Н У Х Т

Оголошено конкурс проєктів досліджень і розробок молодих учених

21 серпня 2024

Оголошено конкурс проєктів досліджень і розробок молодих учених

З 19 серпня 2024 року МОН оголосило конкурсний відбір проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, які працюють (навчаються) у закладах вищої освіти та наукових установах, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, виконання яких розпочнеться з 2025 року за рахунок коштів загального фонду державного бюджету.

Очікується, що роботи будуть спрямовані на вирішення актуальних завдань оборони, економіки, суспільства та відновлення України.

Тематика конкурсних проєктів:

- національна безпека та оборона;
- математика та статистика;
- фізика, ядерна фізика та астрономія;
- хімія, хімічні технології та фармація;
- науки про Землю та навколишнє середовище;
- біологія, біотехнології, медицина та реабілітація;
- інформаційні, технології та електроніка;
- безпечна, чиста енергетика та енергоефективність;
- механічна інженерія та машинобудування;
- промислові і будівельні технології, логістика, транспорт;
- сільськогосподарські та ветеринарні науки;
- розвиток людського капіталу, соціальні науки та журналістика;
- економічні перетворення, бізнес, адміністрування та право;
- гуманітарні науки і мистецтво.

Нагадаємо нашим науковцям, керівником проєкту може бути науково-педагогічний/на (науковий/ва) працівник/ця, молодий/да учений/на, який/яка працює в університеті за основним місцем роботи та щонайменше шість із останніх 12 місяців знаходився/лася і працював/ла на території України.

Подання заявок про участь у конкурсі відбуватиметься через Національну електронну науково-інформаційну систему з 2 вересня 2024 року, а подання проєктів на конкурс триватиме до 30 вересня 2024 року.

Дізнатися більше можна тут. Незабаром також буде оприлюднена інформація щодо участі у конкурсі від Науково-дослідної частини університету.

Опублікований: 21-08-2024
Читайте також:
Бухоблік і фінансова звітність на гостьовій лекції від фахівчині-практика з Норвегії

7 червня 2022 року заступниця голови відділу бухгалтерського обліку в Equateх as part of the Computershare Group Анастасія Хромець прочитала гостьову лекцію для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та викладачів кафедри обліку і  аудиту. Керуючись власним практичним професійним досвідом, фахівчиня познайомила слухачів із особливост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бухоблік і фінансова звітність на гостьовій лекції від фахівчині-практика з Норвегії 09 червня 2022

Звітує студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

17 лютого 2022 року відбулася конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. На порядку денному були питання: звіт голови студентської ради факультету Мелісси Корольчук і звіт голови студентської ради гуртожитку Миколи Бобака. На відеоконференції були присутні 90% делега...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітує студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 19 лютого 2022

Тенденції розвитку світового ринку напоїв відслідковували фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства

«Напої України» – під такою назвою працювала конференція, присвячена тенденціям розвитку світового ринку напоїв, розвитку брендів в умовах кризи, сучасним технологіям, інгредієнтам, тарі та упаковці. У заході взяли участь завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Анатолій Куц і професор кафедри Марина Білько. Відкрив форум ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції розвитку світового ринку напоїв відслідковували фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства 21 жовтня 2020

Стартувала нова сертифікатна програма «Нутриціологія та дієтологія у сучасних технологіях харчових виробництв»

5 листопада 2025 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно розпочала роботу сертифікатна програма «Нутриціологія та дієтологія у сучасних технологіях харчових виробництв», яка об’єднала рекордну кількість учасників – 23 слухачі. Серед них – як професіонали ресторанної індустрії, так і здобувачі освіти нашого університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала нова сертифікатна програма «Нутриціологія та дієтологія у сучасних технологіях харчових виробництв» 07 листопада 2025