Н У Х Т

Математика – завжди актуально й цікаво!

26 травня 2022

Математика – завжди актуально й цікаво!

Попри складну ситуацію, спричинену військовою агресією проти нашої країни, наші науковці тримають стрій й не припиняють свої пошуки та дослідження у всіх галузях, діляться своїми здобутками з колегами та оприлюднюють їх результати.

23-24 травня 2022 року кафедра вищої математики імені професора Можара В.І. спільно з колегами з Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова провела Всеукраїнську науково-методичну конференцію «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі».

Конференція працювала у двох секціях: «Математичні методи в інженерних задачах» та «Методичні проблеми математичної освіти». До її роботи долучилися науковці з провідних наукових установ і закладів вищої освіти, а також, що особливо радує, зовсім юні науковці-школярі. 

Свої доробки презентували математики Інституту математики НАН України, Інституту механіки ім. С.П. Тимошенка НАН України, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національного авіаційного університету, Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського, Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г.Короленка, Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Поліського національного університету, Вінницького національного технічного університету, Сумського національного аграрного університету, Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, Хмельницького національного університету, Національного центру «Мала академія наук України», СШЗ №69 м. Києва, КУ Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6.

Низку актуальних цікавих доповідей представили викладачі кафедри вищої математики імені професора Можара В.І.

Наразі сформований і оприлюднений збірник тез доповідей конференції. У матеріалах висвітлено шляхи і методи інтенсифікації навчального процесу й вплив новітніх наукових розробок на формування майбутніх фахівців.

Опублікований: 26-05-2022
Читайте також:
Викладачі університету оцінюють нові зразки вітчизняної виноробної продукції

3 лютого в Науковому Центрі «Український Інститут Вина» відбулася чергова  дегустація продукції українських виноробів. До складу професійних експертів традиційно входять фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц і професорка Марина Білько. Цього разу експерти оцінювали близь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету оцінюють нові зразки вітчизняної виноробної продукції 05 лютого 2022

Стажування під час навчання

Здобуття освітнього ступеня «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» стало логічним і важливим продовженням заданої освітньої траєкторії Єфима Тагізади та Дар’ї Синявської. У магістратурі вони не лише поглиблюють свої знання та розширюють досвід, але й отримують можливість досліджувати нові горизонти у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування під час навчання 09 січня 2024

Можливості сервісу YouControl презентував здобувачам-обліковцям менеджер компанії

30 березня 2023 року для здобувачів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» і 073 «Менеджмент» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася бінарна лекція «Можливості сервісу YouControl для перевірки фізичних осіб», яку прочитали доцентка Людмила Духновська і запрошений лектор, менеджер освітнього напрямку компанії  YouCon...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості сервісу YouControl презентував здобувачам-обліковцям менеджер компанії 31 березня 2023

Підприємства різної потужності стали базами виробничої практики четвертокурсників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Четвертокурсники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів захистили звіти з виробничої практики, яку вони проходили на підприємствах України – ПрАТ «КИЇВХЛІБ», ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Київська бісквітна фабрика», ТОВ «КИЇВХЛІБ», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Кондитерський цех «Буше», ТОВ «Сумська ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підприємства різної потужності стали базами виробничої практики четвертокурсників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 жовтня 2021