Н У Х Т

Підсумки конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

04 квітня 2018

Підсумки конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології», організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки ректорату і працівників цеху № 7 ПАТ «Київхліб» і ТОВ «Сузір’я солодощів».

За сумою балів першого та другого етапів конкурсу переможцями стали:
у галузі хлібопекарського виробництва
1 місце – Леся Джумак
2 місце – Наталія Ромащук, Діана Кравчук
3 місце – Крістіна Галяк, Яна Яцюк
 у галузі кондитерського виробництва
1 місце – Аліна Моренець, Карина Вікулова, Владислав Солошенко
2 місце – Світлана Войчук
3 місце – Олена Биконь, Анастасія Щур

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса і доценти кафедри Лариса Михонік та Юлія Камбулова привітали переможців і вручили їм грамоти й цінні подарунки.

 

Опублікований: 04-04-2018
Читайте також:
Прапор єднає вільних!

Перший від початку нового навчального року патріотичний захід «Прапор єднає вільних!» провели активісти студентського самоврядування та учасники художньої самодіяльності Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ для студентів другого та третього курсів 23 серпня на великій перерві. Український прапор – наша гордість і найвідоміший символ У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прапор єднає вільних! 26 серпня 2024

Перший пріоритет – здорове харчування від дитинства до довголіття

23-24 жовтня 2025 року в нашому університеті уже вп’яте відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи». Жодні виклики сьогодення не стають на заваді науковцям-харчовикам, медикам, виробникам харчової продукції, громадським діячам, іноземним колегам і парт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший пріоритет – здорове харчування від дитинства до довголіття 27 жовтня 2025

Відзнаки за плідну працю

Колектив нашого університету складається зі справжніх патріотів вишу, висококласних досвідчених професіоналів, що мають великий і викладацький, і науковий, і практичний досвід. Вони віддаються своїй головній місії – навчанню молодого покоління з усім запалом й ентузіазмом попри труднощі, що виникають на цьому шляху і виклики сьогодення. Адміністра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнаки за плідну працю 10 вересня 2020

Творчий потенціал розвивають педагоги навчально-наукового комплексу НУХТ

З 22 січня по 2 лютого 2018 року 25 викладачів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ підвищували кваліфікацію на проблемних курсах "Розвиток та саморозвиток творчого потенціалу педагога", організованих і проведених Полтавським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського (координатор курсів - д.пед.н., про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчий потенціал розвивають педагоги навчально-наукового комплексу НУХТ 03 лютого 2018