Наприкінці березня відбувся другий етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science-2024» за напрямком «Харчова наука і технології», який проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.
До фіналу конкурсу з роботою «Prediction of allergenic composition in food products using natural language processing based on LSTM» вийшов здобувач четвертого курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Денис Крисанов (керівниця – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник).
Фіналісти другого етапу захищали свої роботи перед журі на онлайн-конференції, коментуючи презентацію та відповідаючи на запитання.
До складу журі конкурсу 2024 року увійшли спеціалісти-науковці з України та зарубіжних країн: Анголи, США, Німеччини, Швейцарії, Італії, Великобританії, Греції, Китаю, Туреччини, Оману, Литви, Латвії, Словаччини, Естонії, Хорватії, Казахстану, Польщі, Грузії, Румунії, Азербайджану, Болгарії, Молдови.
За результатами двох етапів змагань наш здобувач посів третє місце.
Вітаємо Дениса та його керівницю із успішною участю у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science-2024» та зичимо подальших наукових здобутків і перемог!