Н У Х Т

GUEST BARTENDING на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

24 вересня 2024

GUEST BARTENDING на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Традиційною атракцією Дня вступника нашого університету є майстер-класи навчальних підрозділів. Цього разу, 21 вересня, гостей івенту очікував GUEST BARTENDING від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

На запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран до освітнього офлайн-середовища завітав бартендер заміського комплексу преміум-відпочинку NAVY Олександр.

У лабораторії-ресторані гостей профорієнтаційного івенту очікував дегустаційний майстер-клас з мистецтва створення коктейлів. Олександр приготував три безалкогольні коктейлі – Orange sour, Basil beauty, Hugo minor, детально познайомивши учасників із рецептурними інгредієнтами, особливостями технології, необхідним інвентарем, а також щедро ділився своїм професійним бекграундом і лайфхаками професії. Гості заходу побували у захоплюючій подорожі у світ міксології та естетики мистецтва створення коктейлів.

Екскурсія сучасним комплексом навчальних лабораторій, фахові консультації від викладачів, нетворкінг зі студентами, сподіваємося, доповнили враження від знайомства з нашим університетом і факультетом.

Викладацько-студентській профорієнтаційній команді факультету дуже приємно, що дехто з гостей не вперше у НУХТ, а повертається знову і знову, бо відчув теплу сімейну атмосферу факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка. Дякуємо викладачам і студентам, які її створюють, а колективу кафедри готельно-ресторанної справи – за організацію гостьового майстер-класу.

Новим професійним івентам бути!

Запрошуємо майбутніх вступників на День гостинності факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, який відбудеться уже завтра, 25 вересня, о 13:00. Для участі у профорієнтаційному івенті, будь ласка, зареєструйтесь

Опублікований: 24-09-2024
Читайте також:
Підкорення спортивних висот

4-5 листопада 2023 року в м. Полтава відбулася Матчева зустріч-2023 (Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування та Особистий Чемпіонат Полтавської області). У змаганнях брали участь 34 команди з 236 спортсменів із 9 областей України, м. Києва та Норвегії. Організаторами змагань виступили управління молоді та спорту Полтавської ОВА, ВП ФСОУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорення спортивних висот 07 листопада 2023

Цьогорічне гасло Дня охорони праці – «Безпечне та здорове майбутнє праці»

100 років назад Міжнародна організація праці (МОП) оголосила про заснування нового свята – Всесвітнього дня охорони праці. 28 квітня в Україні теж відзначають День охорони праці. Цього року Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цьогорічне гасло Дня охорони праці – «Безпечне та здорове майбутнє праці» 26 квітня 2019

Практичний майстер-клас про нові HR-інструменти для менеджерів персоналу

6 лютого 2024 року бакалаври і магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» взяли активну участь у практичному майстер- класі «Карта посади як альтернатива посадовій інструкції: дієвий інструмент HR-менеджера» від HR-фахівчині Анастасії Журавель. Спікерка висловила думку, що останнім часом фахівці з управління персоналом зіткну...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний майстер-клас про нові HR-інструменти для менеджерів персоналу 07 лютого 2024

Мистецтво формування смаку та букету вина: всі нюанси на гостьовій лекції

У межах вивчення дисципліни «Гастрономія та енологія в туризмі: сучасні тенденції» кафедра туристичного та готельного бізнесу виступила організатором гостьової онлайн-лекції «Від винограднику до келиха: мистецтво формування смаку та букету вина» фахівчині з енології, кандидатки технічних наук, доцентки кафедри ресторанних і крафтових технологій Дер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво формування смаку та букету вина: всі нюанси на гостьовій лекції 16 жовтня 2024