Н У Х Т

Знайомство з інноваціями: НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2019

22 серпня 2019

Знайомство з інноваціями: НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2019

10-12 вересня 2019 року у Києві в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій-2019 відбудуться Міжнародна виставка хлібопекарної промисловості BAKERY Ukraine, Міжнародна виставка кондитерської промисловості SWEETS Ukraine, 28-ма Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості INPRODMASH і 20-та Міжнародна виставка обладнання та технологій для упаковки UPAKOVKA.

Впродовж останніх років наш університет виступає співорганізатором цих масштабних галузевих зібрань, де свої технологічні розробки, обладнання, готову продукцію, упаковку та логістику демонструють представники провідних вітчизняних і європейських компаній і відомих світових торгових брендів.

Традиційно наші науковці в рамках Тижня проводять низку різноманітних заходів. Наразі завершується підготовка до проведення: 3-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» (10 вересня, 12:50, конференц-зал №15), 6-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»(11 вересня, 11:00, конференц-зал №14), 8-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності» (12 вересня, 11:00, конференц-зал №14).

Учасники конференцій запрошуються до обговорення інноваційних технологій і нових видів продукції, впровадження систем управління безпекою за принципами HACCP на підприємствах галузі, пошуку і освоєння перспективних ринків збуту продукції, стану і шляхів ресурсо- та енергозбереження на підприємствах харчової промисловості, шляхів підвищення ефективності виробничої логістики, наукового забезпечення подальшого розвитку галузі тощо.

Опублікований: 22-08-2019
Читайте також:
Участь у IV фестивалі освітнього лідерства «Clever» взяли викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

19 вересня 2020 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу стали учасниками IV фестивалю освітнього лідерства «Clever». Під час онлайн-зустрічі розглядалися найактуальніші проблеми сучасної освіти за темою цьогорічного фестивалю «Рости не можна зупинитись». Участь у фестивалі дозволила учасникам задуматися над тим, чого потребує укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь у IV фестивалі освітнього лідерства «Clever» взяли викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 21 вересня 2020

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу

Чи розуміє сучасний ритейл своїх клієнтів, та якими є актуальні тренди ритейл-маркетингу? Ці питання дослідили учасники чергового засідання наукового студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Тема виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля» і «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу 17 квітня 2024

Засідання вченої ради університету

27 вересня відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Анатолій Українець розпочав його з сумної ноти – рівно рік тому в лабораторному корпусі нашого навчального закладу спалахнула пожежа, яка забрала життя завідувача лабораторії кафедри технології зберігання і переробки зерна Лариси Чагарної. Ректор попросив присутніх вшанувати св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання вченої ради університету 27 вересня 2018

Як термоелектричний модуль поєднаний із технологією виробництва вина

17 грудня 2024 року заступник завідувача кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доцент Олексій Пилипенко і доцентка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ірина Бабич відвідали ліцей №59. Викладачі поспілкувалися з учнями двох 10-тих класів на тему майбутнього вибору професії та переваг навчання у Національному університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як термоелектричний модуль поєднаний із технологією виробництва вина 18 грудня 2024