Н У Х Т

Перші кроки впровадження дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

10 лютого 2023

Перші кроки впровадження дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

За ініціативи викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, здобувачам освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» освітніх програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» та «Інжиніринг харчових виробництв», які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», запропоновано взяти участь у проєкті дуальної освіти на базі ПрАТ «МХП».

Мета проєкту – створення можливостей для здобувачів вищої освіти поєднувати одночасне навчання у закладі вищої освіти та роботу за обраною спеціальністю, переймаючи досвід менторів компанії ПрАТ «МХП». Дуальна освіта – це ідеальні умови для отримання практичних навичок та розвитку інженерного таланту здобувачів вищої освіти.

У рамках впровадження дуальної освіти в освітній процес та з метою зміцнення співпраці кафедри з ПрАТ «МХП» 8 лютого 2023 року у режимі відеоконференції фахівчиня з проєктів по роботі з молоддю від ПрАТ «МХП» Марина Шептицька розповіла про основні напрямки діяльності компанії та поділилася досвідом реалізації дуальної освіти на підприємствах компанії.

Модераторами події виступили завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Микола Якимчук та асистент Андрій Слюсенко.

Здобувачі освіти активно долучилися до обговорення пропозицій ПрАТ «МХП» щодо реалізації дуальної освіти для здобувачів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».

Колектив кафедри щиро вдячний Марині Шептицькій за цікавий матеріал і бажає подальшого розвитку ПрАТ «МХП».

Опублікований: 10-02-2023
Читайте також:
Преференції майбутнім вступникам: відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ для школярів з біології

17 квітня 2021 року з використанням платформи відеоконференцій Zoom відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ для школярів з біології. Його учасниками стали переможці І туру – старшокласники з різних міст України – з Києва, Броварів, Андрушівки, Рівного. Члени предметно-методичної комісії, доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Оксана ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Преференції майбутнім вступникам: відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ для школярів з біології 19 квітня 2021

В університеті розпочався додатковий набір бакалаврів на контракт

Сьогодні в нашому університеті стартував додатковий набір вступників до бакалаврату на контракт. У ньому можуть взяти участь вступники, які з певних причин не змогли подати заяву про вступ в основний період, або бажають вступити для здобуття ще однієї освіти. Звертаємо увагу! Якщо вступник під час основного періоду подав усі 15 заяв, він не зможе ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочався додатковий набір бакалаврів на контракт 10 вересня 2025

Цифрові інструменти для освіти – викладачі опановують новітні технології

Якісна організації освітнього процесу в умовах карантину та воєнного стану вимагає від викладачів володіння цифровими навичками як базовими у професійній діяльності. Завдяки курсу «Цифрові інструменти Google для освіти» від ТОВ «Академія цифрового розвитку» викладачі Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ із різним рівнем ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цифрові інструменти для освіти – викладачі опановують новітні технології 18 липня 2023

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів розширюють свої знання з питань безпечності харчових продуктів. Відповідно до нової редакції стандарту ISO 22000 алергени є небезпечним фактором виробництва харчових продуктів. Тому наших фахівців і студентів зацікавила онлайн-конференція «Харчові алергії – все, що хотіли знати, але боял...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів 17 березня 2021