Н У Х Т

Вплив цукрозамінників на показники якості готових виробів досліджують наші молоді науковці

17 січня 2020

Вплив цукрозамінників на показники якості готових виробів досліджують наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Удосконалення технології пряників шляхом застосування низькоглікемічних цукрозамінників» за результатами дисертаційного дослідження здобувача Анни Донець.

Під час доповіді були представлені результати досліджень впливу цукрозамінників на показники якості готових виробів і параметри технологічного процесу.

Після закінченні доповіді викладачі кафедри задали питання і висловили побажання та рекомендації щодо подальшої наукової роботи. Виступила також науковий керівник аспіранта, професор кафедри Вікторія Дорохович і розповіла про подальші перспективи наукових досліджень у цьому напрямі. 

Опублікований: 17-01-2020
Читайте також:
Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції

3 червня завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і професорка кафедри Марина Білько взяли участь у черговому засіданні дегустаційної комісії наукового центру «Український інститут вина». Дегустаційна комісія затвердила вина столові сухі червоні «Каберне-Совіньйон Фрумушика-Нова» від ТОВ «ВКФ «Бородіно-А» Фруму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції 04 червня 2021

Підсумовано громадське обговорення бакалаврської освітньо-професійної програми 131 «Прикладна механіка»

Важливим кроком у розвитку технічної освіти, як однієї зі складових будівництва успішної каїни, є фаховий та якісний підхід до розроблення освітніх програм. Тому, 21 квітня 2022 року в рамках засідання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки відбулася зустріч із робочою групою з розроблення освітньо-професійних програм кафедри. Зокрема, обговор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумовано громадське обговорення бакалаврської освітньо-професійної програми 131 «Прикладна механіка» 26 квітня 2022

Випускник НУХТ увійшов до TОП-50 кращих співаків на закордонному талант-шоу

Випускник Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого нашого університету Василь Федикович здивував суддів чесько-словацького телевізійного вокального шоу «Superstar 2020». Проект стартував 16 лютого 2020 року на території Словаччини та Чехії. Він транслюється на двох каналах «TV Nova» (Чехія) та «Markíza» (Словаччина)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник НУХТ увійшов до TОП-50 кращих співаків на закордонному талант-шоу 16 квітня 2020

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Робоча група освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» зустрілася у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, здобувачами четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр». Учасники зустрічі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 02 лютого 2024