Н У Х Т

Онлайн-екскурсії патріотичного та професійного спрямування

16 грудня 2022

Онлайн-екскурсії патріотичного та професійного спрямування

Днями відбулася чергова онлайн-кураторська зустріч викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, асистентки Тетяни Федоренко з академічною групою ОП-3-7+ск.

Викладачка кафедри разом зі здобувачами освіти обговорила поточні умови навчання в університеті, особливості модульного та семестрового контролю, безпекову ситуацію, а також розповіла про Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності.

Учасники зустрічі згадали події революційної зими 2013-2014 років та їх значення для формування національної свідомості молодого покоління українців.

Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності – це музей про свободу, багатоцільовий культурно-освітній центр, який зберігає пам’ять про боротьбу за права та свободи людини й розкриває особливості цієї боротьби. Робота музейної команди зосереджується на ключових складниках: території майбутніх Меморіалу та Музею; на алеї Героїв Небесної Сотні; музейній колекції й архіві; інформаційно-виставковому центрі в Будинку профспілок на Майдані; екскурсійному маршруті «Місця Революції Гідності» у центрі Києва.

Здобувачі з наставницею переглянули 3D-панорами Володимира Писеренка, виконані в грудні 2013 року на Євромайдані.

Також Тетяна Федоренко обговорила зі студентами особливості функціонування у військовий час підприємств молочної промисловості компанії «Данон»: «Данон-Дніпро» в Херсоні, «Галактон» у Києві та «Кремез» в Кременчуці.

Здобувачі долучилися до онлайн-екскурсії підприємством «Данон». Нагадаємо, компанія продає в Україні молочні продукти під торговими марками «Актімель», «Активія», «Даніссімо», «Danone», «Простоквашино», «Простоквашино для малят», «Растішка», «YoPro», «PawPatrol», «Frozen», «Avengers», «Alpro», «Актуаль» і є лідером із виробництва оздоровчих молочних продуктів в Україні.

Через часті відключення електроенергії, частина студентів долучилась до кураторської зустрічі в телеграм-каналі групи. 

Опублікований: 16-12-2022
Читайте також:
Нова наукова висота: старша викладачка кафедри готельно-ресторанної справи успішно захистила дисертаційне дослідження

16 грудня у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.06 відбувся захист дисертації «Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності» старшою викладачкою кафедри готельно-ресторанної справи Аліною Ковтун на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова наукова висота: старша викладачка кафедри готельно-ресторанної справи успішно захистила дисертаційне дослідження 17 грудня 2020

Sport weekend у Києві

У Солом'янському та Голосіївському районах столиці відбувся Відкритий чемпіонат м. Києва зі спортивного орієнтування серед дорослих, юніорів, юнаків і ветеранів. У змаганнях взяли участь 369 спортсменів з 12 областей України та м. Києва. Організаторами виступили Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради та відокремлени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Sport weekend у Києві 25 березня 2024

Надійні орієнтири у виборі майбутньої професії отримали студенти Богуславського гуманітарного коледжу від нашого викладача

1 листопада 2019 року представник кафедри туристичного та готельного бізнесу Віктор Тринчук побував у Богуславському гуманітарному коледжі ім. Нечуя-Левицького та поспілкувався зі студентами щодо продовження навчання в нашому університеті. Студенти коледжу із зацікавленістю слухали про професії, що мають попит на туристичному ринку, дискутували, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надійні орієнтири у виборі майбутньої професії отримали студенти Богуславського гуманітарного коледжу від нашого викладача 04 листопада 2019

Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Днями на здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» чекав черговий гостьовий online-лекторій. Тему «Біопильність, біотероризм та харчове шахрайство – управління даними ризиками у сфері готельно-ресторанного бізнесу» надзвичайно цікаво та ґрунтовно розкрила міжнародна аудиторка і тренерка систем менеджменту якості та харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 25 травня 2023