Н У Х Т

Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

28 жовтня 2020

Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 жовтня відбувся гостьовий лекторій і нетворкінг для студентів-першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у рамках навчальної дисципліни «Основи гостинності».

У режимі Zoom-конференції з відомого гірськолижного курорту Земмерінг в Австрії зі здобувачами спілкувався професіонал міжнародного рівня, шеф-кухар «SportHotel am Semmering» і бренд-шеф «Zauberbar Semmering Liechtensteinhaus» Юрій Новіков.

Під час онлайн-зустрічі йшла мова про особливості роботи у закладах гостинності Австрії, гастрономічні традиції та кулінарний модернізм, авторське меню з локальних продуктів і гастротренд farm-to-table, як організувати dream-team і мотивувати персонал ресторанних підприємств.

Акцент нетворкінгу лектора зі студентами на важливості невпинного натхненного навчання, саморозвитку і самовдосконалення у найгостиннішій спеціальності.

Неймовірний фідбек від першокурсників шеф-кухарю Юрію Новікову за високий професіоналізм та інсайти готельно-ресторанної справи.

Здобувачі щиро вдячні за організацію лекторію від закордонного фахівця асистенту кафедри Маріанні Маршаленко і лектору дисципліни «Основи гостинності», доценту Віті Цирульніковій.

Опублікований: 28-10-2020
Читайте також:
Теплі слова від здобувачів – найкраща нагорода

Наразі здобувачі освіти всіх курсів обирають свою освітню траєкторію на наступний навчальний рік. Аби полегшити їм цей відповідальний вибір, гаранти освітньо-професійних програм організовують зустрічі, на яких спільно з викладачами кафедр презентують каталоги дисциплін вільного вибору, надають роз’яснення та відповіді на питання, що виникають. Наш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теплі слова від здобувачів – найкраща нагорода 30 травня 2022

Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ

12 грудня в нашому університеті відбувся масштабний профорієнтаційний івент. Ми звикли казати: «Відбувся День відкритих дверей Національного університету харчових технологій», але – не цього разу. Карантинні обмеження все ще вносять свої невблаганні корективи у наші плани й наміри. Випускники невпинно наближаються до часу Х, коли потрібно буде одн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ 12 грудня 2020

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету дивує своїми можливостями здобувачів-біотехнологів

Зазвичай у середині жовтня в Києві відбувалися визначні події – Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo» та Міжнародний конгрес фармацевтичної промисловості. Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» нашого університету в рамках ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету дивує своїми можливостями здобувачів-біотехнологів 20 жовтня 2023

Презентація кафедри експертизи харчових продуктів у коледжі НУХТ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга і Анастасія Чорна відвідали коледж ресторанного господарства НУХТ Із метою презентації спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Якість, стандартизація та сертифікація». Викладачів привітно зустріли заступник директора з навчальної роботи Микола Лобур, зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація кафедри експертизи харчових продуктів у коледжі НУХТ 29 листопада 2019