Н У Х Т

Остання нагода для вступників до магістратури

23 липня 2019

Остання нагода для вступників до магістратури

23 липня завершується прийом заяв для допуску до участі у конкурсному відборі на денну та заочну форми навчання вступників освітнього ступеню «магістр».

Тим часом в нашому університеті тривають вступні випробування до магістратури. Сьогодні додаткове фахове вступне випробування пишуть претенденти на вступ до магістратури за всіма спеціальностями Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого і факультету біотехнології та екологічного контролю, на спеціальності «Харчові технології» і «Хімічні технології та інженерія» Навчально-наукового інституту харчових технологій, спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» факультету автоматизації і комп’ютерних систем, спеціальність «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

24 і 26 липня на вступників чекають фахові випробування і письмове вступне випробування з іноземної мови, а на всі спеціальності Навчально-наукового інституту економіки і управління, спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Навчально-наукового інституту харчових технологій, «Комп’ютерні науки» факультету автоматизації і комп’ютерних систем, спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу також додаткові вступні випробування.

Рейтингові списки вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення будуть оприлюднені 30 липня.

Нагадаємо, що після успішного складання вступних випробувань для зарахування за державним замовленням вступники мають до 17 години 2 серпня визначитися з обранням вищого навчального закладу, спеціальності та особисто подати оригінали документів до Приймальної комісії.

Наказ про зарахування за державним замовленням буде виданий 5 серпня 2019 року.

Основне зарахування вступників за кошти фізичних та юридичних осіб відбудеться не пізніше 9 серпня.

Додатково заяви і документи на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб прийматимуться до 25 вересня, конкурсний відбір і зарахування (за умови наявності результатів іспиту з іноземної мови та результатів інших відповідних екзаменів) відбудеться не пізніше 30 вересня 2019 року.

 

Опублікований: 23-07-2019
Читайте також:
Чергова екскурсія від Профкому співробітників – Андріївська церква

Профком співробітників НУХТ у кінці квітня-на початку травня організував для всіх профспілківців дві екскурсії до Андріївської церкви – однієї з найвідоміших і найкрасивіших церков Києва. Вона розташована на Андріївській горі, в центрі міста, і є пам'яткою архітектури та монументального живопису XVIII століття. Церква має довгу й цікаву історію. П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова екскурсія від Профкому співробітників – Андріївська церква 21 травня 2024

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 березня випускові кафедри факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу гостинно зустрічали учнів шкіл м. Києва і Київської області, щоб презентувати їм найгостинніші спеціальності – 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології». Цього дня завітали до навчального підрозділу також іноземці-слухачі підготовчи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 30 березня 2019

Другий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів успішно завершено!

Команда університету завершила другий етап Програми професійного розвитку академічних менеджерів, присвячений стратегуванню в умовах невизначеності. Учасники отримали важливий досвід, який допоможе краще планувати розвиток університету, реагувати на зміни та впроваджувати нові підходи в управлінні НУХТ. Програма дала можливість подивитися на страте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів успішно завершено! 09 червня 2025

Досвід колег у диджиталізації освіти вивчали викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

Доцентки Тетяна Осьмак і Ульяна Кузьмик та асистентка Оксана Басс кафедри технології молока і молочних продуктів відвідали вебінар у рамках проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» по обміну досвідом у диджиталізації освіти «The Unicheck educational community», що відбувся за участі спікерів із провідних закладів освіти Харко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід колег у диджиталізації освіти вивчали викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів 02 листопада 2020