Н У Х Т

Підтверджуємо акредитацію

16 лютого 2017

Підтверджуємо акредитацію

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 190-А від 9 лютого 2017 року у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ працюють комісії з проведення акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальностей «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».

До складу комісій увійшли: доцент кафедри автоматики і робототехнічних систем Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук, доцент Володимир Решетюк (голова комісії) і голова циклової комісії дисципліни автоматизації Гірничо-електромеханічного коледжу Державного вищого навчального закладу «Криворізький національний університет» Юрій Массай та доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі, кандидат технічних наук, доцент Наталія Гревцева (голова комісії) і голова циклової комісії дисципліни харчових технологій Коледжу переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка Вікторія Варибрус.

Члени комісій перевірили на відповідність акредитаційним вимогам і критеріям комплекси методичного забезпечення з навчальних дисциплін, оглянули матеріально-технічну базу коледжу, відвідали відкритий виховний захід.

Опублікований: 16-02-2017
Читайте також:
Підведені підсумки локального моніторингу бакалаврської освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія»

У Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з удосконалення освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» бакалаврського рівня, яке очолила директорка інституту, гарантка освітньої програми Оксана Кочубей-Литвиненко. До роботи долучилися завідувачі кафедр та викладачі інституту, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки локального моніторингу бакалаврської освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 02 лютого 2024

МОН представило для громадського обговорення проект Умов прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік

4 вересня на сайті МОН розміщений для громадського обговорення проект Умов прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік з додатками, пропозиції щодо якого можна надавати до 19 вересня 2018 року на пошту kernychna@mon.gov.ua У представленому проекті можна виділити 10 основних змін та новацій. Так, передбачається, що наступного року для вступу до в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН представило для громадського обговорення проект Умов прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік 05 вересня 2018

Internet-конференція з автоматизації, як основа сучасного погляду в майбутнє

На базі кафедр автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління та інформаційних систем за участі Національного університету біоресурсів і природокористування України, Warsaw University of Life Sciences, Przemyslowy Instytut Automatyki i Pomiarow відбулася VІ Міжнародна науково-технічна Internet-конференція «Сучасні методи, інформаційне, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Internet-конференція з автоматизації, як основа сучасного погляду в майбутнє 26 листопада 2019

Ролі жінки у 21 столітті було присвячене чергове засідання Online English Speaking club

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації продовжує працювати над удосконаленням комунікативних знань і навичок студентів із англійської мови. Нещодавно викладачка Наталія Божок разом зі спеціальним гостем зі США Stuart Snuggs провели чергове засідання Online English Speaking club. У засіданні взяли участь студенти Навчально-науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ролі жінки у 21 столітті було присвячене чергове засідання Online English Speaking club 16 березня 2021