Н У Х Т

Новітні форми організації навчального процесу застосовують наші фахівці

02 лютого 2018

Новітні форми організації навчального процесу застосовують наші фахівці

2 лютого 2018 року викладачі циклової комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Лариса Орленко та Марина Соколан провели відкрите бінарне заняття «Маркетингові дослідження з використанням анкет на основі інформаційних систем і технологій» з дисциплін «Ринкові дослідження» та «Інформаційні системи і технології в маркетинговій діяльності».

Заняття відбулося у формі ділової гри. Викладачі використали методи диференціації, роботи в групах, випереджального навчання.

Студенти групи розділились на дві команди – маркетингові агентства, які виборювали право отримати контракт від замовника. Команди запропонували власні результати проведення маркетингових досліджень, за результатами яких розробили пропозиції щодо розвитку компанії-замовника.

Студенти проявили активність, креативність, вміння командної гри. 

Опублікований: 02-02-2018
Читайте також:
Здобувачі освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Верховній Раді України

Карантинні обмеження суттєво ускладнюють роботу наставників академічних груп щодо організації позауніверситетських культурно-пізнавальних заходів. Крім того, нинішній першокурсник настільки звик до онлайн-спілкування, що, на жаль, його складно зацікавити особистим відвідуванням культурно-просвітницьких або урядових закладів столиці. Користуючись на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Верховній Раді України 26 жовтня 2021

Продовжено терміни реєстрації е-кабінету та подання документів для вступників на бакалавра за заочною формою на контракт

Для вступників на освітній ступінь «бакалавр» («магістр» медичного, ветеринарного, фармацевтичного спрямування) на заочну форму навчання на контракт реєстрація електронних кабінетів буде відкрита до 18-ї години 31 серпня. Йдеться про тих, хто вступає на перший курс після школи, тобто на базі повної загальної середньої освіти. Лист із відповідним р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжено терміни реєстрації е-кабінету та подання документів для вступників на бакалавра за заочною формою на контракт 31 липня 2018

«Холодильщик» – це круто!

Аспірант кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олександр Голуб відвідав Полтавський коледж харчових технологій НУХТ, де зустрівся зі студентами групи ХМ-41. Метою зустрічі була агітація майбутніх випускників коледжу до продовження здобування освіти «холодильщика» на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інжене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Холодильщик» – це круто! 07 лютого 2020

У гостях у наших магістрів – засновниця школи Аюрведи «AYURVEDA WITH LYU.BOV»

11 листопада 2019 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся грандіозний лекторій від Людмили Бовкун. Зустріч засновниці школи Аюрведи «AYURVEDA WITH LYU.BOV» з магістрантами, які навчаються за освітніми програмами «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології в ресторанному господарстві» та «Готельна і ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гостях у наших магістрів – засновниця школи Аюрведи «AYURVEDA WITH LYU.BOV» 13 листопада 2019