Н У Х Т

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт»

26 вересня 2019

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт»

ПП «Агропродукт» є одним із провідних м’ясопереробних підприємств Хмельницької області, що виготовляє понад 60 видів м’ясної продукції. Підприємству цього року виповнилось 20 років, за цей час воно досягло значних вершин – воно постачає свою продукцію у всі дитячі навчальні заклади та школи міста Хмельницького, має велику популярність серед населення міста та області, починаючи від наймолодших і закінчуючи поважними за віком споживачами.

Студенти 4-го курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій Дмитро Медведюк та Ірина Медведюк під керівництвом кандидата хімічних наук,  доцента кафедри технології оздоровчих продуктів Наталії Стеценко у вересні 2019 року проходили технологічну практику на підприємстві ПП «Агропродукт», вивчаючи практичні навички технолога м’ясопереробного підприємства.

Протягом 4-х тижнів фахової підготовки інженера-технолога здобувачі вивчили особливості технологічних процесів у м’ясній промисловості, специфіку роботи у лабораторії та методику проведення санітарного контролю на підприємстві.

На приватному підприємстві «Агропродукт» впроваджена система НАССР, тому продукція відповідає європейським вимогам якості та безпеки харчових продуктів.

Студенти переконалися в тому, що технологічна практика є невід’ємною частиною навчального процесу, безумовно, покращує професійний рівень спеціаліста харчової галузі. Наступним завданням здобувачів є теоретична та експериментальна робота з розроблення нових продуктів оздоровчого призначення на основі вивченого асортименту продукції підприємства, і представлення її у вигляді дипломного проекту.

Опублікований: 26-09-2019
Читайте також:
Санітарно-гігієнічні вимоги до засобів розміщення: здобувачі спеціальності 241  «Готельно-ресторанна справа» дізнаються особливості

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення дисципліни «Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний та європейський досвід». Цього разу на запрошення лекторки дисципліни, доцентки Лариси Шаран спікером виступила...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Санітарно-гігієнічні вимоги до засобів розміщення: здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» дізнаються особливості 20 жовтня 2023

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії щодо організації міжнародної практики для здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. З 1 вересня студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» приступили до проходження виробничої практики у кращих готельних підприємствах морського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії 21 вересня 2021

Думками щодо необхідності знання іноземної мови у професійній діяльності поділилися першокурсники

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які завершують свій перший семестр в університеті та вивчають інтенсивний курс «Іноземної мови за професійним спрямуванням», поділилися своїми думками з приводу необхідності вміти розмовляти англійською мовою у їх майбутній професії. Разом із доцентом кафедри іноземних мов професійного спрямуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Думками щодо необхідності знання іноземної мови у професійній діяльності поділилися першокурсники 28 листопада 2019

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету взяли участь в онлайн-вікторині для студентів

Представництво ЄС в Україні та Посольство Республіки Хорватії проводили онлайн-вікторину про Хорватію, присвячену її головуванню у Європейській Раді. Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету на чолі з керівником Оксаною Харковською теж взяли у ній активну участь. Учасники вікторини відповідали на запитання про Хорватію, її географічні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету взяли участь в онлайн-вікторині для студентів 02 квітня 2020