Н У Х Т

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт»

26 вересня 2019

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт»

ПП «Агропродукт» є одним із провідних м’ясопереробних підприємств Хмельницької області, що виготовляє понад 60 видів м’ясної продукції. Підприємству цього року виповнилось 20 років, за цей час воно досягло значних вершин – воно постачає свою продукцію у всі дитячі навчальні заклади та школи міста Хмельницького, має велику популярність серед населення міста та області, починаючи від наймолодших і закінчуючи поважними за віком споживачами.

Студенти 4-го курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій Дмитро Медведюк та Ірина Медведюк під керівництвом кандидата хімічних наук,  доцента кафедри технології оздоровчих продуктів Наталії Стеценко у вересні 2019 року проходили технологічну практику на підприємстві ПП «Агропродукт», вивчаючи практичні навички технолога м’ясопереробного підприємства.

Протягом 4-х тижнів фахової підготовки інженера-технолога здобувачі вивчили особливості технологічних процесів у м’ясній промисловості, специфіку роботи у лабораторії та методику проведення санітарного контролю на підприємстві.

На приватному підприємстві «Агропродукт» впроваджена система НАССР, тому продукція відповідає європейським вимогам якості та безпеки харчових продуктів.

Студенти переконалися в тому, що технологічна практика є невід’ємною частиною навчального процесу, безумовно, покращує професійний рівень спеціаліста харчової галузі. Наступним завданням здобувачів є теоретична та експериментальна робота з розроблення нових продуктів оздоровчого призначення на основі вивченого асортименту продукції підприємства, і представлення її у вигляді дипломного проекту.

Опублікований: 26-09-2019
Читайте також:
Учень Волинського коледжу НУХТ – переможець обласної олімпіади з комп’ютерної графіки

З метою прищеплення учням закладів професійної (професійно-технічної) освіти стійкого інтересу до вивчення комп’ютерних дисциплін, виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді на Волині відбулася обласна олімпіада з комп’ютерної графіки. Всього на розгляд журі були представлено роботи 21 учасника з 14 навчальних закладів у тематичних номін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учень Волинського коледжу НУХТ – переможець обласної олімпіади з комп’ютерної графіки 16 липня 2018

Підведені підсумки винахідницької діяльності НУХТ за 2017 рік

В університеті приділяється велика увага розвитку винахідницької діяльності, залученню до науково-технічної творчості аспірантів і студентської молоді шляхом їх участі у виконанні науково-дослідних робіт. Об’єкти  інтелектуальної власності є творчим надбанням університету, які створені внаслідок наукових досліджень, роботи над докторськими, кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки винахідницької діяльності НУХТ за 2017 рік 20 січня 2018

Насичений тиждень на кафедрі економіки і права

Насиченим видався минулий тиждень для студентів і викладачів кафедри економіки і права, які відвідували галузеві підприємства та й про дозвілля не забували. Для кожного зі студентів НУХТ знайомство з технологіями виробництва на практиці є важливою і цікавою складовою навчання. Тож студенти кафедри, що навчаються за спеціальністю 051 «Економіка», п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений тиждень на кафедрі економіки і права 09 грудня 2019

На допомогу вченим

Для пошуку наукової літератури пошуковою системою Google створений безкоштовний спеціальний інструмент «Google Академія», який дозволяє виконувати пошук рецензованих статей, дисертацій, книг й інших наукових публікацій по різних сайтах, від персональних сайтів до великих міжнародних репозитаріїв (сховищ) і баз даних публікацій. «Google Академія» не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На допомогу вченим 15 січня 2018