Н У Х Т

Перемога у Міжнародному конкурсі «Black Sea Science-2024»!

03 april 2024

Перемога у Міжнародному конкурсі «Black Sea Science-2024»!

Наприкінці березня відбувся другий етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science-2024» за напрямком «Харчова наука і технології», який проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

До фіналу конкурсу з роботою «Prediction of allergenic composition in food products using natural language processing based on LSTM» вийшов здобувач четвертого курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Денис Крисанов (керівниця – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник).

Фіналісти другого етапу захищали свої роботи перед журі на онлайн-конференції, коментуючи презентацію та відповідаючи на запитання.

До складу журі конкурсу 2024 року увійшли спеціалісти-науковці з України та зарубіжних країн: Анголи, США, Німеччини, Швейцарії, Італії, Великобританії, Греції, Китаю, Туреччини, Оману, Литви, Латвії, Словаччини, Естонії, Хорватії, Казахстану, Польщі, Грузії, Румунії, Азербайджану, Болгарії, Молдови.

За результатами двох етапів змагань наш здобувач посів третє місце.

Вітаємо Дениса та його керівницю із успішною участю у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science-2024» та зичимо подальших наукових здобутків і перемог!

Published on: 03-04-2024
Read also:
Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники

Студенти 3 курсу відвідали сучасне косметичне підприємство. Поїздка була організована завдяки щільній співпраці керівництва підприємства ТОВ «Ремос» (ТМ «Яка») і викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Популярність до бренду «ЯКА» прийшла не одразу, адже це були свого часу найперші серед ви...

READ YOURSELF

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники 20 may 2019

У пошуках талановитої молоді: І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій. Своє бажання позмагатися за можливість увійти до команди НУХТ, яка представлятиме наш університет у ІІ турі олімпіади, виявили студенти 3 та 4 курсів. Завдання І туру бу...

READ YOURSELF

У пошуках талановитої молоді: І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 27 february 2019

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

Харчова галузь працює завжди, і карантинні обмеження не стають на заваді підприємствам виробляти якісні харчові продукти. Не стоїть осторонь і виноробна галузь. Наразі ринок українського виноробства пропонує споживачеві велику кількість продукції. До її популяризації активно долучаються профільні фахівці, серед яких і викладачі нашого університету....

READ YOURSELF

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин 26 may 2020

Профком вітає з Днем захисників і захисниць України!

Шановні захисники і захисниці України! Прийміть щирі вітання з національним святом – Днем захисників і захисниць України, зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва! Бажаємо вам натхнення та успіхів у всіх справах, родинного щастя та достатку, козацького здоров’я, сили та оптимізму, невичерпної енергії та миру! Дякуємо ...

READ YOURSELF

Профком вітає з Днем захисників і захисниць України! 14 october 2021