Н У Х Т

Оnline-гостини на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

25 січня 2021

Оnline-гостини на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

23 січня 2021 року у режимі онлайн відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Понад 90 слухачів доєдналися до Zoom-конференції з різних куточків нашої країни – Києва, Львова, Луцька, Житомира, Рівного, Івано-Франківська, Чернігова, Канева. Цього суботнього ранку майбутні абітурієнти познайомились із факультетом та освітніми програмами «Технології харчування», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», задали свої питання та отримати компетентну відповідь на них.

На початку зустрічі відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету, доцентка Віра Зуйко розповіла про те, що цілі освітніх програм та програмні результати відповідають тенденціям світової індустрії гостинності та досвіду іноземних закладів вищої освіти. Наші випускники є затребуваними і конкурентоспроможними за будь-яких умов і викликів! Також вона проінформувала про терміни навчання, детально розказала про переваги різних форм навчання: денної, заочної дистанційної та дуальної.

Далі в.о. декана Віта Цирульнікова познайомила слухачів із Правилами прийому до нашого університету, новаціями вступної кампанії 2021, предметами ЗНО для випускників шкіл і коледжів, особливостями формування конкурсного балу і вступу на бюджетну/ контрактну форму навчання, а також запросила учнів шкіл до участі Всеукраїнських олімпіадах НУХТ, переможці яких зможуть отримати до 20 додаткових білів до конкурсного.

Від заступниці декана по роботі зі студентами Олени Тищенко гості профорієнтаційного онлайн-заходу дізналися про неймовірно насичене студентське життя факультету. Також вона запросила майбутніх абітурієнтів на найочікуваніші гостьові лекторії від зовнішніх стейкхолдерів, лідерів думок і інфлюєнсерів, що відбудуться незабаром у режимі онлайн.

Велика кількість питань абітурієнтів і відповідей на них ледь вклались у півтори години. Колектив факультету висловлює подяку заступнику відповідального секретаря приймальної комісії університету Вадиму Серпученку за допомогу з компетентними відповідями!

Організатори заходу щиро вдячні колегам із фахових коледжів, які допомогли запросити та організувати зустріч із майбутніми здобувачами вищої освіти. Школярам вони бажають натхнення у підготовці до складання ЗНО, а студентам коледжів, які захищатимуть дипломи та писатимуть випускні державні іспити, – успіху та ґрунтовних відповідей.

Нагадаємо, реєстрація на ЗНО розпочинається 1 лютого. Слідкуйте за актуальною інформацією факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у соціальних мережах і чатах абітурієнтів, щоб бути в курсі всіх подій і не пропустити дедлайни. 

Опублікований: 25-01-2021
Читайте також:
Викладачі нашого університету проходять тренінги для експертів з акредитації освітніх програм

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти активно здійснює підготовку потенційних експертів із акредитації освітніх програм. 27-28 листопада 2019 р. участь в очному тренінгу експертів із акредитації освітніх програм на базі Національного університету «Києво-Могилянська академія» брала завідувач кафедри експертизи харчових продуктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі нашого університету проходять тренінги для експертів з акредитації освітніх програм 03 грудня 2019

Використання спеціалізованого програмного забезпечення та сервісів у професійній діяльності викладача

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар доцента Богдана Пащенка, який поділився власним досвідом використання сучасного програмного забезпечення та сервісів при викладанні. Під час семінару на тему «Використання спеціалізованого програмного забезпечення та сервісів у професійній діяльності викладача» він розповів про н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання спеціалізованого програмного забезпечення та сервісів у професійній діяльності викладача 24 березня 2025

Віртуальна мандрівка Україною у День вишиванки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Щороку в Україні в третій четвер травня святкується День вишиванки. Цей день присвячується родині та родоводу. Зазвичай у цей день люди одягають вишиванки, йдуть у них на навчання, роботу, влаштовують тематичні заходи. У Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ традиційно в цей день проводять танцювальний флешмоб і тематичні фотосесі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна мандрівка Україною у День вишиванки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 22 травня 2020

Практичні поради щодо оприлюднення наукових праць отримали викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування разом із завідувачкою відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки університету Інною Путіліною почали науковий лютий, провівши консультативний семінар щодо особливостей розміщення наукових праць в університетському репозитарії та наукометричній базі Google Scholar. Під час ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради щодо оприлюднення наукових праць отримали викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 06 лютого 2023