Н У Х Т

Педагогічний ОСКАР-2021 вибороли викладачі Сумського фахового коледжу НУХТ

17 квітня 2021

Педагогічний ОСКАР-2021 вибороли викладачі Сумського фахового коледжу НУХТ

14 квітня відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР-2021».

До участі у двох номінаціях заключного етапу надійшли 1264 творчі конкурсні роботи зі 153 закладів фахової передвищої освіти.

Викладачі Сумського фахового коледжу НУХТ уперше взяли участь у цьому конкурсі професійної майстерності педагогічних працівників закладів освіти.

Вони представили роботи: «Монтаж та налагодження технічних засобів автоматизованих систем. Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни для студентів заочної форми навчання спеціальності «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» (автор – Володимир Заїка); «Технологія макаронних виробів. Робочий зошит для практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальності «Харчові технології» (авторка – Людмила Тарабан); «Упровадження інформаційної системи управління навчальним процесом у фаховому коледжі» (автори – Олександр Зігунов і В'ячеслав Козленко); «Перші кроки в LMS Moodle. Просте створення курсу» (автор – Олександр Зігунов). 

Усі роботи були високо оцінені комісією конкурсу і внесені до Каталогу кращих конкурсних  робіт і Каталогу конкурсних робіт. А робота Олександра Зігунова та В'ячеслава Козленка за впровадження інноваційного проєкту в організацію електронної системи документообігу та онлайн-комунікації закладу фахової передвищої освіти виборола І місце у номінації «Інновації науково-методичного забезпечення освітньої діяльності та управління закладу фахової передвищої освіти».

Вітаємо викладачів із високими результатами в конкурсі! 

Опублікований: 17-04-2021
Читайте також:
Таємниці літери «Е» очима біотехнологів

Харчові добавки – речовини, що додаються в продукти харчування для поліпшення їх зовнішніх якостей, смаку, для збільшення терміну зберігання. В останні роки кількість харчових добавок постійно збільшується, все частіше зустрічаються незнайомі назви. У продукти додають підсолоджувачі, ароматизатори, загусники, консерванти і барвники. Суперечки щодо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці літери «Е» очима біотехнологів 30 квітня 2021

Визначені переможці екологічної олімпіади

На кафедрі екології та екоменеджменту відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія». В олімпіаді взяли участь студенти другого та третього курсів спеціальності 101 «Екологія» факультету біотехнології та екологічного контролю. Всі учасники виявили ґрунтовні теоретичні знання з профілюючої дисципліни. За рез...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці екологічної олімпіади 05 травня 2023

Можливість зазирнути у професійне майбутнє дає переддипломна практика

Практика закріплює теорію. З такими напутніми словами підійшли студенти-магістранти 2-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології до проходження практики на ПрАТ «Індар». ПрАТ «Індар» – одне з найбільших фармацевтичних підприємств України, що отримало «Національний сертифікат GMP», а це в свою чергу свідчить про високу якість виготовлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливість зазирнути у професійне майбутнє дає переддипломна практика 19 жовтня 2020

Кваліфікований електронний підпис: рекомендації вступникам від Приймальної комісії НУХТ

Триває подання документів для вступу на навчання у закладах вищої освіти. Щойно вступники побачать себе у списках рекомендованих до зарахування, вони мають виконати вимоги до зарахування – подати оригінали документів до вишу, який обрали для навчання. Цього року подання оригіналів необхідних документів для зарахування на навчання може здійснюватис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кваліфікований електронний підпис: рекомендації вступникам від Приймальної комісії НУХТ 17 серпня 2020