Н У Х Т

Онлайн-екскурсії патріотичного та професійного спрямування

16 грудня 2022

Онлайн-екскурсії патріотичного та професійного спрямування

Днями відбулася чергова онлайн-кураторська зустріч викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, асистентки Тетяни Федоренко з академічною групою ОП-3-7+ск.

Викладачка кафедри разом зі здобувачами освіти обговорила поточні умови навчання в університеті, особливості модульного та семестрового контролю, безпекову ситуацію, а також розповіла про Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності.

Учасники зустрічі згадали події революційної зими 2013-2014 років та їх значення для формування національної свідомості молодого покоління українців.

Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності – це музей про свободу, багатоцільовий культурно-освітній центр, який зберігає пам’ять про боротьбу за права та свободи людини й розкриває особливості цієї боротьби. Робота музейної команди зосереджується на ключових складниках: території майбутніх Меморіалу та Музею; на алеї Героїв Небесної Сотні; музейній колекції й архіві; інформаційно-виставковому центрі в Будинку профспілок на Майдані; екскурсійному маршруті «Місця Революції Гідності» у центрі Києва.

Здобувачі з наставницею переглянули 3D-панорами Володимира Писеренка, виконані в грудні 2013 року на Євромайдані.

Також Тетяна Федоренко обговорила зі студентами особливості функціонування у військовий час підприємств молочної промисловості компанії «Данон»: «Данон-Дніпро» в Херсоні, «Галактон» у Києві та «Кремез» в Кременчуці.

Здобувачі долучилися до онлайн-екскурсії підприємством «Данон». Нагадаємо, компанія продає в Україні молочні продукти під торговими марками «Актімель», «Активія», «Даніссімо», «Danone», «Простоквашино», «Простоквашино для малят», «Растішка», «YoPro», «PawPatrol», «Frozen», «Avengers», «Alpro», «Актуаль» і є лідером із виробництва оздоровчих молочних продуктів в Україні.

Через часті відключення електроенергії, частина студентів долучилась до кураторської зустрічі в телеграм-каналі групи. 

Опублікований: 16-12-2022
Читайте також:
Франківські кухарики

Служба у справах дітей Івано-Франківська започаткувала проєкт «Кулінарна школа «Франківські кухарики» за участю дітей, якими опікується. Базою для проведення заходів проєкту став Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ, досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання якого вже провели у рамках «Франківських кухари...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Франківські кухарики 17 травня 2023

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ уже стало доброю традицією проводити після зимових свят День відритих дверей. І в цьому році 21 січня навчальний заклад гостинно відкрив свої двері перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками. Гостями стали випускники шкіл м. Сміли, Смілянського,  Шполянського, Звенигородського, Кам'янського, Городи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей 23 січня 2017

Триває науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету (Польща)

Викладачі кафедр біотехнології продуктів бродіння і виноробства і технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують своє науково-педагогічне стажування на базі Куявського університету у Влоцлавеку (Республіка Польща), що відбувається за сприяння Центру українсько-європейського наукового співробітництва. 2 вересня 2020 року вони прослухали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету (Польща) 03 вересня 2020

Практична допомога у професійному розвитку спеціалістам олійно-жирової галузі від наших фахівців

Протягом двох десятиріч Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ плідно співпрацює у сфері професійного розвитку спеціалістів олійно-жирової галузі з асоціацією «Укроліяпром», яка вже більше 20 років об’єднує більшість підприємств галузі і представляє їхні інтереси як на вітчизняному, так і на міжнародному ринку. Підприємства-члени асоціації п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична допомога у професійному розвитку спеціалістам олійно-жирової галузі від наших фахівців 30 липня 2019