Н У Х Т

Профорієнтація для школярів Борщагівської територіальної громади Київщини

16 травня 2024

Профорієнтація для школярів Борщагівської територіальної громади Київщини

10 і 15 травня у актовій залі опорного закладу освіти «Софіївсько-Борщагівський ліцей» для ознайомлення з традиціями нашого університету, його структурою та освітньо-професійними програмами зібралися учні випускних класів найбільшого за чисельністю для здобуття повної загальної середньої освіти в столичному регіоні (більше 3400 учнів) закладу освіти. Крім того, 15 травня було завершено профорієнтаційний івент для школярів Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області у Комунальному закладі загальної середньої освіти «Ліцей №1 с. Петропавлівська Борщагівка».

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, відповідальний за профорієнтаційну роботу по кафедрі та Навчально-науковому інституту харчових технологій Ігор Страшинський презентував старшокласникам спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка бакалаврів; інноваційно-обладнані навчальні лабораторії Навчально-наукового інституту харчових технологій; звернув увагу ліцеїстів на практичну підготовку на кращих вітчизняних підприємствах харчової промисловості та за кордоном; розповів і про яскраві студентські будні, насичені не лише навчальним процесом, а і благодійними, волонтерськими, спортивними подіями; приділив увагу перспективам майбутнього працевлаштування та навів історії успіху випускників, які є гордістю університету.

Десятикласники були проінформовані про підготовчі курси та Всеукраїнські олімпіади НУХТ, а випускники – про спеціальності університету. Що користуються особливою підтримкою держави.

Наостанок старшокласники були запрошені відвідати День вступника НУХТ, що відбудеться вже цієї суботи,18 травня, та приєднатися до комунікаційних каналів Приймальної комісії НУХТ https://t.me/vstup_nuft та Вступ НУХТ-2024 https://t.me/vstup_nuft2024 .

Навчально-науковий інститут харчових технологій висловлює щиру вдячність голові Борщагівської сільської ради Олесю Кудрику, який відіграє велику роль у будівництві, облаштуванні, створенні умов для навчання дітей та сприяє налагодженню контактів для співпраці з освітніми закладами територіальної громади. Окремі подяки директорці опорного закладу освіти «Софіївсько-Борщагівський ліцей» Оксані Пушенко та директорці Комунального закладу загальної середньої освіти «Ліцей №1 с. Петропавлівська Борщагівка» Тетяні Мишкіній за надану можливість комунікації зі старшокласниками. Будемо раді бачити випускників ліцеїв у дружній студентській родині нашого університету!

Опублікований: 16-05-2024
Читайте також:
Випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – володар титулу «Кращий сомельє України 2025»!

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ігор Постоянкін – переможець конкурсу «Кращий сомельє України 2025» від Асоціації сомельє України sommelierua.info. Ігор – Шеф-сомельє елітного київського ресторану Catch Seafood Restaurant, топовий професіонал і випускник спеціальності 241 «Готельно-рестор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – володар титулу «Кращий сомельє України 2025»! 26 лютого 2025

Закріплення теоретичних знань з фахових дисциплін здобувачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції в умовах ресторанів

Третьокурсники спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Оленою Павлюченко у рамках щорічних виїзних лабораторних робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» відвідали ресторан «Very Well Cafe». Здобувачі озн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закріплення теоретичних знань з фахових дисциплін здобувачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції в умовах ресторанів 01 квітня 2025

Проводити генетичні дослідження вчилися здобувачі-біотехнологи

Для викладачів кафедри біотехнології і мікробіології вже стало традицією проведення лабораторних занять з генетики в режимі відеоконференції. Звісно, здобувачі беруть участь дистанційно, проте мають змогу побачити весь процес виконання роботи на власні очі. Нещодавно була проведена робота, яка стосувалася дослідження частоти виникнення спонтанних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проводити генетичні дослідження вчилися здобувачі-біотехнологи 24 листопада 2020

Відкрита лекція доцентки кафедри технології оздоровчих продуктів

8 листопада 2022 року доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Бажай-Жежерун прочитала відкриту лекцію з навчальної дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів» для студентів ІІІ курсу освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми  «Харчові технології та інженерія». Із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцентки кафедри технології оздоровчих продуктів 10 листопада 2022