Н У Х Т

Інвестиція у професійний розвиток

05 серпня 2025

Інвестиція у професійний розвиток

З 4 по 31 липня доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Віктор Сідлецький пройшов повний курс підвищення кваліфікації від Schneider Electric для глибшого освоєння платформи SEE Electrical Expert.

Протягом 120 годин курсу «Проєктування та 3D-моделювання систем електропостачання і автоматизації на платформі SEE Electrical Expert» викладач опанував створення одно- і багатолінійних електричних схем у середовищі SEE Electrical Expert, побудову логічних зв’язків між компонентами, сигналами та обладнанням, управління кабельними з’єднаннями та автоматичне прокладання згідно з топологією, 3D-проєктування шаф керування та панелей управління, компонування елементів і створення 3D-моделі електрощитового обладнання, формування специфікацій, креслень, маршрутних карт для виробництва тощо.

Це навчання стало не лише опануванням програмного забезпечення, а й ще одним кроком до впровадження цифрового проєктування та підготовки даних для подальшої інтеграції з концепцією Digital Twin (цифрових двійників).

Віктор Сідлецький щиро вдячний команді Schneider Electric за якісну організацію, підтримку й мотивацію протягом усього процесу. Отримані знання він уже з вересня застосовуватиме при викладанні освітніх компонент обов’язкових і вибіркових дисциплін здобувачам освіти різних ступенів.

Опублікований: 05-08-2025
Читайте також:
Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах виконання кваліфікаційної роботи на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжуються дослідження магістрантки Марії Омельченко, яка навчається за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» (науковий керівник – професор Олег Кузьмін). На запрошення завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 січня 2024

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття

У реальних виробничих умовах мережі ресторанів Argentina Grill та фабрики-кухні компанії Moderza м. Києва свої практичні навички набували здобувачі 3-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під час проведення виїзного лабораторного заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології». З особливостями роботи фабрики-кухні та техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття 07 травня 2025

Фахівцям і здобувачам освіти з обліку, оподаткування та аудиту

Фахівці Науково-технічної бібліотеки продовжують готувати й оприлюднювати допоміжні ресурси для користувачів. Днями у розділі «Видання НТБ» опублікований науково-допоміжний бібліографічний покажчик «Облік. Оподаткування. Аудит», який містить інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних і науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівцям і здобувачам освіти з обліку, оподаткування та аудиту 30 липня 2021

Поради щодо працевлаштування англійською на відкритому практичному занятті

4 листопада викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Катерина Рудницька провела відкрите практичне заняття з теми «Careers advice» (поради щодо працевлаштування) з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освіти групи ГС-2-5 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Практичне заняття ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради щодо працевлаштування англійською на відкритому практичному занятті 05 листопада 2021