Н У Х Т

Перші кроки на шляху до англомовного викладання

17 квітня 2023

Перші кроки на шляху до англомовного викладання

Активний євроінтеграційний напрямок України, а також приклад нашого Президента та інших представників влади показує, що необхідно англійську мову вводити і у викладання навчальних дисциплін. Саме тому професорка кафедри експертизи харчових продуктів, академік УАН Оксана Шульга лекцію «Гігієнічні товари» з обов’язкової навчальної дисципліни «Товарознавство» для освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» прочитала англійською мовою.

Здобувачі вищої освіти позитивно сприйняли ініціативу, адже це – яскравий приклад, що навчаються не тільки вони і що навчатися необхідно все життя, а і викладачі також постійно повинні розвиватися та підніматися на більш високий рівень викладання.

Схвальне сприйняття англомовної лекції дає можливість для збільшення їх кількості в межах цієї дисципліни, а також із поступовим переходом на англомовний курс. Можливо, на сьогодні це – мрії про групи іноземних здобувачів у межах різних освітньо-професійних програм, проте «дорогу долає, той, хто йде», саме тому необхідно більш активно розширювати перелік дисциплін, які альтернативно викладаються англійською мовою.

Опублікований: 17-04-2023
Читайте також:
Як заробити мільйон при правильному зберіганні плодів та овочів дізналися наші здобувачі освіти

На кафедрі технології консервування для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Харчові технології та інженерія» у рамках вивчення дисципліни «Технології зберігання сировини у консервній промисловості» відбулася гостьова онлайн-лекція «Як заробити мільйон при правильному зберіганні плодів та овочів» Павла Булгакова, спеціаліст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як заробити мільйон при правильному зберіганні плодів та овочів дізналися наші здобувачі освіти 17 листопада 2021

Представники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відвідали Кам’янець-Подільський коледж НУХТ

Кам’янець-Подільський – перлина України, місто, яке зачаровує, постійно дарує нові враження, і до якого неможливо звикнути. Це місто є також визнаним освітнім центром Поділля. Зокрема, у ньому функціонує один із провідних коледжів нашого університетського комплексу – Кам’янець-подільський коледж харчової промисловості. Днями до коледжу завітала до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відвідали Кам’янець-Подільський коледж НУХТ 11 червня 2019

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії з виробництва ковбас

Здобувачі вищої освіти групи ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою ознайомилися з виробництвом ковбасних виробів ТМ «Алан». На жаль, воєнний стан у країні змушує підприємства суттєво посилювати безпекові заходи, що обмежує доступ сторонніх осіб, тому формат онлайн-екскурсій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії з виробництва ковбас 03 жовтня 2023