Н У Х Т

Кульмінація: півтора роки навчання в магістратурі завершуються успішним захистом кваліфікаційної роботи!

22 лютого 2021

Кульмінація: півтора роки навчання в магістратурі завершуються успішним захистом кваліфікаційної роботи!

17-18 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися завершальні Zoom-конференції, присвячені захистам магістерських робіт студентами заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія».

Екзаменаційна комісія у вже звичному складі заслухала доповіді 16 здобувачів заочної форми навчання. Тематика кваліфікаційних робіт була різноплановою та достатньо актуальною. Більшість здобувачів виконували інженерні роботи, присвячені виробництву ферментних препаратів, антибіотиків (у т.ч. протипухлинних), пробіотиків, амінокислот тощо. Але приємно, що деякі здобувачі-заочники виконували кваліфікаційні роботи на базі провідних фармацевтичних підприємств, зокрема «Фармацевтичної фірми «Дарниця» та АТ «Фармак», а також Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Комісія була приємно вражена захистами Наталії Муляренко та Анастасії Себельдіної. Кваліфікаційна робота першої була присвячена актинобактеріям роду Streptomyces (керівниця – доцентка Олена Стабнікова). Наталія вже зараз працює менеджером з управління невідповідною продукцією департаменту якості АТ «Київмедпрепарат» і, надихнувшись глибокими профільними знаннями своїх колег, вирішила отримувати другу вищу освіту саме на кафедрі біотехнології і мікробіології НУХТ.

Анастасія Себельдіна виконала роботу «Біотехнологічні аспекти конструювання пробіотиків на основі дріжджів» під керівництвом доцентки Світлани Тетеріної. Комісія не могла не звернути увагу на професійний рівень доповідачки, адже Анастасія також працює на одному з провідних фармацевтичних підприємств України – ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» у відділі контролю якості. Тому комісія відзначила цікаві технологічні рішення, структуровану презентацію та вміння відповідати на питання високими оцінками.

Загалом рішенням Екзаменаційної комісії усім 16 студентам був присуджений освітній ступінь «магістр».

Вітаємо випускників і бажаємо їм творчої наснаги та підкорення нових щаблів професійного розвитку!

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції завершилися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проєктів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолив доктор медичних наук,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» 25 лютого 2020

На зв’язку – фахові коледжі!

Фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету, Приймальної комісії, Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доцентка та факультету біотехнології та екологічного контролю об’єдналися у прагненні переконати старшокурсників фахових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку – фахові коледжі! 14 березня 2024

Немає меж для самовдосконалення!

Викладачки кафедри обліку і аудиту Людмила Духновська, Ольга Михайленко, Світлана Ніколаєнко, Тетяна Редзюк і Людмила Соломчук отримали сертифікати, що засвідчують підвищення кваліфікації за темою «Використання хмарних технологій для дистанційного вирішення освітніх та наукових завдань». Отриманні навички дозволять забезпечити можливості студентам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Немає меж для самовдосконалення! 04 березня 2024