Н У Х Т

Підготовка до проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря» триває

19 жовтня 2023

Підготовка до проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря» триває

Логічним продовженням передачі спонсорського інструменту закладам освіти, що готувалися до Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря», стала нарада представників усіх зацікавлених навчальних закладів стосовно поновлення робіт по організації та проведенню Конкурсу.

Ініціаторами наради були доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки нашого університету Олексій Пилипенко та фахівці Дніпровського державного коледжу будівельно-монтажних технологій та архітектури, Одеського національного технологічного університету і проєкту Chill PRO.

Напередодні наради керівник проєкту Chill PRO Дмитро Морозов відвідав кафедру теплоенергетики та холодильної техніки, де обговорив попередні організаційні питання з доцентом Олексієм Пилипенком.

Заздалегідь підготовлений перелік питань 18 жовтня 2023 року і обговорювався на загальній нараді. Ключовими питаннями при обговоренні були: формат і завдання Конкурсу, залучення до виконання конкурсних завдань як здобувачів освіти, так і професіоналів галузі штучного холоду.

Учасники засідання прийшли до загального порозуміння у ключових питаннях організації і проведення Конкурсу та домовилися проводити наради з робочих питань на регулярній основі.

Оргкомітет готується до наступного етапу роботи та дякує виставці Chill PRO за надану площадку для проведення Конкурсу.

Опублікований: 19-10-2023
Читайте також:
Особливості технології оздоблювальних та прикрашальних напівфабрикатів на відкритій лекції

24 жовтня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась відкрита лекція «Особливості технології оздоблювальних та прикрашальних напівфабрикатів» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», яку прочитала доцентка Наталія Стукальська. Викладачка розповіла, що оздоблювальні і прикрашальні напівфабрикати служат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості технології оздоблювальних та прикрашальних напівфабрикатів на відкритій лекції 25 жовтня 2023

Нові можливості для інтеграції у навчальний процес

Об’єднання лідерів IT-індустрії, представників уряду та міжнародних партнерів відбулося на масштабному заході «Diia.City.Union Annual Gathering 2024» від Diia.City.Union з метою підбиття підсумків року та обговорення перспектив розвитку технологічного сектору України. Викладачки кафедри економічної теорії Інна Ситник, Тетяна Швед, Лілія Ісмаїлова ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості для інтеграції у навчальний процес 23 грудня 2024

Майстер-класи для сумських школярів

У Відокремленому структурному підрозділ «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» для учнів шкіл м. Суми та області відбулися майстер-класи, під час яких запрошені ознайомилися з матеріально-технічною базою коледжу та основними напрямками підготовки спеціалістів. Викладачі технічних спеціальностей розповіли про сучас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи для сумських школярів 23 лютого 2021

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів для опанування практичних навичок здобувачами вищої освіти

Нещодавно гостьову лекцію «Організація заходів щодо удосконалення системи безпечності харчової продукції. Простежуваність і відкликання продукції» для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» прочитала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів для опанування практичних навичок здобувачами вищої освіти 06 квітня 2021