Н У Х Т

Підприємницький батл управлінців персоналом

02 листопада 2018

Підприємницький батл управлінців персоналом

Підприємницька культура та мислення – не тренд, а мастхев сучасного фахівця. Це доводить і нещодавня ініціатива МОН щодо організації у вишах підприємницьких клубів, спрямована на розвиток підприємницьких навиків у студентів будь-яких спеціальностей. Кафедра економіки праці та менеджменту тренує ці soft skills у студентів освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»), у тому числі шляхом оновлення навчальних планів і введення дисципліни «Підприємництво та соціальні проекти», адже для майбутніх ейчарів вони – напрямок професійної діяльності у зовнішньому HR-консалтингу та альтернативний формат самозайнятості.

На практичному занятті викладач Юлія Гринюк провела зі студентами-управлінцями 2-го курсу командний батл, основним завданням якого було: презентувати комерційний проект (дати назву, намалювати логотип, сформулювати унікальну торговельну пропозицію, створити слоган) та описати побудову його Business Model Canvas. Серед студентських проектів були: центр дитячого розвитку, мережа квест-кімнат, агенція аніматорів, хостел для домашніх тварин, кафе здорової їжі для дітей, лавка авторських handmaid робіт, Wellness-заклад для інсулінозалежних людей, концептуальний ресторан, кав’ярня з оригінальною технологією донат-мейкерства тощо. Генерувати ідеї та відстоювати їх життєздатність студенти мали з використанням методики креативності та за усіма правилами idea pitch, апробовуючи на практиці одразу декілька інструментів бізнес-моделювання та презентації.

Навчальний семестр триває, тож на управлінців персоналом чекають нові підприємницькі челленджі. 

Опублікований: 02-11-2018
Читайте також:
Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Захисти в період карантину проходитимуть у ZOOM. Магістранти опрацювали великий сегмент наукової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 лютого 2021

Здобувачі Кам’янець-Подільської філії НУХТ здобули освітній ступінь «Бакалавр»

Відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» у Кам’янець-Подільській філії НУХТ. Екзаменаційну комісію очолила доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш. До складу Екзаменацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі Кам’янець-Подільської філії НУХТ здобули освітній ступінь «Бакалавр» 10 лютого 2022

Полімеразна ланцюгова реакція: від теорії до практики на лекції фахівця компанії «BioLabTech»

22 квітня в рамках дисципліни «Молекулярна біотехнологія» для магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» відбулася гостьова лекція «Полімеразна ланцюгова реакція: від теорії до практики» від провідного фахівця напряму агрогеноміки компанії «BioLabTech» Вадима Копича. Лекція відбулась у формі дискусії, а фахівець у доступній фор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Полімеразна ланцюгова реакція: від теорії до практики на лекції фахівця компанії «BioLabTech» 23 квітня 2019

Різдвяні подарунки своїми руками приготували студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

Різдвяні подарунки своїми руками приготували студенти 621 групи спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ на заняттях гуртка «Юний технолог», куди їх запросила куратор Наталія Павельчук. Цими подарунк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різдвяні подарунки своїми руками приготували студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 19 грудня 2018