Н У Х Т

Знайомство з інноваціями: НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2019

22 серпня 2019

Знайомство з інноваціями: НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2019

10-12 вересня 2019 року у Києві в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій-2019 відбудуться Міжнародна виставка хлібопекарної промисловості BAKERY Ukraine, Міжнародна виставка кондитерської промисловості SWEETS Ukraine, 28-ма Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості INPRODMASH і 20-та Міжнародна виставка обладнання та технологій для упаковки UPAKOVKA.

Впродовж останніх років наш університет виступає співорганізатором цих масштабних галузевих зібрань, де свої технологічні розробки, обладнання, готову продукцію, упаковку та логістику демонструють представники провідних вітчизняних і європейських компаній і відомих світових торгових брендів.

Традиційно наші науковці в рамках Тижня проводять низку різноманітних заходів. Наразі завершується підготовка до проведення: 3-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» (10 вересня, 12:50, конференц-зал №15), 6-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»(11 вересня, 11:00, конференц-зал №14), 8-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності» (12 вересня, 11:00, конференц-зал №14).

Учасники конференцій запрошуються до обговорення інноваційних технологій і нових видів продукції, впровадження систем управління безпекою за принципами HACCP на підприємствах галузі, пошуку і освоєння перспективних ринків збуту продукції, стану і шляхів ресурсо- та енергозбереження на підприємствах харчової промисловості, шляхів підвищення ефективності виробничої логістики, наукового забезпечення подальшого розвитку галузі тощо.

Опублікований: 22-08-2019
Читайте також:
Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійної програми «Маркетинг»

На кафедрі маркетингу відбувся круглий стіл зі стейкхолдерами з обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг». Зустріч відбулася в онлайн-режимі. До учасників круглого столу звернулася гарантка освітньої програми, доцентка Лариса Капінус, яка повідомила, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійної програми «Маркетинг» 11 березня 2021

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики у закладах гостинності

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки, у закладах гостинності. Для здобувачів першого року навчання це була перша навчальна практика, під час якої вони познайомилися з кращими вітчизняними готельними підприємства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики у закладах гостинності 13 липня 2023

Інновації у виробництві ковбас і делікатесних м'ясопродуктів для учасників сертифікатних програм

У рамках завершення практичної підготовки учасників двох сертифікатних програм – «Традиції і тренди промислового та крафтового виробництва ковбас» і «М'ясні делікатеси: крафтові традиції та промислові інновації» на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулися два майстер-класи, тематика яких передбачала ознайомлення слухачів із інноваційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у виробництві ковбас і делікатесних м'ясопродуктів для учасників сертифікатних програм 05 травня 2025

Студентка Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

Відбулася урочиста церемонія нагородження переможців VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Захід відбувся  у Національному музеї Тараса Шевченка в м. Києві, куди з’їхалися поціновувачі творчості Великого Кобзаря. У дружній атмосфері учасники  зібрання ділилися враженнями від побачено...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка 29 травня 2018