Н У Х Т

Математика – завжди актуально й цікаво!

26 травня 2022

Математика – завжди актуально й цікаво!

Попри складну ситуацію, спричинену військовою агресією проти нашої країни, наші науковці тримають стрій й не припиняють свої пошуки та дослідження у всіх галузях, діляться своїми здобутками з колегами та оприлюднюють їх результати.

23-24 травня 2022 року кафедра вищої математики імені професора Можара В.І. спільно з колегами з Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова провела Всеукраїнську науково-методичну конференцію «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі».

Конференція працювала у двох секціях: «Математичні методи в інженерних задачах» та «Методичні проблеми математичної освіти». До її роботи долучилися науковці з провідних наукових установ і закладів вищої освіти, а також, що особливо радує, зовсім юні науковці-школярі. 

Свої доробки презентували математики Інституту математики НАН України, Інституту механіки ім. С.П. Тимошенка НАН України, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національного авіаційного університету, Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського, Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г.Короленка, Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Поліського національного університету, Вінницького національного технічного університету, Сумського національного аграрного університету, Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, Хмельницького національного університету, Національного центру «Мала академія наук України», СШЗ №69 м. Києва, КУ Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6.

Низку актуальних цікавих доповідей представили викладачі кафедри вищої математики імені професора Можара В.І.

Наразі сформований і оприлюднений збірник тез доповідей конференції. У матеріалах висвітлено шляхи і методи інтенсифікації навчального процесу й вплив новітніх наукових розробок на формування майбутніх фахівців.

Опублікований: 26-05-2022
Читайте також:
Кафедра теплоенергетики і холодильної техніки отримала навчальні стенди від партнерів-виробничників

Сьогодні на кафедрі теплоенергетики і холодильної техніки відбувся приурочений до Дня енергетика круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків». Захід відвідали представники фірм, що працюють у сфері теплоенергетики, холодопостачання та кондиціювання повітря. У рамках зустрічі і підписаного між ТОВ «Данфосс Україна» т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики і холодильної техніки отримала навчальні стенди від партнерів-виробничників 22 грудня 2018

Відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

1 листопада 2018 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Тетяни Іванової  (науковий керівник – професор, доктор сільськогосподарських наук, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Людмила Пешук). Дисертаційна робота Тетяни Іва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 02 листопада 2018

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу продовжується марафон онлайн-лекторіїв із успішними випускниками та стейкхолдерами. 12 березня бакалаври 4 курсу спеціальностей «Технології харчування» та «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення профільних і актуальних дисциплін «Управління якістю продукції і послуг ресторанного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем 16 березня 2021

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів збагатили свої професійні знання в галузі сироваріння та просування сирів на ринку харчових продуктів

Прагнення України стати потужним гравцем на світовому і європейському ринках, зокрема щодо реалізації молочної продукції, вимагає не тільки впровадження передових технологій та устаткування, дотримання систем якості та безпечності продукції, але й не останнє місце у переліку завдань усебічної інтеграції займає якісна підготовка фахівців, які б могл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів збагатили свої професійні знання в галузі сироваріння та просування сирів на ринку харчових продуктів 28 березня 2023