Н У Х Т

Підтверджуємо акредитацію

16 лютого 2017

Підтверджуємо акредитацію

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 190-А від 9 лютого 2017 року у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ працюють комісії з проведення акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальностей «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».

До складу комісій увійшли: доцент кафедри автоматики і робототехнічних систем Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук, доцент Володимир Решетюк (голова комісії) і голова циклової комісії дисципліни автоматизації Гірничо-електромеханічного коледжу Державного вищого навчального закладу «Криворізький національний університет» Юрій Массай та доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі, кандидат технічних наук, доцент Наталія Гревцева (голова комісії) і голова циклової комісії дисципліни харчових технологій Коледжу переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка Вікторія Варибрус.

Члени комісій перевірили на відповідність акредитаційним вимогам і критеріям комплекси методичного забезпечення з навчальних дисциплін, оглянули матеріально-технічну базу коледжу, відвідали відкритий виховний захід.

Опублікований: 16-02-2017
Читайте також:
Наші біотехнологи на Днях кар’єри Корпорації «Артеріум»

Днями здобувачі-біотехнологи відвідали дуже пізнавальний захід «Дні кар’єри», організований Корпорацією «Артеріум», де дізналися про кар’єрні можливості в компанії, а також побували на фармацевтичному виробництві. Співробітники привітно зустріли третьо- і четвертокурсників, що навчаються за бакалаврською освітньо-професійною програмою «Біотехнолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші біотехнологи на Днях кар’єри Корпорації «Артеріум» 08 квітня 2024

Тематичний захід відбувся за ініціативи викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели тематичний захід «Найвідоміші напої світу». Сьогодні важко уявити сніданок сучасної людини без кави або чаю. Про різноманіття цих напоїв та історію їх походження розповіли представники групи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід відбувся за ініціативи викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 травня 2018

Нова перемога вихованців кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки вітає призерів та їх керівників Міжнародного конкурсу студентських наукових праць «Black Sea Science 2023», який щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-FoodAssociation! Організаційний комітет Конкурсу за напрямом «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова перемога вихованців кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 06 квітня 2023

Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доценти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та Ірина Корецька спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготували до друку навчальний посібник «Інжиніринг у ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2020