Н У Х Т

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт»

26 вересня 2019

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт»

ПП «Агропродукт» є одним із провідних м’ясопереробних підприємств Хмельницької області, що виготовляє понад 60 видів м’ясної продукції. Підприємству цього року виповнилось 20 років, за цей час воно досягло значних вершин – воно постачає свою продукцію у всі дитячі навчальні заклади та школи міста Хмельницького, має велику популярність серед населення міста та області, починаючи від наймолодших і закінчуючи поважними за віком споживачами.

Студенти 4-го курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій Дмитро Медведюк та Ірина Медведюк під керівництвом кандидата хімічних наук,  доцента кафедри технології оздоровчих продуктів Наталії Стеценко у вересні 2019 року проходили технологічну практику на підприємстві ПП «Агропродукт», вивчаючи практичні навички технолога м’ясопереробного підприємства.

Протягом 4-х тижнів фахової підготовки інженера-технолога здобувачі вивчили особливості технологічних процесів у м’ясній промисловості, специфіку роботи у лабораторії та методику проведення санітарного контролю на підприємстві.

На приватному підприємстві «Агропродукт» впроваджена система НАССР, тому продукція відповідає європейським вимогам якості та безпеки харчових продуктів.

Студенти переконалися в тому, що технологічна практика є невід’ємною частиною навчального процесу, безумовно, покращує професійний рівень спеціаліста харчової галузі. Наступним завданням здобувачів є теоретична та експериментальна робота з розроблення нових продуктів оздоровчого призначення на основі вивченого асортименту продукції підприємства, і представлення її у вигляді дипломного проекту.

Опублікований: 26-09-2019
Читайте також:
Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студенти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» протягом двох днів разом із викладачами кафедри готельно-ресторанної справи, доцентами Оксаною Арпуль, Максимом Полумбриком та асистентом Анастасією Спільчук мали можливість ознайомитись із особливостями сервісу та організацією внутрішньої структури функціонування готелю «VitaPark Бори...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 березня 2019

Науково-технічна бібліотека вітає наукову спільноту університету!

Інституційний репозитарій «eNUFTIR» зміцнює свої позиції у міжнародному рейтингу репозитаріїв Webometrics. За підсумками рейтингу «Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar (February 2023)» інституційний репозитарій нашого університету посів 110-ту позицію серед 3922 інституційних репозитаріїв світу (у липні 2022 р. – 139-ту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека вітає наукову спільноту університету! 22 лютого 2023

Студенти-екологи – учасники всеукраїнської акції «Стоп фосфати»

Цьогоріч відбувається всеукраїнська акція «Стоп фосфати», яку ініціював ПрАТ «АК «Київводоканал». Метою заходу є привернення уваги до екологічних проблем, пов’язаних із використанням фосфатовмісних мийних засобів, і пошук шляхів їх вирішення. Фосфати містяться майже в усій побутовій хімії, в оселі кожного українця. Ці сполуки дуже небезпечні для з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-екологи – учасники всеукраїнської акції «Стоп фосфати» 02 грудня 2019

Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Викладачі та магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали на підприємство «Волинський Бровар» для реалізації спільного проєкту – виробництва крафтового пива Hezy West Coast IPA «HELLO». Ідея створення нового пива виникла на ґрунті спільних поглядів на справжній крафт й бажання розвивати і збагачувати міжнародну крафт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 23 лютого 2021