Н У Х Т

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018

08 лютого 2018

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018

Нещодавно переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з Міжнародної кондитерської виставки ISM 2018 у Кельні (Німеччина). Для студентів дуже важливо постійно підживлювати свій ентузіазм по відношенню до обраної спеціальності. Якщо довгий час вивчати лише суху теорію, то рано чи пізно нудьга візьме верх. Нині для повноцінного професійного розвитку мало просто знати технології виробництва продуктів, необхідно орієнтуватися у всесвітніх трендах, відвідувати міжнародні заходи, переймати досвід успішних закордонних підприємств. Проте, такі можливості є не у всіх. Тому, поїздка переможців Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» і участь у роботі виставки ISM 2018 – це найкращий міжнародний досвід, шалена мотивація, стрімкий ріст і всебічний розвиток молоді.

Під час роботи виставки наші студенти-технологи ознайомилися зі світовими тенденціями розвитку кондитерського ринку та інноваціями у виробництві шоколаду, печива, закусок снеків, батончиків, морозива, бісквітів тощо. Відвідали стенди гігантів світової харчової промисловості - Barcel, Barry Callebaut, Baronie, Colombina, Fini Golosinas, Griesson-de Beukelaer, Guylian, Icam, Ion, Kalfany, Kambly, Lambertz, Loacker, Manner, Millano, Niederegger, Ragolds , Ricola, Riegelein, Rübezahl, Seeberger, Seitenbacher, Sölen, Toms Confectionery, Trolli, United Confectioners, Wawel, Wawi. Із гордістю спостерігали, як експозиції українських виробників дивували європейців широким асортиментом солодощів і закусок

Незабутнім, приємним і солодким спогадом для студентів залишиться відвідування одного з найпопулярніших музеїв світу - Музею шоколаду в Кельні. Учасники екскурсії побували у теплиці Музею, де вирощується сировина для виробництва шоколаду, взяли участь у його виготовлені, спостерігали за виробництвом трюфелів.

Наостанок милувалися архітектурними пам’ятками міста – відомим Кельнським собором, Ратушною площею, Парком скульптур, церквою святого Мартіна. 

Студенти щиро вдячні Борису Колесникову та усьому колективу фонду за надану можливість молодим фахівцям відвідати Німеччину, побувати на найбільшій кондитерській виставці та познайомитись із чудовими людьми з усіх куточків світу!

Опублікований: 08-02-2018
Читайте також:
Цінний практичний досвід: екскурсія на фармацевтичне підприємство «Фармекс Груп»

Кожному майбутньому біотехнологу важливо не тільки отримувати теоретичну інформацію на лекціях, але і бачити наживо технологічні процеси, обладнання, що підкріплює мотивацію до подальшого навчання, допомагає кращому розумінню матеріалу, та, як наслідок, сприяє становленню висококваліфікованого фахівця. Тож, нещодавно магістранти та студенти 4 курсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінний практичний досвід: екскурсія на фармацевтичне підприємство «Фармекс Груп» 02 жовтня 2023

Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Продовжується низка майстер-класів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ. 16 березня до коледжу завітав шеф-кухар ресторану «Шафран» Максим Беседа. Цей ресторан відомий у м. Суми та за його межами своєю щирою східною гостинністю, розкішно декорованим залом, багатою винною картою і, звичайно, кулінарними шедеврами середньоазіатської, украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 16 березня 2018

Результатами захисту підтвердили свій високий рівень магістранти кафедри економіки і права

Успішно завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання. Приємним фактом стали відвідування онлайн-устрічей із метою заслуховування результатів досліджень, крім екзаменаційної комісії, представника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результатами захисту підтвердили свій високий рівень магістранти кафедри економіки і права 23 лютого 2023

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та біоінженерії. В інтелектуальному змаганні взяли участь найкращі здобувачі 2-4 курсів освітнього ступеня «бакалавр» і здобувачі 1 курсу освітнього ступеня «магістр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія», які у повній мірі мали мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед 01 березня 2024