Н У Х Т

Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

28 жовтня 2020

Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 жовтня відбувся гостьовий лекторій і нетворкінг для студентів-першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у рамках навчальної дисципліни «Основи гостинності».

У режимі Zoom-конференції з відомого гірськолижного курорту Земмерінг в Австрії зі здобувачами спілкувався професіонал міжнародного рівня, шеф-кухар «SportHotel am Semmering» і бренд-шеф «Zauberbar Semmering Liechtensteinhaus» Юрій Новіков.

Під час онлайн-зустрічі йшла мова про особливості роботи у закладах гостинності Австрії, гастрономічні традиції та кулінарний модернізм, авторське меню з локальних продуктів і гастротренд farm-to-table, як організувати dream-team і мотивувати персонал ресторанних підприємств.

Акцент нетворкінгу лектора зі студентами на важливості невпинного натхненного навчання, саморозвитку і самовдосконалення у найгостиннішій спеціальності.

Неймовірний фідбек від першокурсників шеф-кухарю Юрію Новікову за високий професіоналізм та інсайти готельно-ресторанної справи.

Здобувачі щиро вдячні за організацію лекторію від закордонного фахівця асистенту кафедри Маріанні Маршаленко і лектору дисципліни «Основи гостинності», доценту Віті Цирульніковій.

Опублікований: 28-10-2020
Читайте також:
Успішна акредитаційна експертиза відразу трьох освітньо-професійних програм відбулася у Волинському коледжі НУХТ

Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України №№799-л, 800-л від 10.06.2019 р. та 870-л від 12.06.2019 р. у Волинському коледжі нашого університету відбувалася первинна акредитаційна експертиза освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування», «Інженерія програмного забезпечення», «Облік і оподаткування». До екс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна акредитаційна експертиза відразу трьох освітньо-професійних програм відбулася у Волинському коледжі НУХТ 09 липня 2019

Секція «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Однією з трьох секцій підсумкової науково-практичної конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» була – «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія». Роботи, які презентували учасники оцінювало кваліфіковане журі, до складу якого входили представники закладів вищої освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секція «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 12 квітня 2021

Великодній кошик для воїнів

Студенти та викладачі Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ традиційно взяли активну участь у волонтерській акції підтримки воїнів Збройних сил України напередодні Великоднього свята. У такі буремні часи воїни особливо потребують нашої уваги та підтримки. Адже сьогодні кожний захисник на вогненних рубежах виборює право на життя українц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великодній кошик для воїнів 22 квітня 2022

Інформація для першокурсників: зустрічі з керівництвом навчальних підрозділів

Наближається початок навчального року, і ми щиро вітаємо наше нове поповнення у дружній родині Національного університету харчових технологій! Перш ніж приступити до навчання, необхідно вирішити низку організаційних питань – саме з цією метою напередодні 1 вересня директори навчально-наукових інститутів і декани факультетів зустрічаються зі своїми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформація для першокурсників: зустрічі з керівництвом навчальних підрозділів 13 серпня 2021