Н У Х Т

Кульмінація: півтора роки навчання в магістратурі завершуються успішним захистом кваліфікаційної роботи!

22 лютого 2021

Кульмінація: півтора роки навчання в магістратурі завершуються успішним захистом кваліфікаційної роботи!

17-18 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися завершальні Zoom-конференції, присвячені захистам магістерських робіт студентами заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія».

Екзаменаційна комісія у вже звичному складі заслухала доповіді 16 здобувачів заочної форми навчання. Тематика кваліфікаційних робіт була різноплановою та достатньо актуальною. Більшість здобувачів виконували інженерні роботи, присвячені виробництву ферментних препаратів, антибіотиків (у т.ч. протипухлинних), пробіотиків, амінокислот тощо. Але приємно, що деякі здобувачі-заочники виконували кваліфікаційні роботи на базі провідних фармацевтичних підприємств, зокрема «Фармацевтичної фірми «Дарниця» та АТ «Фармак», а також Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Комісія була приємно вражена захистами Наталії Муляренко та Анастасії Себельдіної. Кваліфікаційна робота першої була присвячена актинобактеріям роду Streptomyces (керівниця – доцентка Олена Стабнікова). Наталія вже зараз працює менеджером з управління невідповідною продукцією департаменту якості АТ «Київмедпрепарат» і, надихнувшись глибокими профільними знаннями своїх колег, вирішила отримувати другу вищу освіту саме на кафедрі біотехнології і мікробіології НУХТ.

Анастасія Себельдіна виконала роботу «Біотехнологічні аспекти конструювання пробіотиків на основі дріжджів» під керівництвом доцентки Світлани Тетеріної. Комісія не могла не звернути увагу на професійний рівень доповідачки, адже Анастасія також працює на одному з провідних фармацевтичних підприємств України – ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» у відділі контролю якості. Тому комісія відзначила цікаві технологічні рішення, структуровану презентацію та вміння відповідати на питання високими оцінками.

Загалом рішенням Екзаменаційної комісії усім 16 студентам був присуджений освітній ступінь «магістр».

Вітаємо випускників і бажаємо їм творчої наснаги та підкорення нових щаблів професійного розвитку!

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Дистанційна виробнича практика розпочалася у здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

1 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалася виробнича практика здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» третього курсу денної та денної скороченої форм навчання. Згідно з календарним планом проходження практики відбулася Zoom-конференція. Захід орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційна виробнича практика розпочалася у здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» 02 червня 2020

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу

25 березня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу 25 березня 2024

Корисні знання та практичні рекомендації з типографіки на відкритій онлайн-лекції

Відбулася відкрита онлайн-лекція доцентки кафедри маркетингу Ольги Антонової з дисципліни «Дизайн реклами та PR». Викладачка розказала майбутнім рекламістам про особливості використання шрифтів при розробленні дизайну реклами. На численних прикладах показала характерні риси основних типів шрифтів, навчила вирізняти їх з-поміж інших, щоб добирати н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні знання та практичні рекомендації з типографіки на відкритій онлайн-лекції 20 жовтня 2020

Гастротуристичні локації столиці Австрії на лекції доцентки Віденського університету

17 лютого 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до відкритої лекції «Гастротуристичні локації Відня» доцентки Віденського університету (Австрія), к.філол.н. Оксани Гаврилів, організованої кафедрою туризму Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. На лекції були ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гастротуристичні локації столиці Австрії на лекції доцентки Віденського університету 17 лютого 2022