Н У Х Т

Освітній ступінь «Магістр» присвоєно випускникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

21 лютого 2023

Освітній ступінь «Магістр» присвоєно випускникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання.

Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі, що відзначили члени екзаменаційної комісії: завідувач кафедри Анатолій Куц, професор Віталій Прибильський, доцент Роман Мукоїд.

Кожна з представлених робіт обов'язково містила сукупність актуальних результатів і нових наукових положень та підтверджувала здатність магістранта виконувати самостійні наукові дослідження, що ґрунтуються на отриманих теоретичних знаннях, практичних уміннях і навичках.

Магістранти опрацювали великий сегмент наукової літератури, були проведені особисті дослідження та поставлений експеримент досліджень у технології виноробства, крафтового пива та удосконалення процесів зброджування спиртових бражок. Деякі роботи особливо сподобалися комісії в силу своєї фундаментальної спрямованості і ретельного дослідження.

Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи на запитання членів комісії. Традиційно кожний виступ доповідача супроводжувався демонстрацією результатів досліджень із використанням мультимедійної презентації.

Оголошуючи результати захисту атестаційних робіт, голова екзаменаційної комісії, с.н.с., в.о. директора УкрНДІспиртбіопрод Володимир Ковальчук зазначив, що студенти продемонстрували вміння стисло, змістовно, послідовно і чітко викласти сутність результатів дослідження; здатність аргументовано захищати власні пропозиції, а також володіння культурою презентації.

Члени комісії відзначили, що магістранти добре підготовлені. За результатами захисту всім здобувачам присвоєний освітній ступінь «Магістр».

Кафедра вітає здобувачів із успішним захистом магістерських робіт і бажає, щоб знання, отримані в університеті, завжди допомагали зробити правильний вибір і забезпечили гідне майбутнє!

Опублікований: 21-02-2023
Читайте також:
Біотехнологія – упевнений вибір!

Проводячи профорієнтаційні заходи, наш колектив завжди сповнений надією, що серед учасників присутні саме ті активні і талановиті, що стануть здобувачами вищої освіти нашого університету. І коли такі сподівання виправдовуються, ми відчуваємо себе справді окриленими. Не виняток і викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, однією з таких студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологія – упевнений вибір! 21 січня 2021

Твоє майбутнє у твоїх руках!

21 листопада вагомий «десант» наших студентів-біотехнологів різних ступенів освіти доєднався до форум PRO МАЙБУТНЄ, який проводився провідною фармацевтичною компанією Farmak, де вони дізналися про актуальні тренди, сучасні підходи до розвитку та про навички, які допоможуть створювати успішне майбутнє. Запрошені компанією топові спікери Андрій Дліг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Твоє майбутнє у твоїх руках! 27 листопада 2024

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи – це нові гостьові візити та виїзні івенти з майстер-класами та інтерактивними квізами в освітніх закладах, заходи на базі підприємств гостинності для школярів, посилена робота у рамках договорів про співробітництво. У постійному фокусі випускової кафедри – пошук нових ефективних форм і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи 24 грудня 2024

Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія

Кафедра готельно-ресторанної справи у цей непростий для нашої країни час продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії щодо організації закордонної практики здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» приступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія 08 липня 2022