Н У Х Т

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018

08 лютого 2018

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018

Нещодавно переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з Міжнародної кондитерської виставки ISM 2018 у Кельні (Німеччина). Для студентів дуже важливо постійно підживлювати свій ентузіазм по відношенню до обраної спеціальності. Якщо довгий час вивчати лише суху теорію, то рано чи пізно нудьга візьме верх. Нині для повноцінного професійного розвитку мало просто знати технології виробництва продуктів, необхідно орієнтуватися у всесвітніх трендах, відвідувати міжнародні заходи, переймати досвід успішних закордонних підприємств. Проте, такі можливості є не у всіх. Тому, поїздка переможців Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» і участь у роботі виставки ISM 2018 – це найкращий міжнародний досвід, шалена мотивація, стрімкий ріст і всебічний розвиток молоді.

Під час роботи виставки наші студенти-технологи ознайомилися зі світовими тенденціями розвитку кондитерського ринку та інноваціями у виробництві шоколаду, печива, закусок снеків, батончиків, морозива, бісквітів тощо. Відвідали стенди гігантів світової харчової промисловості - Barcel, Barry Callebaut, Baronie, Colombina, Fini Golosinas, Griesson-de Beukelaer, Guylian, Icam, Ion, Kalfany, Kambly, Lambertz, Loacker, Manner, Millano, Niederegger, Ragolds , Ricola, Riegelein, Rübezahl, Seeberger, Seitenbacher, Sölen, Toms Confectionery, Trolli, United Confectioners, Wawel, Wawi. Із гордістю спостерігали, як експозиції українських виробників дивували європейців широким асортиментом солодощів і закусок

Незабутнім, приємним і солодким спогадом для студентів залишиться відвідування одного з найпопулярніших музеїв світу - Музею шоколаду в Кельні. Учасники екскурсії побували у теплиці Музею, де вирощується сировина для виробництва шоколаду, взяли участь у його виготовлені, спостерігали за виробництвом трюфелів.

Наостанок милувалися архітектурними пам’ятками міста – відомим Кельнським собором, Ратушною площею, Парком скульптур, церквою святого Мартіна. 

Студенти щиро вдячні Борису Колесникову та усьому колективу фонду за надану можливість молодим фахівцям відвідати Німеччину, побувати на найбільшій кондитерській виставці та познайомитись із чудовими людьми з усіх куточків світу!

Опублікований: 08-02-2018
Читайте також:
Науковці університету продовжують працювати для розвитку економічного потенціалу Київщини

Київська область стрімко розвивається і шукає сфери для спеціалізації та активізації виробництва в межах регіону, і викладачі нашого університету продовжують активно долучатися до цього процесу. У рамках реалізації Стратегії розвитку Київської області на 2021-2027 роки Департамент економіки Київської облдержадміністрації 18 квітня провів другу зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету продовжують працювати для розвитку економічного потенціалу Київщини 20 квітня 2023

Посібник із оглядом програм ЄС для України

Фонд Східна Європа (ФСЄ) розробив посібник «Огляд програм Європейського Союзу, доступних для заявників з України», щоб ознайомити українських проєктних менеджерів із широким спектром програм ЄС і допомогти з підготовкою конкурентоспроможних проєктних заявок до них. Авторами видання є кандидат психологічних наук, експерт у сфері місцевого та регіон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Посібник із оглядом програм ЄС для України 13 березня 2024

Наукові здобутки нашого колективу за минулий календарний рік вразили спеціалістів МОН

Загальновідомо, що наукова робота нарівні з освітнім і виховним процесами є невід’ємною складовою частиною будь-якого навчального закладу. В нашому університеті вона здійснюється з перших днів його створення. Наукові дослідження наших науковців спрямовані на розроблення теоретичних основ харчових технологій, їх інтенсифікацію та оптимізацію, створ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові здобутки нашого колективу за минулий календарний рік вразили спеціалістів МОН 16 лютого 2018

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування формують майбутній контингент груп англомовного проекту

Показником діяльності будь-якого вищого навчального закладу є його популярність серед вступників. А, як відомо, впродовж кількох останніх років прослідковується тенденція до зниження показників прийому до майже всіх вишів. А ті навчальні заклади, які заздалегідь готуються до викликів часу, системно проводять просвітницьку діяльність із активною про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування формують майбутній контингент груп англомовного проекту 08 лютого 2018