Н У Х Т

Перемога у Міжнародному конкурсі «Black Sea Science-2024»!

03 april 2024

Перемога у Міжнародному конкурсі «Black Sea Science-2024»!

Наприкінці березня відбувся другий етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science-2024» за напрямком «Харчова наука і технології», який проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

До фіналу конкурсу з роботою «Prediction of allergenic composition in food products using natural language processing based on LSTM» вийшов здобувач четвертого курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Денис Крисанов (керівниця – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник).

Фіналісти другого етапу захищали свої роботи перед журі на онлайн-конференції, коментуючи презентацію та відповідаючи на запитання.

До складу журі конкурсу 2024 року увійшли спеціалісти-науковці з України та зарубіжних країн: Анголи, США, Німеччини, Швейцарії, Італії, Великобританії, Греції, Китаю, Туреччини, Оману, Литви, Латвії, Словаччини, Естонії, Хорватії, Казахстану, Польщі, Грузії, Румунії, Азербайджану, Болгарії, Молдови.

За результатами двох етапів змагань наш здобувач посів третє місце.

Вітаємо Дениса та його керівницю із успішною участю у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science-2024» та зичимо подальших наукових здобутків і перемог!

Published on: 03-04-2024
Read also:
Освітньо-професійні програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» і «Екологічний контроль та аудит» успішно акредитовані!

Чудовий початок року на кафедрі екологічної безпеки та охорони праці – освітньо-професійні програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» спеціальності 101 «Екологія» та «Екологічний контроль та аудит» спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти отримали сертифікати про акре...

READ YOURSELF

Освітньо-професійні програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» і «Екологічний контроль та аудит» успішно акредитовані! 28 january 2019

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

У 2018 р. кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства спільно з відділом міжнародних зв’язків НУХТ налагодила контакти з Університетом Гайзенхама  (Німеччина, Гессен (Hochschule Geisenheim University) у рамках підготовки документів до участі у програмі Erasmus+. НУХТ заключив договір про співпрацю з цим університетом. Hochschule Geisenh...

READ YOURSELF

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ 04 march 2020

Ще один випускник кафедри біотехнології і мікробіології блискуче захистив дисертаційне дослідження

Відмінник навчання, переможець конкурсу студентських наукових робіт, гордість гуртка «Biotech» і  кафедри біотехнології і мікробіології та просто хороший друг. Саме це згадують викладачі й друзі, коли мова йде про Миколу Івахнюка. А сьогодні, 11 червня до переліку його досягнень можна додати блискучий захист дисертаційної роботи «Синтез мікробного ...

READ YOURSELF

Ще один випускник кафедри біотехнології і мікробіології блискуче захистив дисертаційне дослідження 11 june 2019