Н У Х Т

Освітній ступінь «Магістр» присвоєно випускникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

21 лютого 2023

Освітній ступінь «Магістр» присвоєно випускникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання.

Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі, що відзначили члени екзаменаційної комісії: завідувач кафедри Анатолій Куц, професор Віталій Прибильський, доцент Роман Мукоїд.

Кожна з представлених робіт обов'язково містила сукупність актуальних результатів і нових наукових положень та підтверджувала здатність магістранта виконувати самостійні наукові дослідження, що ґрунтуються на отриманих теоретичних знаннях, практичних уміннях і навичках.

Магістранти опрацювали великий сегмент наукової літератури, були проведені особисті дослідження та поставлений експеримент досліджень у технології виноробства, крафтового пива та удосконалення процесів зброджування спиртових бражок. Деякі роботи особливо сподобалися комісії в силу своєї фундаментальної спрямованості і ретельного дослідження.

Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи на запитання членів комісії. Традиційно кожний виступ доповідача супроводжувався демонстрацією результатів досліджень із використанням мультимедійної презентації.

Оголошуючи результати захисту атестаційних робіт, голова екзаменаційної комісії, с.н.с., в.о. директора УкрНДІспиртбіопрод Володимир Ковальчук зазначив, що студенти продемонстрували вміння стисло, змістовно, послідовно і чітко викласти сутність результатів дослідження; здатність аргументовано захищати власні пропозиції, а також володіння культурою презентації.

Члени комісії відзначили, що магістранти добре підготовлені. За результатами захисту всім здобувачам присвоєний освітній ступінь «Магістр».

Кафедра вітає здобувачів із успішним захистом магістерських робіт і бажає, щоб знання, отримані в університеті, завжди допомагали зробити правильний вибір і забезпечили гідне майбутнє!

Опублікований: 21-02-2023
Читайте також:
Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в межах дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся лекторій «Крафтові технології виробництва пива» для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Гостьовий лектор – фахівець-технолог, педагог, к. т. н., консультант з технології продуктів бродіння, ал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 21 вересня 2023

Онлайн-екскурсії майбутніх експертів на виробництва

7-8 червня здобувачі групи ХЕ-1-9 разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали в онлайн-форматі хлібопекарське виробництво і міжнародну компанію з виробництва харчових продуктів Danonе. 7 червня знайомилися як із безперервним виробництвом, так і періодичними способами виробництва; виготовл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-екскурсії майбутніх експертів на виробництва 09 червня 2023

Пізнавальні заняття з випускниками

На кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця бакалаврату 2016 року Катерина Сорокіна. Зараз вона обіймає посаду фахівця із якості, координатора програм ISO/HACCP на Вінницькій кондитерській фабриці «Roshen». На гостьовому занятті з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів», яке для здобувачів третього курсу Навчально-н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальні заняття з випускниками 21 вересня 2021