Н У Х Т

Новини Свалявського технічного коледжу НУХТ

04 листопада 2019

Новини Свалявського технічного коледжу НУХТ

Делегація Свалявського технічного коледжу НУХТ здійснила робочу поїздку до найбільшого промислового краю Словаччини – Тренчіну.

Під час поїздки відвідали кілька навчальних закладів електротехнічного, механічного, ІТ-спрямування та напряму харчових технологій. Зокрема, розпочато процес укладення угод про подальшу співпрацю з Середньою професійною школою в м. Дубніца над Вагом і Середньою професійною школою в м. Пруске.

За сприяння заступника губернатора Тренчінського краю Яна Грамати була також досягнута домовленість із керівництвом словацьких підприємств «LEONI», «AGROFARMA» щодо можливості проходження студентами технічних і технологічних спеціальностей нашого коледжу навчально-технологічних практик на сучасних європейських підприємствах.

А тим часом група ДВХ-172 побувала на підприємстві «ЗакарпатШампінйон», де студенти ознайомились із усіма етапами вирощення презентабельних і водночас корисних грибів. Вони оглянули цех по маринуванню печериць, теплиці для вирощування овочів.

Також студенти відвідали «Golden Fruits», де дозрівають екзотичні фрукти, що направляються у точки розповсюдження по всьому Закарпаттю і Україні.

Виїзне заняття справило не тільки  приємне враження, а й дало змогу засвоїти знання, які знадобляться у майбутній професії.

Опублікований: 04-11-2019
Читайте також:
Презентовано новий механізм державного стимулювання створення і використання винаходів

Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів презентував новий механізм державного стимулювання створення і використання винаходів (корисних моделей) та промислових зразків. Проект спрямований на забезпечення доступу винахідників, новаторів, малих і середніх підприємств до спеціалізованих баз даних патентної інформації та навчальних матер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентовано новий механізм державного стимулювання створення і використання винаходів 08 серпня 2018

Академічна доброчесність – основний принцип освітянської спільноти

Роз’яснення здобувачам освіти принципів і правил дотримання академічної доброчесності не припиняється ніколи. Завідувач кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, доктор технічних наук Сергій Грибков провів чергову відеозустріч зі здобувачами вищої освіти з метою їх спонукання до самосвідомості та відповідального ставлення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – основний принцип освітянської спільноти 03 лютого 2023

У сучасний і захоплюючий світ нанотехнологій продовжують занурюватися здобувачі-біотехнологи

Минулого тижня здобувачі-біотехнологи відвідали онлайн-лекцію доктора технічних наук, директора Інституту наноматеріалів А. Дрекселя (Університет Дрекселя, США), професора Юрія Гогоці. Лекція була присвячена наноматеріалу графену. Цього тижня здобувачі бакалаврату та ступеня «Доктор філософії» з біотехнології разом із лекторкою дисципліни «Методи м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У сучасний і захоплюючий світ нанотехнологій продовжують занурюватися здобувачі-біотехнологи 16 березня 2023

Нестандартно розпочав зустріч зі слухачами підготовчих курсів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Зустріч зі слухачами підготовчих курсів нашого університету провів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій Валерій Махинько. Розпочалася вона досить нестандартно: із запитання, чи вже спланували майбутні абітурієнти, чим вони будуть займатися після закінчення... університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартно розпочав зустріч зі слухачами підготовчих курсів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2018