Н У Х Т

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018

08 лютого 2018

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018

Нещодавно переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з Міжнародної кондитерської виставки ISM 2018 у Кельні (Німеччина). Для студентів дуже важливо постійно підживлювати свій ентузіазм по відношенню до обраної спеціальності. Якщо довгий час вивчати лише суху теорію, то рано чи пізно нудьга візьме верх. Нині для повноцінного професійного розвитку мало просто знати технології виробництва продуктів, необхідно орієнтуватися у всесвітніх трендах, відвідувати міжнародні заходи, переймати досвід успішних закордонних підприємств. Проте, такі можливості є не у всіх. Тому, поїздка переможців Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» і участь у роботі виставки ISM 2018 – це найкращий міжнародний досвід, шалена мотивація, стрімкий ріст і всебічний розвиток молоді.

Під час роботи виставки наші студенти-технологи ознайомилися зі світовими тенденціями розвитку кондитерського ринку та інноваціями у виробництві шоколаду, печива, закусок снеків, батончиків, морозива, бісквітів тощо. Відвідали стенди гігантів світової харчової промисловості - Barcel, Barry Callebaut, Baronie, Colombina, Fini Golosinas, Griesson-de Beukelaer, Guylian, Icam, Ion, Kalfany, Kambly, Lambertz, Loacker, Manner, Millano, Niederegger, Ragolds , Ricola, Riegelein, Rübezahl, Seeberger, Seitenbacher, Sölen, Toms Confectionery, Trolli, United Confectioners, Wawel, Wawi. Із гордістю спостерігали, як експозиції українських виробників дивували європейців широким асортиментом солодощів і закусок

Незабутнім, приємним і солодким спогадом для студентів залишиться відвідування одного з найпопулярніших музеїв світу - Музею шоколаду в Кельні. Учасники екскурсії побували у теплиці Музею, де вирощується сировина для виробництва шоколаду, взяли участь у його виготовлені, спостерігали за виробництвом трюфелів.

Наостанок милувалися архітектурними пам’ятками міста – відомим Кельнським собором, Ратушною площею, Парком скульптур, церквою святого Мартіна. 

Студенти щиро вдячні Борису Колесникову та усьому колективу фонду за надану можливість молодим фахівцям відвідати Німеччину, побувати на найбільшій кондитерській виставці та познайомитись із чудовими людьми з усіх куточків світу!

Опублікований: 08-02-2018
Читайте також:
Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії

Минулого навчального року кафедра харчової хімії започаткувала новий освітній захід, який користувався високою зацікавленістю вступників і школярів. Низка хімічних лекторіїв, що містили дослідну частину, розпочалася взимку і дозволила учням підготуватися до олімпіади НУХТ з хімії для школярів та здачі ЗНО. Тому в цьому році, зважаючи на прохання вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії 30 вересня 2019

Наші викладачі долучилися до обговорення теми «European Green Deal як стратегія сталого зростання»

З кожним роком екологічні проблеми на нашій планеті стають все більше катастрофічними, глобальнішими та вагомішими. Бюро Верітас завжди слідкує, ретельно вивчає та ділиться усією актуальною інформацію, що допомагає, принаймні, призупинити негативні процеси у навколишньому природному середовищі, спираючись на діяльність людини на планеті. 23 липня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі долучилися до обговорення теми «European Green Deal як стратегія сталого зростання» 26 липня 2021

Практичне застосування теоретичних знань

Опанування дисципліни «Екологія харчових виробництв» дозволяє здобувачам спеціальності Е2 «Екологія» перевіряти безпечність овочів і фруктів й визначати вміст нітратів спрощеним якісним методом, в основі якого лежить кольорова реакція нітрат-іона з дифеніламіном. За інтенсивністю забарвлення вони роблять висновки про вміст нітратів. Цей метод дає ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне застосування теоретичних знань 23 червня 2025

Нові відкриття і цікаві факти для студентів-біотехнологів на «Lab ComplEx 2019»

Уже традиційно щоосені студентам-біотехнологам випадає унікальна можливість побачити на власні очі найсучасніше обладнання для лабораторій медичної, фармацевтичної і харчової галузей на міжнародній виставці «Lab ComplEx». Не обійшли увагою цю, поправу, головну подію лабораторної індустрії України і нинішні студенти разом із викладачами кафедри біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові відкриття і цікаві факти для студентів-біотехнологів на «Lab ComplEx 2019» 01 жовтня 2019