

Усе про вплив COVID-2019 на організм людини знають тепер наші третьокурсники

Коронавірусна хвороба COVID-19 наразі є глобальною проблемою для людства, набувши характеру пандемії. З позиції токсикологів назріла необхідність узагальнити літературні дані про патогенетичні та патофізіологічні механізми формування основних клінічних проявів COVID-19 і обґрунтувати шляхи оптимізації лікувальних стратегій. Лекторка дисципліни «Ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про вплив COVID-2019 на організм людини знають тепер наші третьокурсники 20 січня 2021