Н У Х Т

Підтверджуємо акредитацію

16 лютого 2017

Підтверджуємо акредитацію

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 190-А від 9 лютого 2017 року у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ працюють комісії з проведення акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальностей «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».

До складу комісій увійшли: доцент кафедри автоматики і робототехнічних систем Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук, доцент Володимир Решетюк (голова комісії) і голова циклової комісії дисципліни автоматизації Гірничо-електромеханічного коледжу Державного вищого навчального закладу «Криворізький національний університет» Юрій Массай та доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі, кандидат технічних наук, доцент Наталія Гревцева (голова комісії) і голова циклової комісії дисципліни харчових технологій Коледжу переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка Вікторія Варибрус.

Члени комісій перевірили на відповідність акредитаційним вимогам і критеріям комплекси методичного забезпечення з навчальних дисциплін, оглянули матеріально-технічну базу коледжу, відвідали відкритий виховний захід.

Опублікований: 16-02-2017
Читайте також:
Педагогічна практика здобувачів ступеня PhD на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Протягом лютого-травня 2025 року здобувачі освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Євген Годунко, Андрій Ворвихвост і Артем Заброда успішно реалізовували індивідуальні програми педагогічної практики, демонструючи високий рівень професійної, методичної та науково-комунікативної підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика здобувачів ступеня PhD на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 травня 2025

Можливості Google Scholar для науковців кафедри готельно-ресторанної справи

6 жовтня 2023 року для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи було проведено методичний семінар «Google Академія для науковців. Робота з реєстром ідентифікації автора ORCID». Завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна проінформувала науковців кафедри щодо можливостей використання Google Sch...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості Google Scholar для науковців кафедри готельно-ресторанної справи 06 жовтня 2023

Студентська практика, як початок трудової діяльності

Перед тим як приступити до дипломного проєктування здобувачі вищої освіти нашого університету проходять технологічну та переддипломну практики, під час якої мають змогу навчитися вирішувати нестандартні ситуації, які не знайдеш у підручниках, а також налагоджувати професійні доброзичливі стосунки з колегами і, звичайно ж, отримувати практичні реком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська практика, як початок трудової діяльності 31 січня 2022

Молода науковиця кафедри біотехнології і мікробіології успішно захистила дисертацію

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технологій продуктів молоковмісних кисломолочних з поліфункціональними наповнювачами природного походження» асистентки кафедри біотехнології і мікробіології Тетяни Белемець на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молода науковиця кафедри біотехнології і мікробіології успішно захистила дисертацію 17 травня 2021