Традиційною атракцією Дня вступника нашого університету є майстер-класи навчальних підрозділів. Цього разу, 21 вересня, гостей івенту очікував GUEST BARTENDING від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.
На запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран до освітнього офлайн-середовища завітав бартендер заміського комплексу преміум-відпочинку NAVY Олександр.
У лабораторії-ресторані гостей профорієнтаційного івенту очікував дегустаційний майстер-клас з мистецтва створення коктейлів. Олександр приготував три безалкогольні коктейлі – Orange sour, Basil beauty, Hugo minor, детально познайомивши учасників із рецептурними інгредієнтами, особливостями технології, необхідним інвентарем, а також щедро ділився своїм професійним бекграундом і лайфхаками професії. Гості заходу побували у захоплюючій подорожі у світ міксології та естетики мистецтва створення коктейлів.
Екскурсія сучасним комплексом навчальних лабораторій, фахові консультації від викладачів, нетворкінг зі студентами, сподіваємося, доповнили враження від знайомства з нашим університетом і факультетом.
Викладацько-студентській профорієнтаційній команді факультету дуже приємно, що дехто з гостей не вперше у НУХТ, а повертається знову і знову, бо відчув теплу сімейну атмосферу факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка. Дякуємо викладачам і студентам, які її створюють, а колективу кафедри готельно-ресторанної справи – за організацію гостьового майстер-класу.
Новим професійним івентам бути!
Запрошуємо майбутніх вступників на День гостинності факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, який відбудеться уже завтра, 25 вересня, о 13:00. Для участі у профорієнтаційному івенті, будь ласка, зареєструйтесь.