Н У Х Т

Математика – завжди актуально й цікаво!

26 травня 2022

Математика – завжди актуально й цікаво!

Попри складну ситуацію, спричинену військовою агресією проти нашої країни, наші науковці тримають стрій й не припиняють свої пошуки та дослідження у всіх галузях, діляться своїми здобутками з колегами та оприлюднюють їх результати.

23-24 травня 2022 року кафедра вищої математики імені професора Можара В.І. спільно з колегами з Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова провела Всеукраїнську науково-методичну конференцію «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі».

Конференція працювала у двох секціях: «Математичні методи в інженерних задачах» та «Методичні проблеми математичної освіти». До її роботи долучилися науковці з провідних наукових установ і закладів вищої освіти, а також, що особливо радує, зовсім юні науковці-школярі. 

Свої доробки презентували математики Інституту математики НАН України, Інституту механіки ім. С.П. Тимошенка НАН України, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національного авіаційного університету, Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського, Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г.Короленка, Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Поліського національного університету, Вінницького національного технічного університету, Сумського національного аграрного університету, Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, Хмельницького національного університету, Національного центру «Мала академія наук України», СШЗ №69 м. Києва, КУ Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6.

Низку актуальних цікавих доповідей представили викладачі кафедри вищої математики імені професора Можара В.І.

Наразі сформований і оприлюднений збірник тез доповідей конференції. У матеріалах висвітлено шляхи і методи інтенсифікації навчального процесу й вплив новітніх наукових розробок на формування майбутніх фахівців.

Опублікований: 26-05-2022
Читайте також:
День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Сьогодні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у онлайн-форматі відбувся День гостинності кафедри, на який завітали старшокурсники Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ і старшокласники Васильківського професійного ліцею. Здобувачі освіти та викладачі обох закладів освіти скористались нагодою поставити запи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 13 грудня 2024

У пошуку творчих, умотивованих вступників

Тривають презентативно-профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками фахових коледжів НУХТ, ініційовані фахівцями Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності спільно з Приймальною комісією університету. Сьогоднішня аудиторія – викладачі й студенти випускових груп Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку творчих, умотивованих вступників 10 січня 2025

Молоді викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції діляться викладацьким досвідом

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лекційне заняття «Характеристика різних видів тіста, їх технологічне призначення» старшого викладача Віри Зуйко з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів 4-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції діляться викладацьким досвідом 02 квітня 2018

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків

Кафедра готельно-ресторанної справи активно залучає зовнішніх стейкхолдерів до навчального процесу. Цього разу на запрошення асистентки кафедри Маріанни Маршаленко до проведення лабораторних занять із дисципліни «Основи гостинності» для здобувачів вищої освіти англомовної групи ГС-1-9а долучився Юрій Новиков – шеф-кухар готелю «SportHotel am Semme...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків 29 березня 2021