Н У Х Т

Оплесками від вдячних студентів завершилася відкрита лекція викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу

30 березня 2019

Оплесками від вдячних студентів завершилася відкрита лекція викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу

Не кожна лекція викладачів закінчується оплесками від вдячних студентів, але в цьому випадку трапилось саме так! 26 березня 2019 року відбулася відкрита лекція «Популяризація туристичних послуг та створення брендингу в туристичній індустрії» к.е.н., доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Наталії Погуди з дисципліни «Маркетинг у туризмі» для студентів 4 курсу спеціальності «Туризм».

Основні питання, які були розглянуті під час лекції: особливості туристичного бренду та створення бренду туристичного підприємства, лояльність споживачів до бренду, торговельна марка: переваги для туристичного підприємства та основні елементи фірмового стилю підприємства. Вагома увага була приділена не лише базовим поняттям кожного з питань, але й практичному їх підтвердженню. Актуальність брендів у сфері послуг мала практичне підґрунтя, спираючись на світові показники оцінювання, як брендів національних країн, так і міцності брендів компаній. Під час лекції студенти дізналися не лише про ТОП-20 найсильніших брендів світу та ТОП-100 вартісних брендів України, але й, використовуючи брейнштормінг, були визначені ключові фактори, що впливають як на міцність бренду, так і його вартість.

Під час заняття відбувалося вільне спілкування викладача з аудиторією, студенти активно брали участь у відкритій дискусії, пропонуючи власні підходи до заданих лектором запитань. Невимушена атмосфера та широкий арсенал наочного відеоматеріалу, активність студентів і досвід викладача забезпечили високу якість, як сприйняття матеріалу, так і відкритого заняття.

 

Опублікований: 30-03-2019
Читайте також:
Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у Підготовчого відділення НУХТ

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів – професорка Оксана Шульга та доцентка Анастасія Чорна ознайомили слухачів Підготовчого відділення НУХТ із освітньо-професійною програмою (ОПП) «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Слухачі дізналися, що ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» дозволяє набути н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у Підготовчого відділення НУХТ 25 березня 2024

Черговий важливий етап вступної кампанії у фахових коледжах НУХТ

Настав черговий важливий етап вступної кампанії 2021 року для вступників на базі 9 класу до фахових коледжів навчально-наукового комплексу НУХТ. 30 липня відбулося зарахування за державним замовленням на основі базової середньої освіти вступників, що здобуватимуть освітній ступінь фахового молодшого бакалавра за освітньо-професійними програмами на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий важливий етап вступної кампанії у фахових коледжах НУХТ 30 липня 2021

Значення акредитованої сертифікації персоналу з’ясовували на кафедрі експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар для студентів 4-го курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та викладачів кафедри, на який був запрошений директор органу сертифікації персоналу, член Міжнародної гільдії професіоналів якості Юрій Кабаков. Тема семінару – «Значення акредитованої с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Значення акредитованої сертифікації персоналу з’ясовували на кафедрі експертизи харчових продуктів 26 жовтня 2018

Студентами на один день стали київські школярі, побувавши на Дні гостинності кафедри біотехнології і мікробіології

«А що далі?» - питання, яке завжди турбує тих, хто уже одною ногою стоїть на порозі самостійного життя – абітурієнтів. Вибір майбутнього ЗВО – важливий і відповідальний етап у житті кожного з них. «Де вчитись?», «Яку спеціальність обрати?». Так багато запитань і так мало відповідей. За умов нестачі інформації зробити свідомий вибір дуже важко. Ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентами на один день стали київські школярі, побувавши на Дні гостинності кафедри біотехнології і мікробіології 01 листопада 2019