Н У Х Т

Patriotism in Ukraine during the war

13 травня 2022

Patriotism in Ukraine during the war

У цей непростий для українців час наші студенти та викладачі об’єднуються, щоб підтримати одне одного й патріотичний дух, який наразі є дуже важливим чинником національної свідомості та єдності українського народу. Нещодавно викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем зі США Stuart Snuggs провела чергове засідання Speaking club на тему «Patriotism in Ukraine during the war», на якому разом зі здобувачами освіти Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систем обговорила важливість любові до рідної землі під час війни.

На початку засідання студентам було запропоновано скласти короткі вірші англійською мовою про рідну Україну. У молоді вийшли проникливі та зворушливі, а, найголовніше, сповнені патріотизмом творчі роботи.

Наші захисники - наш тил. Тож, на наступному етапі учасники засідання створили портрет зовнішніх і внутрішніх рис сучасного солдата-захисника Батьківщини. За загальним портретом наші захисники – сильні, мужні, хоробрі. Кожен учасник зборів склав свій власний портрет захисника, але водночас він єдиний – добрий та рідний. Справжній патріотизм не виховується, а виходить із душі.

Наприкінці прослухали та обговорили презентації, підготовлені студентками Владою Низовсьских та Вікторією Олексієнко, на теми «How Ukrainians support their Motherland during the wartime» та «Volunteer movement in Ukraine».

Україна – земля, де живуть героїчні й сміливі чоловіки, віддані і сильні духом жінки, де прапор має два кольори світу – небесний та сонячний. І ми віримо, що з такою кількістю патріотів Україна переможе у цій страшній війні, бо ніхто ніколи не зламає наших людей!

Опублікований: 13-05-2022
Читайте також:
Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про принципи академічної доброчесності

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися зустрічі гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега Кузьміна, кураторів груп і викладачів кафедри – доценток Людмили Мамченко, Ірини Корецької і Наталії Стукальської зі здобувачами 1-3 курсів, присвячені обговоренню питань академічної доброчесності. Здобув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про принципи академічної доброчесності 12 вересня 2024

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща

З 1 по 31 липня 2022 р. аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Вікторія Сапіга, яка здобуває освітній ступінь «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології» (керівниця – професорка Галина Поліщук), пройшла наукове стажування в Університеті природничих наук в Любліні на запрошення члена комісії харчових наук Польсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща 02 серпня 2022

Викладачі університету стажуються у Нідерландах

11 червня 2018 року розпочалося навчання викладачів НУХТ, доцента кафедри технології молока і молочних продуктів Наталії Ющенко, доцента кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Петруши та аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасії Шевченко у HAS Hogeschool за підтримки FoodTechLink Ukraine та Посольства Коро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету стажуються у Нідерландах 14 червня 2018

Наші студентки стажуються у Німеччині

Здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Ольга Степанова, Ольга Романюк, Катерина Пекарчук, Анастасія Парака, Тетяна Піскурська, Анастасія Клімова та Юлія Муравйова у команді зі студентами Берлінського університету прикладних наук успішно виконують насичену програму стажування у центрі з виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студентки стажуються у Німеччині 24 лютого 2023