Н У Х Т

Новини Свалявського технічного коледжу НУХТ

04 листопада 2019

Новини Свалявського технічного коледжу НУХТ

Делегація Свалявського технічного коледжу НУХТ здійснила робочу поїздку до найбільшого промислового краю Словаччини – Тренчіну.

Під час поїздки відвідали кілька навчальних закладів електротехнічного, механічного, ІТ-спрямування та напряму харчових технологій. Зокрема, розпочато процес укладення угод про подальшу співпрацю з Середньою професійною школою в м. Дубніца над Вагом і Середньою професійною школою в м. Пруске.

За сприяння заступника губернатора Тренчінського краю Яна Грамати була також досягнута домовленість із керівництвом словацьких підприємств «LEONI», «AGROFARMA» щодо можливості проходження студентами технічних і технологічних спеціальностей нашого коледжу навчально-технологічних практик на сучасних європейських підприємствах.

А тим часом група ДВХ-172 побувала на підприємстві «ЗакарпатШампінйон», де студенти ознайомились із усіма етапами вирощення презентабельних і водночас корисних грибів. Вони оглянули цех по маринуванню печериць, теплиці для вирощування овочів.

Також студенти відвідали «Golden Fruits», де дозрівають екзотичні фрукти, що направляються у точки розповсюдження по всьому Закарпаттю і Україні.

Виїзне заняття справило не тільки  приємне враження, а й дало змогу засвоїти знання, які знадобляться у майбутній професії.

Опублікований: 04-11-2019
Читайте також:
Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося чергове засідання Movie Club зі студентами першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Модератором зустрічі була старша викладачка кафедри Ганна Бойко. На платформі Zoom була організована відеоконференція з метою перегляду фільмів «Where Does Chocolate Come and How is ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування 18 лютого 2022

Неформальна освіта магістрантів

Здобувачі-магістранти освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Єлизавета Шеліна, Марія Забрудська, Аліса Козакова, Олександр Гудков, Віталій Шестопал, Максим Парубець, Ілля Кукарцев, Арсен Таран та Юрій Монджиєвський успішно завершили онлайн-курс «Ресурсоефективне та чисте виробництво» й отримали не лише актуальні для май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неформальна освіта магістрантів 17 червня 2025

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів на V міждисциплінарному симпозіумі «Раціон майбутнього – візія та перспективи»

Нещодавно викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, професорка, д.т.н. Галина Сімахіна, доцентка, к.х.н. Наталія Стеценко та доцентка, к.т.н. Світлана Камінська взяли активну участь у V міждисциплінарному симпозіумі opinion leaders нутриціології та дієтології «Раціон майбутнього – візія та перспективи». Програма симпозіуму була насиченою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів на V міждисциплінарному симпозіумі «Раціон майбутнього – візія та перспективи» 25 жовтня 2024

Останній крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології

18 грудня 2018 р. відбувся міжкафедральний семінар кафедр біотехнології і мікробіології та екологічної безпеки та охорони праці із залученням членів спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 Національного університету харчових технологій, на якому аспірант кафедри біотехнології і мікробіології Микола Івахнюк представив результати досліджень за кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології 18 грудня 2018